reklama
złoto??????????????:-)
podpisuję sie pod tym
i jeszcze.....
Czarnulka - bardzo ładne portrety!!!!
Anian szkoda ze więcej nie umiesz wklejać zdj !!
Baśka WRACAJJJJJ !!!!!!!
podpisuję sie pod tym
i jeszcze.....
Czarnulka - bardzo ładne portrety!!!!
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
No to SREBRO
A ja ostatnio mam jakieś złe dni :-( wkurza mnie wszystko i dołuje :-( Jakaś deresja chyba mnie dopada :-( Normalnie jak bym wogule chęci do życia nie miała :-(
A ja ostatnio mam jakieś złe dni :-( wkurza mnie wszystko i dołuje :-( Jakaś deresja chyba mnie dopada :-( Normalnie jak bym wogule chęci do życia nie miała :-(
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
A WIKI nadal susia w majteczki i jeszcze patrzy jak jej leci :-( pokazuje gdzie sie robi siusiu na nocnik ale na tym koniec buuu... Chodzi bez pieluszki i moke majteczki nie robią na niej wrażenia :-( Jestem cierpliwa i tłumacze cały czas.Ale boje sie że ona będzie upartaa i nie będzie chciała robic na nocniczek :-( Owiniam sie że wczesniej jej nie przyzwyczajałam do nocniczka :-( Mam nadzieje że obie sobie damy z tą nauką rade,ale ile to będzie trwało :-(
A teraz lepsza nowinka - Emilka zaczyna RACZKOWAĆ!!! ;-)
A teraz lepsza nowinka - Emilka zaczyna RACZKOWAĆ!!! ;-)
anian
Fanka BB :)
No, no przyzwyczaję się do tego BRĄZU :-) :-) :-)
Mam rekolekcje, więc jakoś dziś mam więcej czasu.
mokkate, justyno sprostowanie: ja POTRAFIĘ;-) wklejać zdjęcia, tylko mój komp mówi nie, nie . Ale jak już go sformatuje i będzie mi śmigał to Was zarzucę Patuchą
A my po szczepieniu (płacz ) i ważeniu: Młoda waży 10210g, ale mierzy 80cm....no i pani dr powiedziała, że jej czwórki górne idą...
Lecę do szkoły
Pa
Mam rekolekcje, więc jakoś dziś mam więcej czasu.
mokkate, justyno sprostowanie: ja POTRAFIĘ;-) wklejać zdjęcia, tylko mój komp mówi nie, nie . Ale jak już go sformatuje i będzie mi śmigał to Was zarzucę Patuchą
A my po szczepieniu (płacz ) i ważeniu: Młoda waży 10210g, ale mierzy 80cm....no i pani dr powiedziała, że jej czwórki górne idą...
Lecę do szkoły
Pa
.Witam.
.My po spacerku,bardzo fajnie jest na dworze.Lenka tradycyjnie zrywa trawę no i oczywiście stokrotki ,hit nr.1.
.anian bardzo fajne zdjęcie Patusi.
.czarnulka gratki dla Emilki z okazji raczkowania! a te doły to pewnie cię łapią bo za dużo sie odchudzasz...zjedz coś słodkiego i powinno być ok.(raz możesz sobie pozwolić).Fajne portreciki.
.iza mam nadzieję że w weekendy nie pracujesz,wtedy może sie spotkamy na spacerku.
.mokkate niedługo wakacje i Daria z tobą będzie 2 miesiące.
.Miłego dnia!.(to jest mój post.nr.4.500,wow).
.My po spacerku,bardzo fajnie jest na dworze.Lenka tradycyjnie zrywa trawę no i oczywiście stokrotki ,hit nr.1.
.anian bardzo fajne zdjęcie Patusi.
.czarnulka gratki dla Emilki z okazji raczkowania! a te doły to pewnie cię łapią bo za dużo sie odchudzasz...zjedz coś słodkiego i powinno być ok.(raz możesz sobie pozwolić).Fajne portreciki.
.iza mam nadzieję że w weekendy nie pracujesz,wtedy może sie spotkamy na spacerku.
.mokkate niedługo wakacje i Daria z tobą będzie 2 miesiące.
.Miłego dnia!.(to jest mój post.nr.4.500,wow).
oczekująca
GRUDNIÓWKA 2006
Witajcie!!!
Jestem z ŁAZISK Górnych. Pozdrawiam!
Jestem z ŁAZISK Górnych. Pozdrawiam!
makitoza
Fanka BB :)
Witam w piękny słoneczny dzień w końcu idziemy na dwór. Jutro do przedszkola wraca normalność.
Czrnulka Wiki jeszcze mała jest a zbliża się lato także będzie miału dużo okazji do siusiania na trawkę do nocniczka. My bardzo długo walczyliśmy a pojemność pęcherza miała taką że jak kaczka chodziła co godzinę a teraz nawet nocki przesypia. A że uparciuch to może trwać dłużej bo to nie do końca zależy od Wiki tylko od jej gotowości fiziologicznej.
Są dzieciaki które od roku nie używają pampersów ale jest ich mało.
Moja była nieprzepisowa kupę wołala wcześnie a nocnik był be.
Czrnulka Wiki jeszcze mała jest a zbliża się lato także będzie miału dużo okazji do siusiania na trawkę do nocniczka. My bardzo długo walczyliśmy a pojemność pęcherza miała taką że jak kaczka chodziła co godzinę a teraz nawet nocki przesypia. A że uparciuch to może trwać dłużej bo to nie do końca zależy od Wiki tylko od jej gotowości fiziologicznej.
Są dzieciaki które od roku nie używają pampersów ale jest ich mało.
Moja była nieprzepisowa kupę wołala wcześnie a nocnik był be.
Cześć !!!
Chyba już o mnie zapomniałyście :-(
Więc melduje że żyje i moje maleństwo chyba też bo brzuchol rośnie ...
Miałam kilka ciężkich dni bo strasznie się czułam ale od 4 dni pochłaniam wszystko, tzn zaczęły sie chyba smaczki i mdłości mi już prawie nie dokuczają :-)
Pozdrawiam Was wszystkie i Wasze pociechy !!!
Chyba już o mnie zapomniałyście :-(
Więc melduje że żyje i moje maleństwo chyba też bo brzuchol rośnie ...
Miałam kilka ciężkich dni bo strasznie się czułam ale od 4 dni pochłaniam wszystko, tzn zaczęły sie chyba smaczki i mdłości mi już prawie nie dokuczają :-)
Pozdrawiam Was wszystkie i Wasze pociechy !!!
reklama
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
martaglo dzieki :-) troszke mnie uspokoiłaś.Postanowiliśmy z mężem że zaczekamy jeszcze troszke :-)A może sama się zdecyduje usiąść ;-)
Podziel się: