reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
czarnulka gratuluję widocznej akcji serduszka :D cmokaski dla fasolki :)

beata no i super że lepiej,zabraniam jutro źle się czuć!!!
nono8ql.gif
.A wiesz że moja mała też się tak przesuwa od paru dni w bok! z tym że ta kołyska nie jest za szeroka więc tylko lekko w poprzek ;) ale martwi mnie to bo ląduje pod kołderką :p słyszałam że są takie pajace-śpiworki na noc ?

mała dziś pierwszy raz ze mną gaworzyła! wow 8) ale ma przy tym radochę jak powtarzam za nią dźwięki ;D tyle że ona szybciej się tym nudzi niż ja ;)

dobranoc kochane!

reklama
Karolinnko mój Mały nie chce spać w śpiworku. Mamy takie i niestety za bardzo sie wierci, a jak nie może w płacz.

Słodkich snów!!!

Witam,

Moja praca to jak narazie nie wypal, ale w srode znow mam rozmowe i to w wydawnictwie dla ktorego obecnie pracuje w domku dorywczo - moze uda mi sie na stale zadomowic ::)

Sonia juz zdrowieje na calego. Mysle nawet czy jutro nie wyjdziemy na pare mianutek sie przewietrzyc.
Do mamusiek z Tychow - jak Frezja z pojazdem, moze uda sie spotkac w przyszlym tygodniu?

Karolina gaworzy... zaraz bedzie coraz wiecej i ciekawiej, oby tak dalej to wyrosnie Ci mala gadula :D

Beata to ciekawa zabawe ma Twoj synek... szczelanie slina ::) Sonia uwielbiala wydawac odglos auta, a przytym tak sie naplula, ze przebiralam ja po pare razy na dzien, az sliniakow nie kupilam

Lilith, co do sklepow, to ja z Tychow, wiec nie bardzo sie orietuje, ale chyba Karolina zachwalala jakis sklep na zalezu... Jej pytaj.

Pozdrawiam,

sandros super że mała już ok
ggbrawo2np.gif
powodzenia na rozmowie o pracę!

co do sklepów to owszem ale to jest mały sklep i tak "ładnie"się komponuje z blokami że ciężko go zauważyć ;) ale jak lilithku chcesz to mogę mniej więcej wytłumaczyć :)

słyszałyście jakie zapowiadają mrozy na przyszły tydzień!
ggmrz8zz.gif
jak będzie tak faktycznie to spacerki na pewien czas odejdą w zapomnienie :p

Karolka: Ty mrozami nie strasz, bo chcę w przyszłym tygodniu zamówić meble w końcu do pokoju.

Czy znacie jakieś sklepy lub komisy z ciuszkami dla dzidziorków w miarę normalnych cenach i z dobrych firm?? Kumpela mówiła, że Boba s dobry, ale nigdzie go nie umiem znależć.

kaska76 mam nadzieję że te mrozy się nie sprawdzą ale wszędzie o tym trąbią :p a sklep,tak jak pisałam post wcześniej ,mały jest ale fajne rzeczy i tanie! ja kupuję ciuszki np z firmy "aga" i nie narzekam :) a sklep jest na ul.gliwickiej jak jedziesz z centrum to musisz minąć cinema-city,jedziesz dalej i za kościołem (po lewej stronie)musisz wpatrywać się na prawą stronę i tam koło przystanku tramwajowego jest ten sklepik(schodkami w górę),mam nadzieję że trafisz :D

dostałam dziś pierwszą @ po ciąży :p :p a co do cerazette to od 3 dni nie biorę (po trzech dniach brania ;) ) bo pediatra jakoś się nie paliła do tego,specjalnie prosiłam ją o szczerość,tzn czy ona by je brała czy nie :) a co do @ to owszem jest uciążliwa ale czuję się bardziej "normalnie"tzn że mój organizm wraca do normalności ;) a i w ogóle żadnych oznak zblizjącego się okresu :) tj zero bólu czy złego samopoczucia :D

dzięki Karolka, musze wytargać Krzyśa do K-c. mam nadzieję, że trafię. a mają tam też jakieś kocyki i inne cuda wianki potrzebne dla Fasoli?

Witajcie!!

Sandros
to powodzenia w zdobywaniu pracy!!!!! A co do sportkania to mam nadzieję ale..... >:D >:D nasza poczta nie spieszy się z dostawami :mad: :mad: Nadal czeka :mad: myślałam że ostatecznie dziś przyniosą furę ale niestety. A jak rano znajdę awizo w skrzynce to się wqr.... i złożę tym razem skargę!! Ta pitka leniwa, nie chce się jej nosić to awiza zostawia :mad:

Brzuchatki ale wam współczuję tych dolegliwości a feee!!!

Karola szybko dostałaś! :o Ciekawe kiedy mój organizm wróci do normalności ???

ja mniej wiecej kojarze to miejsce co pisalas Karolina...ale ja pojade autem i strasznie sie idzie zamotac!zreszta tata nie jest az tak zachwycony bo maja byc straszne mrozy a to jednak jest kawal drogi:(

a dzis zrobilam pyszna salatke!!!!!!zreszta codziennie pozeram salatke warzywna i pomarancze i banany =joguty np:)

reklama
Tak mi się miło czyta Wasze posty, że już się nie mogę doczekać swojego noworodka (ze wszystkimi plusami i minusami) :).
A to jeszcze dwa miesiące! Chociaż teraz to szybko zleci...

Do góry