reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Babolki, dzięki za słowa wsparcia, takowe są bardzo bardzo!!
Wyjeżdżam dziś na zawody z moim mężulem tak jak wspominałam kiedyś, tam, więc jeżeli planujecie jutrzejsze spotkanko to bawcie sie dobrze, mnie niestety nie będzie ale to nic, następne mam nadzieję, że zaliczę :-D
Jeszcze raz miłego weekendu i znikam , bo muszę jeszcze spakować pare gratów, poprasować pare ciuchów i skoczyć na małe zakupy,
Buziaczki :-)

reklama
witam dziewczyny
widze ze spotaknko palnujecie, ja chetna tylko Oli chora jest.

Mamo Boo jak zaczyna sie szkarlatyna??

u nas ogolnie wszystko ok.
Gratuluje dzieciaczkom ktore dostaly sie do przedszkola, nam tez sie udalo:))

Trysia nie amrtw sie, wyniki badan napewno beda ok.

Dziewczyny w niedługim czasie portal babyboom.pl i nasze forum ma być odnawiane, jesli macie jakieś pomysły to piszcie a ja przekażę dalej.
Trysia trzymam kciuki, żeby wynik cytologii był pomyslny.
Ola napisałam na PW.
Kasia ja wiem jak to jest z budowlańcami : jednego mam w domu :-) Trzymaj się dzielnie :-) Jak tam P. ?
Iza jak tam Karolinka ? No i jak Ty się czujesz ?
My nas potkanku nie będziem, bo ja mam i w sobotę i niedzielę szkołę + w nd. egzamin... Na szczęście już ostatni.
Dziewczyny znacie jakieś fajne miejsce na wakcje, nad jeziorem nie tak całkiem daleko ? Gdzie można dojechać pociągiem ?

Hej babeczki!

Szkoda że nie będzie jutro spotkanka :-(ale za to wybieramy się na basen :-). Wyruszamy jak tylko małż przyjdzie z pracy i zje obiad, no chyba że coś nam się odmieni, co nie jest wykluczone :-p

Mokkate no to troszkę daleko macie to przedszkole :shocked2:;-). A Daria to juz prawie dorosła panna :tak:.

MamaBoo dziękuję CI za troskę, czuję się już ok. :tak:, Karolinka też dobrze, a jak Oskarek:confused:

Dziś zupełnie przez przypadek dowiedziałam się, że jedna dziewczynka która jest w grupie z Karolinką mieszka dosłownie 3 domy dalej :shocked2:, coś mi się wydaje że będą się widywać nie tylko w przedszkolu a ich mamusie też ;-):-D:-).

Monysiu ja nad tym samym zastanawiam się u Karolci, czy nie ma alergii jakiejś, bo ciągle tylko katar i katar, a potem chore uszy z kataru :-(.

No i lekarka powiedziała że to może być na tle alergicznym
bo te pyłki to wszędzie dosłownie się niosą :dry:

Wyjeżdżam dziś na zawody z moim mężulem

Miłego dzionka z Mężulkiem ;-)

Milenka obudziła mnie dziś mega szczekającym kaszlem,
jak stary pies na wykończeniu :-(
zaraz pognałam do lekarza bo weekend nadchodzi
no i okazało się że zapalenie krtani, mega czerwone gardło,
gorączka i ten nieszczęsny kaszel i katar- może być alergiczny
jak stwierdziła lekarka

Do pomocy teściowej przyjechała dziś moja mama,
tak więc były dziś w akcji dwie babcie :sorry2:
a Tatusiek jeszcze nie wrócił z imprezy :dry:
ciekawe jak będzie wyglądał, za wszelką
cenę chciał iść dupek :wściekła/y:
jeśłi będzie na* ny to ja mu pokaże,
jutro po pracy szybko mnie w domu nie zobaczy :no:

A wiecie co mi moje Dziecko powiedziało
tydzień temu pierwszy raz ???????
" Mamo kocha" i mooocno mnie przytuliła :-D
wzruszyła mnie do łez :tak:

Ostatnia edycja:
Monysiu zadroszcze....Mój mnie tylko tuli jeszcze nie mówi,że kocha...
No a ja się szykuje na spotkanko w Zoo mam domówkowych.
Już się doczekac nie mogiem:-D:-D:-D:-D

reklama
a my dzisiaj mielismy isc na ogordek ale kurde ta pogoda niepewna jest jakas i tylko 13 stopni ehh ....
chyba spedzimy dzien w domku .... sie zobaczy, moj maly zjadl sniadanko i lata z jablkiem w rece, jakis cud ostatnio dosyc czesto zjada jabluszko, i ogorek zielony ... a on na owoce i warzywa ma dlugie zeby.

Bodzinka udanego spotkania :-)

Do góry