reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
.Hejka:happy2:.

.Co do przedszkola to my też przez chwilę o tym myśleliśmy ale szybko zrezygnowaliśmy,ja mam termin rodzenia na wrzesień i jak Lenę w tym czasie wysłalibyśmy do przedszkola to Lena mogłaby to odebrać że się jej "pozbywamy".Tym bardziej że nie pracuję i zajmowanie się Lenka sprawia mi przyjemność:-).

.iza nie chcę już komplementować Karolinki bo jeszcze się zrobi zadufana;-) ale słodko wygląda:tak:. Brzuszka mało co u mnie widać jeszcze. Trzymam kciuki za prace mężowską,napisz co i jak:tak:.

.sandros fajnie że więcej piszesz:tak:. Trzymam kciuki za pracę:tak:.

.mmm w końcu do nas wróciłaś;-),pisz i wklej zdjęcie Grzesia :tak:.

.Witam nowe mamuśki.

.Życzę wam babeczki żeby wasze dzieciaczki poprzyjmowali do przedszkoli,takich jakie chcecie:cool2:.

.Buziaki.

reklama
Beti mnie dzień minął tak sobie, jestem przeziębiona i od dwóch dni boli mnie głowa :baffled:

Dziękuję Wam za trzymanie kciuków za męża, wszystko wskazuje na to, że pomogły, ale na razie nie wiemy nic pewnego, trzymajcie dalej ;-)Jak coś będzie konkretnego to napisze :tak:

Karolinna Karolinka dziękuje :tak:Co do przedszkola to chyba masz rację, że Lenka mogłaby się tak poczuć, ale swoją drogą to będzie Ci troszkę ciężko z Lenką i takim maleństwem. Ale Lenka jest bardzo grzeczną dziewczynką, więc na pewno dasz radę :tak:!

Sandros życzę CI znalezienia wymarzonej pracy!!!

A ja muszę Wam też się przyznać, że jestem w trakcie rozmów w sprawie pracy, też na razie nic nie pisze bo nie chce zapeszać, ale za mnie też trzymajcie kciukaski!!! ;-)

A tak poza tym to oboje z mężem jesteśmy przeziębieni, skutki tego pogrzebu - było wyjątkow wietrznie, mam tylko nadzieję że mała nie będzie chora :baffled:.

Wkleje jeszcze fotki :-):

Piję mleczko na dobranoc :tak:

Niech lala też spróbuje jakie pyszności :-)

reklama
hej hej

Olka 22 i Beti72 witam !!!

Karolka witaj !! zaraz więcej piszesz jak polską kalwiatura klikasz :-D
faktycznie Lenka to przedszkole mogłaby tak odebrać a poza tym te choróbska co panoszą sie w przedszkolu i taki noworodek :baffled:

Kaśka dzieki !! oj o zajączku trzeba pomału myśleć więc zanim reklamy z mózgu sieczkę mi zrobią i Liwia zacznie wymyślać trzeba będzie kupic :tak:

ja juz chce wiosnę tez !! mogłybyśmy sobie urządzić spotkanko cos ala to ostanie w parku, moze taki bb piknik :-) poszukałybyśmy mały skrawek trawki oszczędzony przez pieski i byłoby super !! ta a póki co to mnie dziś wymroziło !

Do góry