reklama
gwioleta
Zaangażowana w BB
NO NO to nam się rodzinka powieksza ja również dołańczam się do gratulacji
U mnie jakoś leci tylko ta pogoda ja chce już wiosne....mój mały chyba chce mnie wykończyć zacząl piszczeć jak czegos nie chce mu dac tupie nogami piszczy ach trzy swiaty z nimmam nadzieję że mu przejdzie bo inaczej zwariuje hahaha....
U mnie jakoś leci tylko ta pogoda ja chce już wiosne....mój mały chyba chce mnie wykończyć zacząl piszczeć jak czegos nie chce mu dac tupie nogami piszczy ach trzy swiaty z nimmam nadzieję że mu przejdzie bo inaczej zwariuje hahaha....
diablica2
mały wielki OLO :)
ANIAN... ogromne gratulacje i witaj w klubie;-)
diablica2
Mokkate.... ja zawsze podczytuję.... ale nie wiem co napisać.... co nie znaczy że u mnie nic się nie dzieje ;-)
anian
Fanka BB :)
Widzę, że większość z Nas podczytuje, ale nic nie pisze:-)
belferki, wiecie, że do końca roku zostało nam coś ok.45 dni pracy:-):-):-)już nie mogę się doczekać
Dziś po maratonie w szkole wymiękam...woda do wanienki leci,a potem tylko łóżeczko na mnie czeka i budzik o 23 (Młoda sika;-)) i przestawienie budzika na 7:45 i łudzenie się nadzieją, że Patuli nie przybędzie do łóżka albo że się Mała wślizgnie tak, że nie obudzi mnie (często się to zdarza) i będziemy spać razem.
Miłego wieczorku i jutrzejszego dnia
belferki, wiecie, że do końca roku zostało nam coś ok.45 dni pracy:-):-):-)już nie mogę się doczekać
Dziś po maratonie w szkole wymiękam...woda do wanienki leci,a potem tylko łóżeczko na mnie czeka i budzik o 23 (Młoda sika;-)) i przestawienie budzika na 7:45 i łudzenie się nadzieją, że Patuli nie przybędzie do łóżka albo że się Mała wślizgnie tak, że nie obudzi mnie (często się to zdarza) i będziemy spać razem.
Miłego wieczorku i jutrzejszego dnia
diablica2
Anian... Ty też belfera.... mamy coraz więcej wspólnego ze sobą.... hihihih ja we wtorek miałam coroczną hospitację na którą wprosiła się również pani metodyk ale na szczęście wszystko dobrze poszło.... a na koniec tygodnia też nie mam się co cieszyć bo weekend po 12 godzin dziennie na uczelni spędzę:-baffled:.
kubusiowa
Fan(ka)
hellooo:-)
anian - G R A T U L A C J E !!!!!!
Ja tez ta podczytująca ale cierpie na brak czasuU nas wszystko okej.
Mykam w spanko bo do pracy na 6 :-(ale za to po południu na szusowanie po stoku az do wieczora :-)
monysia - wyrazy współczucia i trzymam kciki aby wszystko dobrze sie ułozyło
dziewczyny dzięki za miłe komentarze na nk:-)
pozdrwoionka dla wszystkich
anian - G R A T U L A C J E !!!!!!
Ja tez ta podczytująca ale cierpie na brak czasuU nas wszystko okej.
Mykam w spanko bo do pracy na 6 :-(ale za to po południu na szusowanie po stoku az do wieczora :-)
monysia - wyrazy współczucia i trzymam kciki aby wszystko dobrze sie ułozyło
dziewczyny dzięki za miłe komentarze na nk:-)
pozdrwoionka dla wszystkich
reklama
izoldzia
Fanka BB :)
dzien doberek
Ja przyznaje się nie podczytywałam bo i nie miałam czasu robota mnie wykańcza .......w domciu tez urwanie głowy moje szkarbki ząbkują wiec ........ale jest fajnie.....Zuzka zaczyna pełzając czołganiem odkrywac zakamarki naszego domku Fifi szkoli ja jak na starszego brata przystało ale ona nie da sobie w kasze dmuchac wiec zabawnie jest z takimi małymi przkomarzającymi sie szkarbami)
anian gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!
aga Twój synus super!!!!!
no i dopadła mnie skleroza wiec zapminiałm co miałam napisac ale wszytsko przez pospiech bo ide dzis na 14 do pracy a jeszcze troszke w domciu do zrobienia zostało)))
Buziaczki dla wszytskich pozytywnie zakręconych mamusiek odezwe się pewnie)
A to My tak dla przypomnienia
P1020048.jpg (24,6 KB)
Ja przyznaje się nie podczytywałam bo i nie miałam czasu robota mnie wykańcza .......w domciu tez urwanie głowy moje szkarbki ząbkują wiec ........ale jest fajnie.....Zuzka zaczyna pełzając czołganiem odkrywac zakamarki naszego domku Fifi szkoli ja jak na starszego brata przystało ale ona nie da sobie w kasze dmuchac wiec zabawnie jest z takimi małymi przkomarzającymi sie szkarbami)
anian gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!
aga Twój synus super!!!!!
no i dopadła mnie skleroza wiec zapminiałm co miałam napisac ale wszytsko przez pospiech bo ide dzis na 14 do pracy a jeszcze troszke w domciu do zrobienia zostało)))
Buziaczki dla wszytskich pozytywnie zakręconych mamusiek odezwe się pewnie)
A to My tak dla przypomnienia
P1020048.jpg (24,6 KB)
Załączniki
Podziel się: