reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
.Hejka:happy2:.

.Co do przedszkola to my też przez chwilę o tym myśleliśmy ale szybko zrezygnowaliśmy,ja mam termin rodzenia na wrzesień i jak Lenę w tym czasie wysłalibyśmy do przedszkola to Lena mogłaby to odebrać że się jej "pozbywamy".Tym bardziej że nie pracuję i zajmowanie się Lenka sprawia mi przyjemność:-).

.iza nie chcę już komplementować Karolinki bo jeszcze się zrobi zadufana;-) ale słodko wygląda:tak:. Brzuszka mało co u mnie widać jeszcze. Trzymam kciuki za prace mężowską,napisz co i jak:tak:.

.sandros fajnie że więcej piszesz:tak:. Trzymam kciuki za pracę:tak:.

.mmm w końcu do nas wróciłaś;-),pisz i wklej zdjęcie Grzesia :tak:.

.Witam nowe mamuśki.

.Życzę wam babeczki żeby wasze dzieciaczki poprzyjmowali do przedszkoli,takich jakie chcecie:cool2:.

.Buziaki.

reklama
Beti mnie dzień minął tak sobie, jestem przeziębiona i od dwóch dni boli mnie głowa :baffled:

Dziękuję Wam za trzymanie kciuków za męża, wszystko wskazuje na to, że pomogły, ale na razie nie wiemy nic pewnego, trzymajcie dalej ;-)Jak coś będzie konkretnego to napisze :tak:

Karolinna Karolinka dziękuje :tak:Co do przedszkola to chyba masz rację, że Lenka mogłaby się tak poczuć, ale swoją drogą to będzie Ci troszkę ciężko z Lenką i takim maleństwem. Ale Lenka jest bardzo grzeczną dziewczynką, więc na pewno dasz radę :tak:!

Sandros życzę CI znalezienia wymarzonej pracy!!!

A ja muszę Wam też się przyznać, że jestem w trakcie rozmów w sprawie pracy, też na razie nic nie pisze bo nie chce zapeszać, ale za mnie też trzymajcie kciukaski!!! ;-)

A tak poza tym to oboje z mężem jesteśmy przeziębieni, skutki tego pogrzebu - było wyjątkow wietrznie, mam tylko nadzieję że mała nie będzie chora :baffled:.

Wkleje jeszcze fotki :-):

Piję mleczko na dobranoc :tak:

Niech lala też spróbuje jakie pyszności :-)

reklama
hej hej

Olka 22 i Beti72 witam !!!

Karolka witaj !! zaraz więcej piszesz jak polską kalwiatura klikasz :-D
faktycznie Lenka to przedszkole mogłaby tak odebrać a poza tym te choróbska co panoszą sie w przedszkolu i taki noworodek :baffled:

Kaśka dzieki !! oj o zajączku trzeba pomału myśleć więc zanim reklamy z mózgu sieczkę mi zrobią i Liwia zacznie wymyślać trzeba będzie kupic :tak:

ja juz chce wiosnę tez !! mogłybyśmy sobie urządzić spotkanko cos ala to ostanie w parku, moze taki bb piknik :-) poszukałybyśmy mały skrawek trawki oszczędzony przez pieski i byłoby super !! ta a póki co to mnie dziś wymroziło !

Do góry