reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
:-:)-(hejo Luczynka, ja nie wiem co sie dzieje ale po prostu nie moge na to patrzec jak wszyscy sie obijają...mam nadzieję że to tylko to a nie jakies kłopoty naszych dziewczyn...ODEZWIJCIE SIĘ DO JASNEJ CHOLERY!!!! Może to ja powinnam się ewakuować to znowu nasze forum odżyje...:-:)-(

Witajcie Kobitki !!!

znowu takie zaległości :no: nie zaglądałam tu znowu troche :blink:
miałam ciężkie dni, a raczej słabe bo na nic siły nie miałam :zawstydzona/y:
Skurcze się nasilają jak tylko rusze się z domu. Zresztą nawet z domu nie musze wychodzić i łapie mnie ból. Zdarzało się nawet 3 razy w ciągu godziny :wściekła/y: Byłam wczoraj u lekarza- kazał wytrzymać jeszcze przynajmniej 3 tygodnie i leżakować jak najwięcej i brać dalej tabletki z magnezem. Malutka już duża - 2.5 kg. Moje drętwienia rąk też spawodowane obrzękami. Nie pamiętam czy jeszcze coś miałam dopisać :dry:
Ściskam Was mocno :-) Buziaki

Monysiu milo ze piszesz :-) Lekarz ma racje, jeszcze troche musisz wytrzymac, wiec odpoczywaj i niczym sie nie martw ;-)
A jak tam Twoje samopoczucie na mysl o porodzie?
A! I szybciutko daj nam znac ze juz urodzilas :-)

Luczynka dam znać jak najszybciej (tylko dopiero jak wróce ze szpitala bo nie mam innego kontaktu z Wami a wątpie żeby mężul był w stanie klikać na klawiaturze po porodzie, pewnie będzie imprezował :zawstydzona/y::laugh2:) ale narazie niech siedzi w tym brzucholku jak jej dobrze :-p:-D
a samopoczucie ??? No troche zaczynam się obawiać, że nie dam rady ale nie z powodu bólu tak jak chyba większość kobiet, tylko że nie dam rady urodzić tego mojego klocka :confused:
Ale chyba bardziej zestresowany jes mój luby, co dopiero będzie jak to będzie ta pora...

Kobitki jedna dziewczyna na forum napisała tak :
Witam was wszystkie mamusie, te obecne i te przyszłe:-) Jestem w 34tyg. i mam dziwne objawy: strasznie ciśnie mnie na pęcherz, mam uczucie biegunki, mie moge spać w nocy, jestem osłabiona (nie mam na nic siły i ochoty) i bolą mnie plecy w okolicy krzyżowej i lędźwiowej. Nie wiem co o tym sądzić. Pomóżcie, może wy też miałyście podobne objawy:eek:
A inna jej odpisała że niedługo urodzi. Czy to naprawde są oznaki zbliżającego się porodu ??? Ile mniej więcej takie objawy mogą trwać zanim rozpocznie się akcja ???
Bo ja też mam to wszystko i do tego jeszcze te skurcze.
Dobrze że mam już wszystko co potrzebne do szpitala dla siebie i małej. Tylko zostało pakowanko.

no witam!
luczynka wiem,że nowa jestem ale żeby napisać ,że nie masz do kogo pisać no wiesz:-( a ja to sie już nie licze?

reklama
Do góry