reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Justyś dzięki :tak:Włoski ma coraz dłuższe, ale cały czas się zastanawiam czy jej ich nie obciąć, może wtedy się wzmocnią i zaczną szybciej i lepiej rosnąć :confused::baffled::happy2: Ale nie przejmuje się tym, najważniejsze że jest zdrowa :tak:i odpukać!

Spadam do wyrka do mężusia! Dobranoc! :-)

Iza mała super:-):-)
Ja przeziębina, pokłócona z M, wściekła na teściówke:angry::angry:
No i czsem mam wrażenie,że mnie nie dostrzegaćie na forum:-:)-:)-(

Cześć mamuśki
mala jest słodka a wloskami nie warto się przejmować mojej córce do 2 roku włosy słabo rosły a teraz ciągle do fryzjera latamy
Miłego dnia

witam
co do wloskow to nei trzeba sie przejmowac,moja ma dwa lata i tez ma ichniewiele.
ale fakt systematycznie podcinamy konce zeby wzmocnic wloski:))
betti moze faktycznie najlepiej sie wybrac z corka po prezent,niech sama wybierze:))
a tak to co u was kobietki??
ja polozylam mojego aniola spac,ciekawe kiedy zasnie...

bodzinka wracaj do zdrowka.

Jestaem ale tak z doskoku bo troche sprzątam i porządkuje ubrania bo już nie do wszystkich w chodze.
Tak zrobie wybiore się z malą na zakupy i sama sobie coś wypatrzy.

Bodzinka a cóz to za zły humor !! A Ty zamista z kwiatkiem lecieć wczoraj do teściowej :-D to sie na nią wściekasz :cool2:

Olka i Beti w końcu ktoś pogania to forum :-D

a mój komp dzis w naprawie i siedze w domu z Liwią zaraz ide na dwór troszku bo fajna pogoda !!! rozpoczniemy moze sezon rowerowy :-)

.Witanko.

.Poranek spędzamy relaksująco;-) Lenka ogląda kanał z bajkami cbeebies a ja klikam na necie;-) .Piotrek jeździ i załatwia lekarza bo od piatku lub poniedziałku zaczyna nowa pracę :-).

.Co do tych włosków to ja w przyszłym tygodniu wybieram sie z Małą do fryzjera,postanowiliśmy jej obciąć włoski żeby wyrównać i podciąć grzywkę,myślę że z 5 cm obetniemy,tak żeby było co jeszcze w kucyczki złapać;-).

.iza myślałam że ci się podoba w obecnej pracy ale trzymam kciuki za następną:tak:. Widać ze Karolka lubi kąpiele:-D.Włoski faktycznie coraz dłuższe:tak:.

.justyna co do spotkania to w sumie w parku jest sporo miejsca ale moze pomyślałybyśmy o Muchwocu? miejsce stworzone do piknikowania:tak: i nie tak daleko od parku Kościuszki:tak:. Coś kiedyś pisałaś o jakimś ważnym spotkaniu fotograficznym czy coś pokręciłam?? jeśli dobrze piszę to jak poszło?.

.bodzinka trzymam kciuki za pogodzenie sie z teściową i mężem;-).

.U mnie mdłości się skończyły w sumie zaraz przed przylotem do Polski i teraz sie objadam,a tak chciałam w drugiej ciąży nie przytyć za dużo...teściowa za dobrze gotuje:baffled: pewnie jutro lub pojutrze już będziemy na swoim i całe szczęście;-).

.Buziaki i miłego dnia.

reklama
Cześć koleżanki i te "stare"i te "nowe"widzę że ogolny temat przedszkole no coz ja juz dawno przechodzilam ten temat a nim Stasiu urośnie znow bedzie inaczej;-)A co do wloskow moja cora miala dluższy czas bardzo skromne uwlosienie hahaha a teraz ma szope chodzby Chopen......Bodzinka kto niby cię nie zauwaza MY a ty chcesz po dupie dostać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dzis moja corka rano miala problemy zoladkowe i siedzi w domcu pytanko czy cos ja bierze czy tylko cos zalegalo bo wczoraj wieczorem najadla sie surowej marchwi aparatka za to moj synek ostatnio powala mnie na nogi z spaniem płacze przez sen rzuca sie tak jakby go cos bolalo nie wiem ale ostatnio pozwalam sobie na slodycze a on jest alergikiem pokarmowym moze to jest przyczyną?

Do góry