reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Dziewczyny,cz wiecie może gdzie w okolicach Katowic i Sosnowca jest basen gdzie można pływać z niemowlakami ? Takimi jak moja Wikusia? BArdzo mi zależy :)

reklama
Hej!!
No to zimę mamy na całego...
mokkate przelecą, przelecą te 2 miesiące ani się nie obejrzymy. Fakt końcówka najbardziej sie ciągnie, ale trzeba to przetrwać :)
lilith właściwie od początku Twojej ciąży jesteśmy z Tobą, a Ty już wyprawkę szykujesz- jednak czas szybko leci :)
sandros powodzenia w rozmowach o pracę, no i cieszę się że Sonia lepiej się czuje
karolinna szybko dostałaś @, ja od tygodnia mam chyba jakiś zespół przed@, ale nadal nic i czekam dalej... a do cerazette co Ci konkretnie pediatra powiedział ???
czarnulko jest w Katowicach na Żelaznej sprawdź na stronie www.swimmer.pl, sandros jest specjalistka w tym temacie

Grześ trzyma głowę opierając się na przedramionach jak się zmęczy to się kładzie i śpi :) bardzo mocno kopie nóżkami i się z tego bardzo cieszy, jednak podstawowy warunek to musi mieć gołe nóżki

Cześć Beatko,miło mi :-))
Justynko,jakoś tak dziwnie mi bo jako służba zdrowia tak serdecznie wszędzie krytykowana to ja już mam kompleksy ;-))..no ale się przyznam.Gliwice city...........
A po wywiadówce jakoś się trzymam,dzieci żyją póki co ale od zachwytów byłam daleka :-))
A teraz znikam pospac

Witam wszystkich w imieniu Kasi i jej męża!
W środę 18-go rano przyszedł na świat nasz syn Bartosz Tomasz. Miał 3450g i 55cm oraz "dziesiątkę". Zdrowy, silny i śliczny chłopak! Kasia dochodzi już do siebie. Jesteśmy teraz najszczęśliwszymi rodzicami!

Oto nasz bohater w pierwszych chwilach na świecie
bartek18012006r03493xi.jpg

bartek18012006r034157jq.jpg

Pozdrawiamy serdecznie!
Kasia, Bartek i Leszek

kasiu i leszku gratuluję!!!!! śliczny ten wasz Tomaszek! ;D całuski dla maleństwa!
mylove21mu.gif

frezja i jak przesyłka? ja ostatnio dłuuugo czekałam na przesyłkę z allegro no ale w końcu wczoraj dostałam ! :)

lilith co do sałatek to ja w sylwestra zakochałam się w jednej takiej ;D pyszności! i niebanalne połączenia ;D ach...

mokkate
miło się czyta ;) ale już niedługo będziesz razem z nami narzekać ;) no i się chwalić maluszkiem! ;D

czarnulka tak jak pisała nasza koleżanka jest basen na ulicy żelaznej :) ja się ostatnio zastanawiałam jak Ci rodzice nie boją się że maluch wyślizgnie im się z ręki! ja przy kąpieli raz miałam tak że prawie mi się dziewczynka wyślizgnęła i myślałam że mi serce stanie :p

mmm pediatra najpierw mówiła że to jedyna dostępna tabletka dla kobiet karmiących itp a kiedy poprosiłam ją o szczerość to stwierdziła że ona by jej nie brała bo nie wierzy że nie przenika w ogóle do pokarmu i powiedziała że lepiej byłoby uważać bardziej w czasie seksu przez te jeszcze parę miesięcy karmienia niż narażać dzidzię.

chochlik żałuję że nie jesteś z katowic :p

GRATULACJE!!!
ŚLICZNY TEN WASZ SYN.

JA TEŻ URODZIŁAM 18 LUTEGO, ALE 2005 ROKU CÓRKĘ. WAŻYŁA TYLE CO WASZ SYN.

CAŁUSKI I JESWZCZE RAZ GARTULACJE!!!

Kasiu i Leszku gratulacje!! szybko dochodźcie do siebie i szybciutko do domu zmykajcie :) Śliczne dzieciątko :)
chochliku ja też jestem gliwiczanką, zresztą mały Bartoszek też :)
karolinnko dzięki za info, też się tego obawiam :(
pozdrowienia

Wow! To znaczy,że Bartoszka mogłam gdzieś spotkać?????????????????????????? Tak czy inaczej,gratulacje dla Rodziców.
Karolinko,nie jest tak daleko z Katowic do Gliwic jak cos ;-))
Mmm...i niech ktoś powie,że świat nie jest tylko troszkę większą wsią.Już mi się parę razy zdarzyło,że gdzies spotkałam "prawie" sąsiadki".
Odespałam ostatnie dni,więcej w pracy niż w domu,teraz wypada się zabrać za podbanie o brzuszki moich wyrośniętych dzieci. Muszę wymyśleć jakiś uczciwy obiad i go wykonać dość szybko,zanim wrócą do domu,no i znaleźć jeszcze czas na relaksik,np.tu(!) bo dziś znowu nocka:-)) Wszystkie śląskie mamuśki....POZDRAWIAM!
Co do wykorzystania moich doświadczeń to możecie śmiało pytać,jesli tylko będę mogła pomóc to odpowiem.Albo tu albo na pocztę czy gg. 4933890

reklama
Witajcie!!!!

Kasiu i Leszku gratuluje Wam z całego serca. Jakie to szczęście, że Bartoszek jest już na świecie!!
kwiatekrozwijasi8nn.gif

Moje samopoczucie nienajlepsze. Jutro studniówka, a ja niestety marnie się czuję, choć i tak lepiej niż wczoraj. Może jakos dam radę. Wczoraj i przedwczoraj mężulek miał urodzinki i imieninki, tak że niestety nie miałam juz sił do Was zajrzeć, ale (OBOWIĄZKOWO)przeczytałam Wasze posty :). Trzymajcie sie ciepło.

A! Karolinnko już dawno miałam Cie zapytać o to nosidełko. No i jak, sprawdziło się??? Też się zastanawiam nad kupnem takiego, no i poradź mi proszę.

Do góry