reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Witam,

Iza fajnie, ze troche wypoczelas. Najwazniejsze bluzeczki... Jednak zakupy wprawiaja w dobry nastruj :-D

My wczoraj w te piakna pogode poszlismy pierwszy raz na dzialke. Sonia poszalala. Wieczorem wkleje zdjeca. Dzis mamy dzien odwiedzin wszystkich babci.

Pozdrawiam,

Ale miałam długiego posta is zlag mi go trafił... Więc szybciutko : od wczoraj jestem z Ozikiem w Zabrzu, tata miał chatę wolną, bo dzisiaj ma turniej w Play Station i musiał poćwiczyć.... :-D Na stanowisko się nie odstałam, dziewczyna z kadr powiedziała, ze test poszedł mi super i na rozmowie też bardzo dobrze mi poszło, ale dostała się dziewczyna, która jest już dwa lata na umowie zastępstwo..... Ale nic straconego, bo w czwartekd zwoniłą kierowniczka innego działu i zaprosiła mnei do sibie w poniedziałek, żeby mi przedstawić inne stanowisko :-):tak: Bardzo się ieszę, co prawda to też umowa zastępstwo, ale mam pewne do września, mam blizej no i tamta Pani kierownik powiedziała, że nie ma nic przeciwko, zeby startowała w każdym konkursie. W środę tak się pożarłam z kierowniczką, że djak było zebranie to wyłam cały czas (wiedziałam, ze nikt mi nie wjedzie), w ten sam dzień doprowadziłą do takiego staniu jeszcze inną dziewczynę. Wiem, ze już macie dosyć moejgo marudzenia, ale mma już dosyć, jestem wykończona psychicznie...
Muszę pochwalić Oskaraka : ostatnio miała pieluszkę i zawołał, ze chę kupkę a dzisiaj wstał rano i miał suchą pieluszkę :-):tak::szok: Zmykam, przepraszam, że nikomu nie odpisałam, ale nie mam zbytnio czasu . Całuski !

.hej.

.my w szale przeprowadzki i jako takiego rozpakowywania się:tak:.

.iza fotki wkleję w przyszłym tyg a do mieszkania wracamy w pon,wszystko się przedłuża:dry:. Trzymam kciuki za pracę!.

.sandros czekam na fotki Sonii:blink:.

.betti ja mam usg w środę:-) .fajnie że słyszalaś serduszko.

.mamaboo gratki dla Oskara.

.miłego weekendu.

reklama
Do góry