reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
a dziękuję za gratulacje:-)

czuję się różnie, ale w większości przypadków śpiąca i muli mnie cały czas...

widzę, że jednak ktoś tu czytuje (tak jak ja:-)) ale gorzej z pisaniem

miłego dziewczynki

reklama
NO NO to nam się rodzinka powieksza ja również dołańczam się do gratulacji :)
U mnie jakoś leci tylko ta pogoda ja chce już wiosne....mój mały chyba chce mnie wykończyć zacząl piszczeć jak czegos nie chce mu dac tupie nogami piszczy ach trzy swiaty z nim:tak:mam nadzieję że mu przejdzie bo inaczej zwariuje hahaha....

Widzę, że większość z Nas podczytuje, ale nic nie pisze:-)

belferki, wiecie, że do końca roku zostało nam coś ok.45 dni pracy:-):-):-)już nie mogę się doczekać:-p

Dziś po maratonie w szkole wymiękam...woda do wanienki leci,a potem tylko łóżeczko na mnie czeka i budzik o 23 (Młoda sika;-)) i przestawienie budzika na 7:45 i łudzenie się nadzieją, że Patuli nie przybędzie do łóżka albo że się Mała wślizgnie tak, że nie obudzi mnie (często się to zdarza) i będziemy spać razem.
Miłego wieczorku i jutrzejszego dnia:happy2::happy2::happy2::happy2:

Anian... Ty też belfera:-D:-D:-D.... mamy coraz więcej wspólnego ze sobą.... hihihih ja we wtorek miałam coroczną hospitację na którą wprosiła się również pani metodyk:baffled: ale na szczęście wszystko dobrze poszło.... a na koniec tygodnia też nie mam się co cieszyć bo weekend po 12 godzin dziennie na uczelni spędzę:-:)baffled:.

Hej!
Oj bociany robią dobrą robotę w tym roku (chociaż tamten też nie był najgorszy) :-p

anian gratulacje!!!

jak się okazuje społeczeństwo lepiej czyta niż pisze :-p pewnie to wina naszej edukacji :-D kochane nasze belferki :-p

hellooo:-)

anian - G R A T U L A C J E !!!!!!

Ja tez ta podczytująca:tak::-D ale cierpie na brak czasu:tak:U nas wszystko okej.
Mykam w spanko bo do pracy na 6 :-(ale za to po południu na szusowanie po stoku az do wieczora :-)

monysia - wyrazy współczucia i trzymam kciki aby wszystko dobrze sie ułozyło

dziewczyny dzięki za miłe komentarze na nk:-)

pozdrwoionka dla wszystkich

reklama
dzien doberek:)

Ja przyznaje się nie podczytywałam bo i nie miałam czasu :( robota mnie wykańcza .......w domciu tez urwanie głowy moje szkarbki ząbkują wiec ........ale jest fajnie.....Zuzka zaczyna pełzając czołganiem odkrywac zakamarki naszego domku Fifi szkoli ja jak na starszego brata przystało ale ona nie da sobie w kasze dmuchac wiec zabawnie jest z takimi małymi przkomarzającymi sie szkarbami:))

anian gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!

aga Twój synus super!!!!!

no i dopadła mnie skleroza wiec zapminiałm co miałam napisac ale wszytsko przez pospiech bo ide dzis na 14 do pracy a jeszcze troszke w domciu do zrobienia zostało:))))

Buziaczki dla wszytskich pozytywnie zakręconych mamusiek odezwe się pewnie:))

A to My tak dla przypomnienia

P1020048.jpg (24,6 KB)

Załączniki

• P1020048.jpg
    P1020048.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 51
Do góry