reklama
makitoza
Fanka BB :)
Sarunia boska.
Jeszcze dwa tygodnie bez netu ...........
Ciekawe co z moim lapusiem.
Pojechał na serwis ale to nie matryca.
Mała w przedszkolu od wczoraj siedzi na furaginie przez 3 tygodnie.
Ciekawe ile dni wytrzyma ??
Wczoraj byłam u fryzjera :-):-)
Jeszcze dwa tygodnie bez netu ...........
Ciekawe co z moim lapusiem.
Pojechał na serwis ale to nie matryca.
Mała w przedszkolu od wczoraj siedzi na furaginie przez 3 tygodnie.
Ciekawe ile dni wytrzyma ??
Wczoraj byłam u fryzjera :-):-)
trysia77
hejooo,
oliwka, ale słodziasta ta Dziabągula Twoja, z resztą obie są przekochane!!!! niesamowite jak widać w tak krotkim okresie czasu jak taki maluszek się zmienia..teraz Sarunia to normalnie juz pannica!!!!prześliczne maluszki....
Luczynka dlaczego na Ciebie oliwcia mówi luszczynka...???
pozdro i buzialee dla wszystkich!!
P.S.
coś te weteranki naszego wątku sie obijają!!!! gdzie jesteście obiboki!!!!????
oliwka, ale słodziasta ta Dziabągula Twoja, z resztą obie są przekochane!!!! niesamowite jak widać w tak krotkim okresie czasu jak taki maluszek się zmienia..teraz Sarunia to normalnie juz pannica!!!!prześliczne maluszki....
Luczynka dlaczego na Ciebie oliwcia mówi luszczynka...???
pozdro i buzialee dla wszystkich!!
P.S.
coś te weteranki naszego wątku sie obijają!!!! gdzie jesteście obiboki!!!!????
WItam!
Boze, jakie tu sa pustki A gdzie Justyna, Karola, Kubusiowa, Baska, Mokkate, Czarnulka....itd
Trysiu Oliwka sama nie wie dlaczego tak mnie nazywa
Oliwka masz piekne Coreczki! A Sarunia rosnie jak na drozdzach :-) Ile juz wazy :-)
Boze, jakie tu sa pustki A gdzie Justyna, Karola, Kubusiowa, Baska, Mokkate, Czarnulka....itd
Trysiu Oliwka sama nie wie dlaczego tak mnie nazywa
Oliwka masz piekne Coreczki! A Sarunia rosnie jak na drozdzach :-) Ile juz wazy :-)
hej
dzieki za komplementa:-)
trysiu ja tak pisze bo pierwszy raz tak przeczytałam niewiem czemu i zostało ,niewiedziałam o tym tylko luszczynka mnie upomniała i dopiero sie kapłam ale pisała że moge ;-):-)
luszczynka jak miała 3 tygodnie ważyła 4090g ;-)teraz patrze i widze że twoja Olisia też urodziła sie o 16.30
Ale powiało jesienią pada zimno paskudna pogoda
No własnie gdzie te stałe bywalczynie
dzieki za komplementa:-)
trysiu ja tak pisze bo pierwszy raz tak przeczytałam niewiem czemu i zostało ,niewiedziałam o tym tylko luszczynka mnie upomniała i dopiero sie kapłam ale pisała że moge ;-):-)
luszczynka jak miała 3 tygodnie ważyła 4090g ;-)teraz patrze i widze że twoja Olisia też urodziła sie o 16.30
Ale powiało jesienią pada zimno paskudna pogoda
No własnie gdzie te stałe bywalczynie
Witam!!!
Złoto moje...... (taki mały żarcik)
Regularnie Was podczytuje, ale z pisaniem gorzej...brak czasu!!!!!
Wróciłam już do pracy i muszę wszystko jakoś ogarnąć.
Jednak prawie dwa lata przerwy w pracy, to jakby zaczynać wszystko od nowa...
Pozdrawiam "stare" i nowe mamusie oraz Wasze dzidziolki.
Oliwko- Sarunia- śliczna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-)
Złoto moje...... (taki mały żarcik)
Regularnie Was podczytuje, ale z pisaniem gorzej...brak czasu!!!!!
Wróciłam już do pracy i muszę wszystko jakoś ogarnąć.
Jednak prawie dwa lata przerwy w pracy, to jakby zaczynać wszystko od nowa...
Pozdrawiam "stare" i nowe mamusie oraz Wasze dzidziolki.
Oliwko- Sarunia- śliczna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-)
Witam o poranku! :-)
ZŁOTKO moje! :-) (choc ostatnio mozna je zdobyc nawet przed polnoca)
Oliwka no tak, moja Oliwcia urodzila sie o 16:30 po moich dluuugich meczarniach :-(a tak wogole to jak sie rozwija Sara? No i jak reaguje na nia Oliwka? Nie jest zazdrosna?
Mokkate no powiedzmy ze Ci nie wkopiemy za takie opuszczanie forumAle jak juz do nas zagladasz to sprobuj czasami napisac chocby z trzy zdania co tam slychac u CIebie, ok? ;-)Powodzenia w pracy :-)
A gdzie reszta?
U nas w domu wszystko bez zmian, juz! bo w czasie gdy nie mielismy internetu wyprowadzilismy sie na jakis czas do mojej mamy na jeden pokoj, tak sie poklocilismy z rodzicami G Ludzie bez wyobrazni I do tego wykrzyczeli G takie rzeczy ze w zyciu nie chcialabym uslyszec od moich rodzicow takich slow :-( Ale tesciowa zmiekla bo sie wystraszyla ze straci syna i wszystko na spokojnie sobie wyjasnilismy, az mi sie Jej zal zrobilo bo ona juz jedno dziecko stracila a tak znowu plakala...:-(Ale moj pojebany tesc jeszcze podskakiwal i bylo mu wszystko jedno Boze, co za typ
ZŁOTKO moje! :-) (choc ostatnio mozna je zdobyc nawet przed polnoca)
Oliwka no tak, moja Oliwcia urodzila sie o 16:30 po moich dluuugich meczarniach :-(a tak wogole to jak sie rozwija Sara? No i jak reaguje na nia Oliwka? Nie jest zazdrosna?
Mokkate no powiedzmy ze Ci nie wkopiemy za takie opuszczanie forumAle jak juz do nas zagladasz to sprobuj czasami napisac chocby z trzy zdania co tam slychac u CIebie, ok? ;-)Powodzenia w pracy :-)
A gdzie reszta?
U nas w domu wszystko bez zmian, juz! bo w czasie gdy nie mielismy internetu wyprowadzilismy sie na jakis czas do mojej mamy na jeden pokoj, tak sie poklocilismy z rodzicami G Ludzie bez wyobrazni I do tego wykrzyczeli G takie rzeczy ze w zyciu nie chcialabym uslyszec od moich rodzicow takich slow :-( Ale tesciowa zmiekla bo sie wystraszyla ze straci syna i wszystko na spokojnie sobie wyjasnilismy, az mi sie Jej zal zrobilo bo ona juz jedno dziecko stracila a tak znowu plakala...:-(Ale moj pojebany tesc jeszcze podskakiwal i bylo mu wszystko jedno Boze, co za typ
monia0203
Zaciekawiona BB
No cześć kobiti miałam coś z netem i nie szło wejść na BB
oliwka śliczne te twoje dzidzie
makitoza co twojemu maleństwu jest że na furagince musi byc. Domyślam się,że drogi moczowe pytam,bo my też od maja kłopoty zdrowotne mamy i zapowiada się na poważny problem 1.10 idziemy znowu do szpitala na oddział nefrologii na powtórke badań.
A w przedszkolu super mam nadzieje że już mamy z górki,chociaż słyszałam że kryzys jeszcze może przyjść.
luczynka tak to już jest z głupimi teściami, my też wyprowadziliśmy się "na swoje" tzn jeden pokój wynajmujemy,małe ciasne ale spokój i nikt sie nie wtrąca.
oliwka śliczne te twoje dzidzie
makitoza co twojemu maleństwu jest że na furagince musi byc. Domyślam się,że drogi moczowe pytam,bo my też od maja kłopoty zdrowotne mamy i zapowiada się na poważny problem 1.10 idziemy znowu do szpitala na oddział nefrologii na powtórke badań.
A w przedszkolu super mam nadzieje że już mamy z górki,chociaż słyszałam że kryzys jeszcze może przyjść.
luczynka tak to już jest z głupimi teściami, my też wyprowadziliśmy się "na swoje" tzn jeden pokój wynajmujemy,małe ciasne ale spokój i nikt sie nie wtrąca.
reklama
makitoza
Na furagince siedzi bo znowu jakies bakterie się przyplątały a już był spokój.
Jestem już strzępkiem nerwów bo katar już się pojawił i kto wie czy na L4 nie wyląduję.
Jak mnie w poniedziałek nie będzie to znaczy że mam chorobowe.
Pogoda paskudna remont idzie powoli może coś w sobotę się ruszy.
Jestem już strzępkiem nerwów bo katar już się pojawił i kto wie czy na L4 nie wyląduję.
Jak mnie w poniedziałek nie będzie to znaczy że mam chorobowe.
Pogoda paskudna remont idzie powoli może coś w sobotę się ruszy.
Podziel się: