reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witajcie dziewczyny - pamietacie mnie jeszcze hehehe mam nadzieje ze teraz bede czesciej zagladac...
Moja mala juz ma prawie 13 miesiecy ale to zleciało, nie karmie ja juz piersia bo nam lekarz zabronil i mala nie chce nic jesc. Dlatego zaluje ze wczesniej jej nie dawalam mleka modyfikowanego bo teraz zero mleka i kaszki... Tak czytam te posty i w ogole nie umiem sie polapac nie wiem czy juz chyba karolinna urodzila w ogole tyle postow ze sie pogubilam pozdrawiam goraco buzki

www.martynka1.smyki.pl

reklama
no my juz po pływaniu ale było supeeeeer mała zachwycona az piszczała !!
pierwsza lekcja pływania
basen28wr.jpg

i zjeżdzam na pupie prosto do wody
basen6on.jpg

basen30io.jpg

kaśka76 mam nadzieję ze zaraz nam napiszesz że jesteś w domku i wszystko ok!! w końcu nie zrobiłaś zakupów ;)

miza a ja Cię pamiętam ;) :D i tak,już urodziłam śliczną córeczkę i właśnie przechodzimy przez 3 miesiąc :) super że będziesz zaglądać częściej :)

justynka zdjęcia super :) widać że mała zachwycona i mama też :D ale jesteś szczuplutka :o ja też ponawiam pytanie:gdzie to?chyba nie tam gdzie mieszkasz ? ::) ;)

miłego dnia dziewczyny!

Z innego wątku wiem, że Kaśka została w szpitalu, bo miała skurcze i ma maksymalnie skróconą szyjkę.
Lekarze chca, żeby dzidzius posiedział jeszcze dwa tygodnie, więc może poleży już do porodu.
Jak czegoś się jeszcze dowiem, dam znać.

Witajcie :D
A my juz zdrowiejemy :D Czujemy sie o wiele lepiej :D

Wszystkie zdjęcia są prześliczne :D A wiec i ja troszke wkleje ;)

A tutaj muj skarb w czadowej fryzurce po południowej drzemce :D

_575774_n.jpg

_575773_n.jpg

Mamusia kupiła mi duże puzzle :)

_575776_n.jpg

A tutaj jestem z moim tatusiem :)

_575775_n.jpg

Witajcie!!!
My już po spacerku, a Wy??? Mateuszek coraz zdrowszy, no i muszę Wam powiedzieć, że 3 mój Skabruniek skończył 4 miesiące i dajemy mu jabłuszko i lekka kaszke ryżową. Tak nam zaleciła p. gastrolog. A smakuje mu jak nie wiem co!!!! Az serce rosnie jak zajada. W piątek mamy znowu wizytę i dowiemy sie co i jak. No i najgorsze ;) - w czwartek ostatnie szczepienie. Uff. Niech juz będzie po wszystkim.
Zdjęcia cudne!!!! Maleństwa i mamusie też!!!! Całuski dla Was.

reklama
Hej Dziewczyny! Mam nadzieję ze moge się do was dołączyć. Też jestem ze sląska choć musze sie do tego przyzwyczaić bo do niedawna jeszcze mieszkałam w Krakowie ale od 3 lat mieszkam tu w Dąbrowie Górniczej.

Do góry