reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam,

Obiecane zdjecia z dzialki

Załączniki

• DSC00003.JPG
    DSC00003.JPG
    218,4 KB · Wyświetleń: 29
  • DSC00002.JPG
    DSC00002.JPG
    312,6 KB · Wyświetleń: 25
  • DSC00004.JPG
    DSC00004.JPG
    283,3 KB · Wyświetleń: 30
  • DSC00005.JPG
    DSC00005.JPG
    125,4 KB · Wyświetleń: 24
reklama
Karolinna gratki z okazji kolejnego miesiąca Maluszka w brzuszku :-). Dzięki za kciukaski :cool2:.

Sandros super fotki. Fajne koszkulki kupiliście Sonii :tak:A co do tego sweterka Karolinki co Sonia tez go ma to on jest super, bardzo go lubię. Nie był drogi a jest taki porządny i ciepły :tak:no i ładny :tak:.

Beti chodziło mi raczej o termin przewidywanego porodu ;-).

MamaBoo fajnie z tą pracą, zmienisz przynajmniej kierowniczkę ;-):-). Brawo dla Oskarka!!!

Witajcie,

Iza sweterk fajnisty, gruby i widac, ze dobrze zrobiony. My jeszcze nie mielismy okazji go ubrac. Sonia dosala go od cioci i jest troche zaduzy. Jak bedzie cieplo, to jej ubiore, bo pod kurtke sie nie miesci, narazie jest taki troszke plaszczykowaty, bo siega jej przed kolana :blink:, ale na przyszla zime bedzie super.

Jak z tym spotkanniem, bo mnie za niedlugo nie bedzie, a chcialabym sie z Wami jeszcze spotkac. Co powiecie na ostatnia sobote lub niedziele marca w godzinach popolodniowych 14 lub 15?

Pozdrawiam,

.Witanko.

.Ja tak na chwilę,niedzielnie;-).

.iza dzięki:tak:. A Karolka już za miesiąc kończy 2 latka:szok: ale leci:tak:.

.sandros fajniutka Sonia:tak:.

.Buźki.

Hejka!
Pusto tu dziś, ale nie ma się co dziwić, niedziela, piękna pogoda.... :-)

Karolinna no czas bardzo szybko leci :tak:dzieci nam rosną, my się starzejemy :baffled:. Pamiętam jak dawno temu ;-) mówiłaś mi, że chciałabyś bardzo, żeby Lenka miała rodzieństwo, a tu już 4 miesiąc Twojej ciąży :tak:.

Sandros mnie też bardziej pasuje sobota, jeśli będę mieć wolne :cool2:chętnie przyjdę lub przyjadę na takie spotkanko.

Wczoraj spotkałam w parku mmm z Grzesiem :-) Byłam z moimi rodzicami i z Karolinką, moją mamę zauroczyły piękne, duże oczka Grzesia! :-)

A jutro do pracy :baffled:na szczęście dopiero na 15...

MILUTKIEJ NIEDZIELI!!!!

Witam!!!

Cała sie jeszcze trzęsę.... :no::no::no:kamilek miał w domu mały wypadek. Jak to Kamilek wszędzie włazi i trzeba mieć oczy dookoła głowy. Kamilek wszedł na rogówkę i się poślizgnął spadł i uderzył się w róg stołu szklanego w tył głowy. Nie zdażyłam go złapać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Tak sie trzesłam że nie umiałam go wziaśc nawet na ręce ale szybko go przytuliłam odsunęłam firankę w oknie i go zagadywałam momentalnie przestał płakać. Cała drzałam jak zaglądałam mu na główkę co tam się stało.Ma guza i czerwone takie krwiste ale malutkie Strasznie się boje czy to nic powaznego. Teraz mi śpi a ja zaglądam czy oddycha normalnie nie umiem sobie wybaczyć ze go nie umiałam uchronić:angry::angry::angry:.

Dziś piękna pogoda. Po południu jedziemy na 3Stawy do Katowic mam tam odłożoną kurteczkę dla Kamilka w H&M. Chce skoczyć też do Ikei po krzesełko i stolik z Mammuta bo to krzesełko co miał Kamilek do karmienia to mu już sprzedaje :-) Kupiłam też Kamilkowi już prezent na zajączka powinno w poniedziałek już przyjść. Ten prezent to od nas i dziadków, którzy sie dołożą Wkleje wam link:
SMOBY WARSZTAT MAJSTERKOWICZ BLACK&DECKER SS (317039294) - Aukcje internetowe Allegro

Co do spotkanka w ostatni weekend to ja nie mogę się narazie określić bo niewiem czy Adam bedzie pracował czy bedzie w szkole. Ale bardzo chciałabym się z wami spotkać ale co do godziny musiałaby byc 16 bo Kamilek od 13-15 śpi.

Karolinna- wklejaj swoje fotki ;-)

iza - trzymam kciuki ciekawa jestem gdzie się starasz o pracę :tak:

reklama
Witajcie Kobietki !!!

Usprawiedliwiam swoją nieobecność
chorobą mojej Córci :zawstydzona/y:
ma infekcje górnych dróg oddechowych :-(
kaszle, kicha, jest słaba i katar spływa do gardełka
i ciężko jej się oddycha a gardełko boli :-(
mało jje ale za to dużo pije, choć tyle bo ma biegunki :zawstydzona/y:
po oklepaniu jest na moment lepiej ale tylko na moment :zawstydzona/y:
Mamy diete, nic oprócz mleczka :-(

Wczoraj byliśmy pojechaliśmy do całodobowego ośrodka
dla dzieci a tam karteczka że w dn 8-9 nieczynne :angry:
zrobili se wolne z okazji dnia kobiet chamy :wściekła/y:
więc pojechaliśmy do szpitala bo Mila lała się przez ręce
a ja bałam się też że siądzie jej na oskrzela ...
Uspokoili mnie ...
Jutro idziemy na badanko krwi, ciekawe czy ta anemia już przeszła i jeszcze dziś będziemy polować na mocz :angry:
nie cierpie tego :sorry2:

Az postępów to
Milenka od niedawna zaczęła reagować na swoje imie :tak:
wyciąga też do nas rączki jak chce się ponosić ;-)
i łapie za wszysko co kieruje do buzi gdy jest na kolankach :-p

Wszystkiego naj z okazji wczorajszego Dnia Kobiet !!!

Do góry