reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Justyś dzięki :tak:Włoski ma coraz dłuższe, ale cały czas się zastanawiam czy jej ich nie obciąć, może wtedy się wzmocnią i zaczną szybciej i lepiej rosnąć :confused::baffled::happy2: Ale nie przejmuje się tym, najważniejsze że jest zdrowa :tak:i odpukać!

Spadam do wyrka do mężusia! Dobranoc! :-)

Iza mała super:-):-)
Ja przeziębina, pokłócona z M, wściekła na teściówke:angry::angry:
No i czsem mam wrażenie,że mnie nie dostrzegaćie na forum:-:)-:)-(

Cześć mamuśki
mala jest słodka a wloskami nie warto się przejmować mojej córce do 2 roku włosy słabo rosły a teraz ciągle do fryzjera latamy
Miłego dnia

witam
co do wloskow to nei trzeba sie przejmowac,moja ma dwa lata i tez ma ichniewiele.
ale fakt systematycznie podcinamy konce zeby wzmocnic wloski:))
betti moze faktycznie najlepiej sie wybrac z corka po prezent,niech sama wybierze:))
a tak to co u was kobietki??
ja polozylam mojego aniola spac,ciekawe kiedy zasnie...

bodzinka wracaj do zdrowka.

Jestaem ale tak z doskoku bo troche sprzątam i porządkuje ubrania bo już nie do wszystkich w chodze.
Tak zrobie wybiore się z malą na zakupy i sama sobie coś wypatrzy.

Bodzinka a cóz to za zły humor !! A Ty zamista z kwiatkiem lecieć wczoraj do teściowej :-D to sie na nią wściekasz :cool2:

Olka i Beti w końcu ktoś pogania to forum :-D

a mój komp dzis w naprawie i siedze w domu z Liwią zaraz ide na dwór troszku bo fajna pogoda !!! rozpoczniemy moze sezon rowerowy :-)

.Witanko.

.Poranek spędzamy relaksująco;-) Lenka ogląda kanał z bajkami cbeebies a ja klikam na necie;-) .Piotrek jeździ i załatwia lekarza bo od piatku lub poniedziałku zaczyna nowa pracę :-).

.Co do tych włosków to ja w przyszłym tygodniu wybieram sie z Małą do fryzjera,postanowiliśmy jej obciąć włoski żeby wyrównać i podciąć grzywkę,myślę że z 5 cm obetniemy,tak żeby było co jeszcze w kucyczki złapać;-).

.iza myślałam że ci się podoba w obecnej pracy ale trzymam kciuki za następną:tak:. Widać ze Karolka lubi kąpiele:-D.Włoski faktycznie coraz dłuższe:tak:.

.justyna co do spotkania to w sumie w parku jest sporo miejsca ale moze pomyślałybyśmy o Muchwocu? miejsce stworzone do piknikowania:tak: i nie tak daleko od parku Kościuszki:tak:. Coś kiedyś pisałaś o jakimś ważnym spotkaniu fotograficznym czy coś pokręciłam?? jeśli dobrze piszę to jak poszło?.

.bodzinka trzymam kciuki za pogodzenie sie z teściową i mężem;-).

.U mnie mdłości się skończyły w sumie zaraz przed przylotem do Polski i teraz sie objadam,a tak chciałam w drugiej ciąży nie przytyć za dużo...teściowa za dobrze gotuje:baffled: pewnie jutro lub pojutrze już będziemy na swoim i całe szczęście;-).

.Buziaki i miłego dnia.

reklama
Cześć koleżanki i te "stare"i te "nowe"widzę że ogolny temat przedszkole no coz ja juz dawno przechodzilam ten temat a nim Stasiu urośnie znow bedzie inaczej;-)A co do wloskow moja cora miala dluższy czas bardzo skromne uwlosienie hahaha a teraz ma szope chodzby Chopen......Bodzinka kto niby cię nie zauwaza MY a ty chcesz po dupie dostać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dzis moja corka rano miala problemy zoladkowe i siedzi w domcu pytanko czy cos ja bierze czy tylko cos zalegalo bo wczoraj wieczorem najadla sie surowej marchwi aparatka za to moj synek ostatnio powala mnie na nogi z spaniem płacze przez sen rzuca sie tak jakby go cos bolalo nie wiem ale ostatnio pozwalam sobie na slodycze a on jest alergikiem pokarmowym moze to jest przyczyną?

Do góry