reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
a ja znowu klikam ze szkoły.... mamy konsultacje dla rodziców.... a ja że nie mam wychowawstwa to mogę sobie posiedzieć i poklikać do Was... bo i tak do mnie nie przyjdzie bo i po co.... ale siedzieć muszę więc staram się ten czas niło wykorzystać...;-)

Jutro mamy DZIEŃ NAUCZYCIELA i cały dzień jest przewrócony do góry nogami... a wieczorem idę na oficjalną imprezę do knajpy....

a wogóle wymyśliłam sobie że zrobię kółko informatyczne dla dzieci (tak ku chwale ojczyzny) bo takiego nie ma a dzieciorki pytają...a mi do "teczki"... się przyda.... najbardziej w zawodzie nauczyciela ta "papierologia" mi się podoba... bo przynajmniej do działania zachęca....:-D:szok:

reklama
Witam

Mam necik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i mogę do Was klikać, ale cóż....czasu brak:cool: w weekendzik się poprawię:elvis:

A Figloraj w sobotę aktualny:confused:bo się nastawiłam na spotkanko:nerd:

my ze spotkania odpadamy. nie będziemy mieć pojazdu. do końca listopada jesteśmy uziemieni, pod warunkiem, że znajdzie się silnik.
no i klapa tota;lna, bo musimy przerwać rehabilitację

Kubusiowa jeszcze tylko niewiele w łazience
zostało bo troszke już dziś zrobiłam :-D

Więc okna umyte, pokoje i kuchnia posprzątane
z góry na dół, lodówka wyszorowana :tak:
dziś miałam jeszcze zrobić prasowanko
bo się trochę nazbierało i wyszorować kuchnie gaz-elektr.
ale wybraliśmy się na spacer
i w odwiedziny do rodziny wię zostaje na jutro :tak:
Kupiłam też warzywka- będe jutro robić sałatkę
i udziec z jelenia zamarynuje i upieke za kilka dni :tak:
mniam mniam :-D

Anian ciesze się że Cię "widzę" :-D:tak:

I witam Cię Przyszłamama :-);-)

Oj bez auta to bieda wiem coś na ten temat całe wakacje byłam uziemiona.

Diablica fajny pomysł u nas były kółka darmowe -gratis. W tym roku udało się pozyskać fundusze z unii europejskiej i zakupilismy 30 programów do pracowni komputerowej.

Opłacało się do tego tusze, papiery

Monysia - kto mi tak łądnie posprząta :szok::szok::szok:

Mamy już prysznic jeszcze kibelek i lustro a potem dalsza część mieszkania.

Zmykam się pakować jutro w górki jak świętować to świętować dzień belfra.

Przyszłamama... Witaj w klubie.... pisz więcej o sobie.....

Ja mam dziś kilka zastępstw... potem 3 akademie.... i wieczorem impreza....

wkońcu ... na kiedy ustaliliście te spotkanko w Rybniku :confused:

Cos mi sie zdaje ze nasze spotkanko nie wypali po zapał marny!

A ja mam humor do du... Moja Emilka została zaszczepiona szczepionką skojażoną wycofaną z obiegu :-( Które 3 serie były wycofane a jej sie jedna z nich trafiła :-( Miała powikłania ale na szczęscie jest juz oki! Mam doła!!!!

reklama
Hej !!!

Jakiś kaszel, ból gardła i katarzysko mnie dopadło :zawstydzona/y:
chyba po tych wczorajszych szwendaczkach :dull:
I humor mam jakiś do d...
No cuż biore się zaś za robotę

Do góry