reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam,

Czarnulka moja znoajma jezdziala po 4 aptekach, bo w pierwszej kupiala wlasnie taka wycofana serie, naszczescie w przychodni mieli wykaz i sie zorietowali, potem jezdziala po aptekach, w kotrych nie mieli zielonego pojecia o wycofanych seriach - koszmar.
Nie doluj sie wazje, ze juz jest OK.

Przyszlamama witaj, ja jestem z Tychow i mam juz trzylatke.

Monysia widze, ze przez porodem masz sporo energii. Ja dzien przez rozwiazamien jeszcze po Katowicach biegalam i zalatwialam z Rafalem sprawy.
Dbaj jednak o siebie, zamiast brac sie do roboty, to moze wylez ta chorobe.

Ja zabieram sie za ostre sprzatanko, jutro rodzinna imprezka z okazji urodzin Soni. Jak mi sie nie chce....

Pozdrawiam,

reklama
Witam z rańca!

Ja mam dzis daremny nastroj bo jutro zaczynam zajecia :dry::wściekła/y: A tak bylo milusio od lipca:tak: Mialam nadzieje na jakis spacerek dzisiaj z Oliwka ale nic z tego bo leje, jest szaro, buro i paskudnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Trysiu Ty wazeliniaro :-p:-D:-D:-D:-D:-D a tak swoja droga to czemu na forum taka cisza z Twojej strony od kilku dni:confused::-(

Czarnulko caluski dla Emi :-) najwazniejsze ze juz jest wszystko w porzadku :tak:

Kubusiowa jak milo znow widziec Twoje posciki :tak::-) Pisz czesciej!!!!!!!!!!

Monysiu skoro masz az taki zapal do sprzatania to moze wpadniesz mi posprzatac :confused::-p:-D:-D:-D Kuruj sie Dziewczyno!

Sandros juz 3 latka :confused::szok: Szok, jak te nasze Dzieciackzi szybko rosna :-(

Diablica ale co to za imprezka jak na trzezwo :confused::-p:-D:-D:cool2:

Makitoza ja tez chche w gory!!! A nie na uczelnie, buuu.. :-:)-:)-:)-:)-(

Anian oj jak dawno CIe tu nei bylo :szok::-( Pisz co tam u Was nowego :tak::-)

Justys a Ty to co, zapadlas sie pod ziemie w tym Pszowie :confused::-p:-D

Witam nowa Mamusie-napisz cos wiecej o sobie :tak:

Sandros ja z Rafałem biegam na spacery
i sprzątam :-D:-D:-D

Jasne wszystkim posprzątam ale nie ma
nic za darmo :-):-):-)

Humorek się polepszył :tak::tak::tak:

Wszystkim nauczycielom którzy obchodzą dziś swoje świętoWszystkigo Najlepszego !!!
:-):-):-)

To dzisiaj ja wrzuce kilka najnowszych fotek mojej Kruszynki ze spacerku :-)

hpim1060vv1.jpg

hpim1061wh6.jpg

hpim1062sp5.jpg

hpim1064il5.jpg

Buuu.... Ale tu dzisiaj pusto :-:)-:)-(Mialam nadzieje ze dzisiaj z kims tu sobie pogadam bo caly weekend bede na uczelni a tu nikogo prawie nei ma przez caly dzien :-(

cześć jestem mamą prawie pięciomiesięcznej Wiktorii
jesteśmy z katowic
dotychczas od czasu do czasu na forum mam maj 2007, ale z chęcią podzielimy się przeżyciami z mamami ze śląska:))

reklama
Czarnulka - napisz mi jakie to były serie szczepionki skojarzonej???? Mały był szczepiony taką serią A 20CA26OB A20CA28OD A20CA294B Wystraszyłam sie teraz i mam nadzieję, ze mały nie miał serii wycofanej.

Do góry