reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
dokladnie tak nikt ci nie zarzucic ze nie chcialas :-) zycze duuuzo milosci i spokoju z tesciowa.

nasz wiki dzisiaj wyladowal na kaloryferze tak sie rozpedzil cale szczescie nic mu sie nie stalo ma tylko malego sinca na czole... a teraz siedzi i wyje bo nie pozwolilam mu w drzwi walic !!!! zwariuje chyba !!!

reklama
Monysiu jestem z Tobą ! mocno ściskam !!!!

a wczoraj byliśmy z Lenką na pierwszych zajęciach na basenie z Liwcią chodziliśmy to sprawiedliwie z Lenką też trzeba a poza tym super działą to na maluszka ! Musiałybyście widzieć jakie miała wielkie oczyyyyy :szok: ale nawet nie kwękła i po 10 min było juz git nawet jej polewanie konewką po głowie nie przeszkadzało ! najmłodsza moja kruszynka tam jest bo pozostałe to juz takie ok 8 mcy ! ale super było a ja mam zakwasy w nogach i sie ciesze :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
monysiu....będzie dobrze, trzymaj się

justynko, widzę, że szalejesz na maxa.....ale musi być fajnie z takim maluchem na basenie:-)
Ja z Młodą całe lato przesiedziałam w basenie pod domem, a teraz to mężuś chodzi z nią na basen (moje założenie: tatuś z córeczką robią coś tylko razem, a ja mam w tym czasie wolne)

A tak wogóle co tu tak cicho??????????????????? Ja jakoś czasu nie mam na pisanie zwłaszcza, że ostatnio to o max.21 przytulam się do poduszki:-)

Pozdrawiam:-)
i mam nadzieję, że może coś ruszy:confused:

mokatko, karolinnko, izo, kubusiowo, mmm, trysiu, sandrosku, basiu, mamo boo WZYWAM i oczywiście wszystkie dziewczyny, których zapomniałam wymienić....

Cześć dziewczyny! Odpowiadam na apel Anian i postanowiłam coś napisać ;-)

Monysiu ja również bardzo mocno Cię przytulam, wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki!

Anian czy ja coś przegapiłam:confused: Pisałaś że jesteś w ciąży:confused: bo chyba :no:. Ogromne gratulacje!!!!:-)

Gwioleta cieszę się razem z Tobą że Twoja koleżanka ma dobrą diagnozę, trzymam kciuki żeby szybko wyzdrowiała!!!

Karolinna nic nie piszesz bo pewnie nie masz czasu, podziwiam Cię za tą chęć do nauki!!! Przy dwójce małych dzieci, naprawdę wielki szacun (jak to się dzisiaj mówi ;-))!!!

Justyna fajnie macie z tym basenikiem :-).

Ja ostatnio nie mam na nic czasu, tydzień temu zaczęliśmy remont pokoiku Karolinki i nie umiemy skończyć, może jutro w końcu nam się uda bo mamy oboje wolne :-p.

My dzisiaj na szczepieniu bylismy

Witorek
14 miesiecy i 10 dni
waga: 12 kilo
wzrost: 82 cm
glowka: 49cm
klatka piersiowa: 48 cm

zdrowy i bardzo ciekawski chlopczyk jak to lekarz stwierdzil :-D
w pazdzierniku ostatnie przypominajace i potem dopiero po 5 latach

pogoda mnie dobija, nic mi sie nie chce !!!

Anian gratulacje ogromne, widze ze wszystkie mamuski sie rozdwajaja moze czas o tym pomyslec :D:D:D

reklama
Do góry