reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
ollka22 witaj
no pogoda jest super a ja dziś jestem strasznie szczęśliwa po tej wizycie bo poprzednia lekarka byla beznadziejna i dziś pierwszy raz słyszałam jak bije serce mojego maluszka miałam łzy w oczach

reklama
hej hej !!

pamiętam jak ja chodziłam na usg ! normalnie jakby szło to bym codziennie chodziła :-D

Bodzinka słodko wyglądacie razem, mały uczepiony super na Tobie jak taki mały misio !!!

hej
icon_smile.gif

ja dzisiaj zabiegana i zarobiona po pachy
icon_wink.gif
Znalałam zatyczke od kolczyka
icon_smile.gif
ale kolczyka niestety nie
icon_sad.gif
.Rano mój m wraca więc nie wiem czy dam rade usiąść jutro
icon_wink.gif

reklama
DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA ŻYCZONKA ZDRÓWKA!!!!

Dziewczyny przykro mi z powodu utraconych kolczyków, to jest powód dla którego na razie nie kupimy małej złotych kolczyków, rozglądam się za srebrnymi z solidnym zapięciem, na razie mała chodzi w tych pierwszych, którymi przebija się uszka.

Bodzinka Twój synek dużą ma stópkę, Karolinka jak na razie ma dobre buciki 23 :tak:
Betti super że słyszałaś serduszko, ja też bardzo lubiłam usg i zawsze z utęsknieniem na nie czekałam, a na kiedy masz termin :confused::happy2:

Ewcik fajne dzieło wkleiłaś :tak:ja niestety nie mogę pobawić się tymi programami do obróbki zdjęć, jak tylko jakiś sobie zainstaluje zaraz są problemy z pojemnością na dysku :baffled:mamy niestety za mały :baffled:

Sandros rodzice przyjechali i zabrali nas do siebie, a wcześniej na zakupki, troszkę odpoczęłam, ale najlepsze jest to ze Karolinka wzbogaciła się o dwie śliczne bluzeczki :cool2:

Karolinna i jak po powrocie do mieszkanka:confused: :happy2:

Dziś dzwoniła do mnie być może moja przyszła dyrektorka w sprawie pracy, mam czekać na telefon w przyszłym tygodniu, a już zaczęłam wątpić, że coś z tego wyjdzie, teraz nadzieje znów odżyły :happy2:więc trzymajcie dalej kciuki!

Do góry