reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
hejka....

Kubusiowa.... fajnie że się pojawiłaś....

Trysia.... ja dalej jestem bez słowa komentarza co do historii Twojej koleżanki....

ja ostatnio wziełąm się za zaprawianie słoii i mam brzoskwinki, jeżyny i gruchy.... to narazie .... jeszcze czekają mnie przynajmniej jabłka...

kubusiowa ale fajnie jest Cię poczytać:-)

diablica, Tobie się nudzi:confused::confused::confused:
jak tam pracownia działa bez zarzutu:confused:

Mama Boo Ciebie również miło czytać;-)

trysia....brak komentarza, bo zawsze są dwie strpny medalu....a co z Małym:confused:

A ja nie wiem gdzie mam ręcę włożyć i co zacząć robić....
nic mi się nie chce...a stosy pracy do szkoły czekają....kupka prasowania także....

A moje dziecię się rozgadało....:cool2:a jak coś nie jest po jej myśli to puszcza oczko i myśli że załatwi sprawę:-p;-)Ale najlepsze jest to, że ona wie, że ja jej nie dam żadnego ciaska czy innej dupereli to chodzi prosić tatę:dry:i wie, że co chce to dostanie:-)

anian.... pracownie czekają na uczniów.... ja jestem mocno przerażona .. i nawet nie zastanawiam się jak sobie poradzę.... okaże się w praniu.... a pranie też na mnie czeka... i wierz mi ja z reguły się nie nudzę...nie rozumiem kobiet co twierdzą że "im się nudzi"... ja to raczej dobę mam za krótką....

Hej kobietki - nie dość, że wchodzę raz na pół roku to jeszcze mam ZŁOTO :-):tak:;-).
Dzisiaj jeszcze jedziemy zawieść do teściów Młodego, bo wybieramy się na koncert i będzie spał u babci. Trochę mam wyrzutów sumienia, ale przecież nic mu się nie stanie. A poza tym byliśmy ze sobą od piątku, boże sama się przed sobą tłumaczę:-).
Dziękujemy z akomplemenciki - bądźmy skromni, ale wiemy, że to cała prawda :-):-D.
Buziaczki !
Trzymajcie kcuki za poniedziałek (Żłobek - im bliżej tym mi gorzej:sick::eek::baffled:)

wuaaalaa Dzien dobry kolezanki!!!

nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie :D sobie pozwolilam napisac :D
my juz wrocilismy kilka dni temu do USA, lot byl bardzo udany -Szantusia i tym razem nawet nie zamarudzila :) ach ten nasz maly podroznik :D
niestety lot byl dlugasny - pierwszy ponad 10h a drugi 2,5 bleh :D no ale najwazniejsze ze wszystko ok ;)

aj wesele udalo sie przepieknieeeeeeee :D bylo bardzo romantycznie uroczyscie elegancko mm :D powklejam zdjecia jak tylko uda nam sie odtworzyc plytke ze zdjeciami... bo mamy tu w stanach jakis problem ale dzis udamy sie do jakiegos "komputerowca" coby nam pomogl ;)

poza tym pozwiedzalismy troche Polske no i rodzinke - strasznie zal bylo wyjezdzac :/ wylalismy troche lez no ale.. miejmy nadzieje ze szybciutko sie zobczymy chociazby z rodzicami:/

no ale juz w colorado wiec trzeba sie trzymac :)

powiem Wam mysle ze chcialabym wrocic do pracy.. ciagnie mnie by robic cos "konstruktywnego" i do ludzi.. ale kurde nie umiem sobie wyobrazic rozstania z Szantusia na tyle godzin... jejuuu powiedzcie mi jak sobie z tym poradzic? doradzcie cos bo ja to jakas jak to sie mowi ? "psychiczna" hihi chyba jestem :D

pozdrawiamy Was bardzOo cieplutko bo upaly tu niemilosierne sa :D

trysiazłota z ciebie kobieta,bo ja nie wiem czy wgóle bym mogła na nia patrzeć a ty mimo wszystko jeszcze jej pomagasz,ta kobieta wogóle o nic więcej nie powinna cie prosić.

JUTRO NASZ WIELKI DZIEŃ
PIERWSZY DZIEŃ W PRZEDSZKOLU

Jestem przerażona:szok: a Dominika no cóż cieszy się:-)

reklama
Domiska... fajnie że wszystko się udało... wracaj szybko do Polski... choć na BB trochę ją masz.... z Twojej córeczki rzeczywiście dzielna podróżniczka... a co z powrotem do pracy i zostawieniu dziecka moim skromnym zdaniem nie ma "złotego środka"... ja zostawiłam Olka jak miał 5,5 miesiąca i przeżyłam to gorzej niż on a dziś ma prawie 2 latka i naddal mi czasami ciężko w pracy bez niego... ale na szczęście teraz będę więcej w domu niż po za nim...

Monia... udanego dnia w przedszkolu... Olka czeka to w styczniu.... więc wszystko przed nami

Do góry