reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Kaśka, napisałam CI coś na priva, dostałaś ode mnie???no a jak się Titek czuje z swiadomością że idzie do przedszkola?? mowi coś??
Bo mój Maćko non-stop zagaduje że on chce do przedszkola...że on chce do dzieci a ja ciągle się zastanawiam...:zawstydzona/y:

reklama
Trysia - nie mam jeszcze nic na priv.
Tito jeszcze nie wie, śpi po ciężkim dniu.
może to odebrać, że do dzieciaków pójdzie, ale chyba sobie nie zdaje sprawy z tego, że nie będzie tam nikogo z domowników.

Monysiu wyslalam ci zaprosznie na nk :-)

Kasiu graaaatuluje ze Titek dostal sie do przedszkola :-)

a to moje fotki z komuni wczorajszej :-D
1-ze szwagierka i komunistką Oleńka :-)
2-z wujkiem mojego Jacka
3- ja (jakies niedorobione foto:-D )
4- z chrzesnym Wiktorka
5,6- znowu ja :happy2:

Wchodzę..patrzę...a tu? Takie super zdjęcia!!!!! JESZCZE!!!!:tak::tak::tak:
Dzieciaczki rosną, mamusie pięknieją z każdym dniem..... No, no, no.....:tak::tak::tak:

Trysiu- :tak: i Tobie, i sobe życzę tego, żeby być super teściową!!! A wiara to połowa sukcesu (jak nie cały:-))

Na spotkanie to bardzo możliwe, że się spóźnię, bo Marcyś chodzi spać między 1 a 3.

Kubusiowa- mam nadzieję, że przyjedziesz.....:-):tak::-)
Anian- a Ty?:-) :-):-)

hejo,
a ja kobitki zaczynam dbać o siebie znowu, bo nie wiem czy juz nie jest za poźno ale mam nadzieję, że nie...od przyszłego tygodnia a jak dobrze pójdzie to jeszcze w tym zaczynam chodzić na fitnesik :zawstydzona/y:, ciekawa jestem co z tego będzie..
Kiedyś jak jeszcze mieszkałam w Łaziskach to chodziłam ale to było z dwa lata temu...od tego czasu się zasiedziałam trochę :-(no i kg przybyło...ale już się cieszę na samą myśl że może ubędzie mi ich trochę:cool2:
Mokkate, nie ukrywam że bardzo się cieszę że wreszcie Cię zobaczę...no i reszte dziewuszek oczywiście również :tak::-D:-D:-D a Ciebie Kaśka również chciałabym zobaczyć ...:-(
Aga no lady in red z Ciebie superowa !!!!
Miłego wieczorku życzę i zmykam do kuchni...papapapa

No szkoda kasiu ze cie nie bedzie ...

Mokate wiki chodzi spac kolo 11 i potem kolo 15 wiec mam nadzieje ze zasnie mi w wozku :D:D:D (nadzieja matka glupich) zobaczy sie ale moze wkoncu padnie tak jak na spotkaniu z Mama Boo wkoncu padl a nie chcial :-D

Ja ososbiscie juz sie nie moge doczekac :-)

aha dziekuje za komplementy, ja tak tylko od swieta wygladam :-D :-) ;-)

Moj mały "szatan" juz spi wiec ja mam swiety spokoj na dzisiaj z matkowaniem.

reklama
Witam

Cóż za piękne zdjęcia, modele i modelki na nich jeszcze wspanialsze.....jeszcze, jeszcze:-)

trysia, powodzenia życzę:-)ja załatwiłam sobie, że w tym roku nie muszę dbać o wagę:happy2::cool2: A co do teściów....ja mam swoich daleko, ale nie pamiętam abym choć raz usłyszała coś miłego, jakąś pochwałę....no cóż, takie życie:no:i jak Ty marzę że będę lepszą teściową:dry::sorry2:

justyś, aż ciarki mnie przeszły jak czytałam Wasze perypetie. Teraz juz z gorki będzie, trzymam kciuki:-)

chochliku, ja też mogę wypełnić ankietę, jak coś to pisz na priv

już dalej nie pamiętam co mam pisać....
mój przedszkolak był już dziś na zajęciach...było fajnie, może być, będzie i chce chodzić (to jej słowa)
nie dam rady przyjechać na spotkanie:no:
miłego
pozdrowionka dla Wszystkich:happy2::happy2::happy2:

Do góry