reklama
Markitoza wiem ale przy dziecku
nie zrobie tego tak jak teraz
zresztą musze ją trochę podgonić do wyjścia
Śliczne te jesienne zdjątko
Trysia Milenka dziękuje za buziaczki
No to 2 pokoje i kuchnia zrobione
powywalałam wszystko z szafek i zrobiłam małe przemeblowanie z wycieraniem wszystkiego
naskakałam się trochę padam z nog
ale jestem z siebie dumna :-)
mężuś grzecznie pomagał
jeszcze wyciera podłogi
Plany na jutro :
rozmrozić i wyszorować lodówke
i piekarnik oraz zrobić w końcu
wielkie prasowanie
nie zrobie tego tak jak teraz
zresztą musze ją trochę podgonić do wyjścia
Śliczne te jesienne zdjątko
Trysia Milenka dziękuje za buziaczki
No to 2 pokoje i kuchnia zrobione
powywalałam wszystko z szafek i zrobiłam małe przemeblowanie z wycieraniem wszystkiego
naskakałam się trochę padam z nog
ale jestem z siebie dumna :-)
mężuś grzecznie pomagał
jeszcze wyciera podłogi
Plany na jutro :
rozmrozić i wyszorować lodówke
i piekarnik oraz zrobić w końcu
wielkie prasowanie
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
Monysia wicie gniazdka na calego :-)
kubusiowa
Fan(ka)
Witam kochane!!!!!!!!!!!!!!!
Dzisiaj romawiałam z baśką i dostałam reprymende ze nic sie nie odzywam na bb no i miała racje Ale poprostu doba jest za krótka a obowiązków przybywa.
Napewno nie nadrobie postów ale tyle zdążyłam zauważyc ze nasza Monysia dalej dwa w jednym:-) a jaka czyścioszka uuuuuuuuu zazdroszcze Ci kochana werwy
Doczytałam sie również że jakies spotkano planujecie w Rybniku!!!!!!!!!!!!! Świetnie nareszcie cos po blisku, no to tylko data musi pasnować.
A u nas wszystko okej Kubus rosnie jak na drożdżach zaczyna duzo słówek powtarzać wogóle to rosnie z niego jakis tancerz-piosenkarz-rajdowiec
Jestesmy równiez po trzech lekcjach kursu języka angileskiego dla maluszków, Kubie bardzo sie podoba /zabawy piosenki tańce i nowi koledzy, bo tak sie złozyło że w grupie jest tzrech chłopców/
A u mnie to duzo pracy /projekciki sie kocą;-)/, no i projekt domku zakupiony teraz siedze i kombinuje nad ,ałymi zmianami zanim oddam go do adaptacji no i pełno urzedowego załatwiania ale na wiosne mam nadzieje że ruszymy do boju:-)
Ewcik - miałas dac mi znac jak uda ci sie z nowa pracą oj ty ty. Czyli co CCC w Żorach???
No to całuski dla wszystkich i mam nadzieje że uda mi sie częściej zagladać
aaaaaaaaa Dla wszystkich roczniaczków wszystkiego naj naj naj lepszego!!!!!!!!!!!!!
Dzisiaj romawiałam z baśką i dostałam reprymende ze nic sie nie odzywam na bb no i miała racje Ale poprostu doba jest za krótka a obowiązków przybywa.
Napewno nie nadrobie postów ale tyle zdążyłam zauważyc ze nasza Monysia dalej dwa w jednym:-) a jaka czyścioszka uuuuuuuuu zazdroszcze Ci kochana werwy
Doczytałam sie również że jakies spotkano planujecie w Rybniku!!!!!!!!!!!!! Świetnie nareszcie cos po blisku, no to tylko data musi pasnować.
A u nas wszystko okej Kubus rosnie jak na drożdżach zaczyna duzo słówek powtarzać wogóle to rosnie z niego jakis tancerz-piosenkarz-rajdowiec
Jestesmy równiez po trzech lekcjach kursu języka angileskiego dla maluszków, Kubie bardzo sie podoba /zabawy piosenki tańce i nowi koledzy, bo tak sie złozyło że w grupie jest tzrech chłopców/
A u mnie to duzo pracy /projekciki sie kocą;-)/, no i projekt domku zakupiony teraz siedze i kombinuje nad ,ałymi zmianami zanim oddam go do adaptacji no i pełno urzedowego załatwiania ale na wiosne mam nadzieje że ruszymy do boju:-)
Ewcik - miałas dac mi znac jak uda ci sie z nowa pracą oj ty ty. Czyli co CCC w Żorach???
No to całuski dla wszystkich i mam nadzieje że uda mi sie częściej zagladać
aaaaaaaaa Dla wszystkich roczniaczków wszystkiego naj naj naj lepszego!!!!!!!!!!!!!
jem kokleta
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (682x1024, 96KB).
dostałem wczoraj książeczki
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (682x1024, 135KB).
bardzo mi się na tym zdjęciu podoba uśmiechnięty pychol Tytka
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (682x1024, 97KB).
mam komórę!!!!!!!!!!!!
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (682x1024, 99KB).
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (682x1024, 100KB).
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (682x1024, 105KB).
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (682x1024, 93KB).
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (682x1024, 96KB).
dostałem wczoraj książeczki
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (682x1024, 135KB).
bardzo mi się na tym zdjęciu podoba uśmiechnięty pychol Tytka
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (682x1024, 97KB).
mam komórę!!!!!!!!!!!!
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (682x1024, 99KB).
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (682x1024, 100KB).
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (682x1024, 105KB).
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (682x1024, 93KB).
makitoza
Fanka BB :)
No no Titek zadowolony że hej.
Monysia jestem pełna podziwu.
Jutro super obiadek w restauracji z okazji Dnia Edukacji Narodowej, wielkie pakowanie a w piątek siup do Bukowiny Tatrzańskiej.
Jeszcze po imprezce idę delfinować łazienkę.
Czekamy na rozdwojenie Monysia, oj nie śpieszy się Milence.
Prawidłowo mojej się pośpieszyło a potem wyjść nie chciała
A Milenka zrobi siup i wyskoczy powitać rodzinkę.
Monysia jestem pełna podziwu.
Jutro super obiadek w restauracji z okazji Dnia Edukacji Narodowej, wielkie pakowanie a w piątek siup do Bukowiny Tatrzańskiej.
Jeszcze po imprezce idę delfinować łazienkę.
Czekamy na rozdwojenie Monysia, oj nie śpieszy się Milence.
Prawidłowo mojej się pośpieszyło a potem wyjść nie chciała
A Milenka zrobi siup i wyskoczy powitać rodzinkę.
justyna
Fanka BB :)
hej babolki !!!
oczy przcieram ze zdziwienia że Tu taki ruch
Ja w sobote 20-tego odpadam bo nie mam auta bo P cały dzień na ślubie a ja o 15 mam sesje plenerową !! Jedynie co to 21-go a potem wyjeżdżamy i nie damy rady ....
Monysia no jak juz szalejesz ze sprzątaniem to tuż tuż !!!!
Kubusiowa witaj !!! Liwia tez chodzi na to !!! :-) tj Academy Kids ??? Fajnie jest bo spiewają, tańczą, bawią sie !!!
Markitoza ładna jesień :-)
Czarnulka jak ładnie poprosisz to sie zgodzi i poświęci
narazie papapapap
oczy przcieram ze zdziwienia że Tu taki ruch
Ja w sobote 20-tego odpadam bo nie mam auta bo P cały dzień na ślubie a ja o 15 mam sesje plenerową !! Jedynie co to 21-go a potem wyjeżdżamy i nie damy rady ....
Monysia no jak juz szalejesz ze sprzątaniem to tuż tuż !!!!
Kubusiowa witaj !!! Liwia tez chodzi na to !!! :-) tj Academy Kids ??? Fajnie jest bo spiewają, tańczą, bawią sie !!!
Markitoza ładna jesień :-)
Czarnulka jak ładnie poprosisz to sie zgodzi i poświęci
narazie papapapap
reklama
kubusiowa
Fan(ka)
Hejka:-)
kaśka - ale przystojniaczek z Piotrusia hhohoho.
justyna - nasz system nauki opracownay przez Helen Doron Baby"s Best Start, też polega tak jak ty piszesz na zabawie, tańcach itp:-) Dla mnie to tez zabawa dzieki tym zajęciom poznałam inne zabawy
monysia - posprzatane juz wszystko???
miłego popołudnia, wpadne wieczorkiem:-)
kaśka - ale przystojniaczek z Piotrusia hhohoho.
justyna - nasz system nauki opracownay przez Helen Doron Baby"s Best Start, też polega tak jak ty piszesz na zabawie, tańcach itp:-) Dla mnie to tez zabawa dzieki tym zajęciom poznałam inne zabawy
monysia - posprzatane juz wszystko???
miłego popołudnia, wpadne wieczorkiem:-)
Podziel się: