reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
No i nie wiem co robić....RuraPark mnie baaaardzo kusi, ale jak ostatnio pomalowali tam Martynce twarz, to była jak po oparzeniu....Jest chyba uczulona na jakiś składnik (we wrześniu idę z nią na szczegółowe badania to dowiem się wreszcie na jaki)...
I oczywiście baaardzo chcę się z Wami spotkać....:-):tak:

Słuchajcie babolki, ja jeszcze raz Was wszystkie przepraszam.Niestety przez chwilę krótką tylko miałam nadzieję że pogoda się zmieni, bo przejaśniło się ale chmurska niestety znowu nas atakują i znowu zaraz będzie padać. Mam nadzieję, że przyjedziecie kiedyś jak będzie ładna pogoda na 100% a nie tak jak teraz...za chwilkę zacznie padać...Zadzwoniłam tylko do Kasiorka76 bo tylko od niej mam telefonik bo nikt mi na maila nie przysłał...chciałam Was osobiscie przeprosić a nie wirtualnie no ale jedynie taka forma mi pozostała...niestety nie mam wpływu na to jaka jest pogoda, więc nie gniewajcie się na mnie, proszę Was kochane :zawstydzona/y:
Do zobaczenia i miłego weekendu Wam życzę mimo tak chwiejnej pogody:-),papa
p.s.
ja też zrobiłam niezły garniec bigosiku, podobno calkiem dobrego ;) i nie wiem co z nim zrobię ...

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny pisze u Was pierwsz raz.Czy sa może jakies babeczki z Tychów,które mogłyby mi polecić dobrego ginekologo przyjmującego na NFZ? chodziłam ostatnuio do Chrobaka mialam o nim dobre zdanie.Ale po tym co ostatnio od niego uslyszalam postanowiłam juz wiecej do niego nie chodzić!!!Jezeli zndajdzie sie ktoś to prosze o prywatną wiadomość z góry dzięk:-):-):-)

reklama
Do góry