reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Tu dzisiaj pustki ze :szok:

Ale widze ze za mna to tu specjalnei nikt nie teskni :-(

Ja jestem juz po wykanczajacym weekendzie na uczelni i po wczorajszej "pracy", teraz powinno byc znow troche wolniej w zyciu ;-) Jutro ide z Oliwka do lekarza na komtrole po ukonczeniu 6 miesiecy. Zobaczymy ile ten moja MAły Klocuszek juz wazy :confused: :-)

Dzisiaj wiekszosc dnia spedzilysmy na spacerku, piekan pogoda, oby tak zostalo na swieta bo kupilam sobie na te chrzciny w Wielkanoc taka kurteczke-zakiet sztruksowy i nie jest to specjalnie cieple wiec slonko musi byc! :tak:

Monysiu ciesze sie ze czujesz sie juz lepiej :tak: mnie nudnosci i wymioty meczyly do konca 4 miesiaca :-( A potem juz tylko sporadycznie. Dbaj o siebie! :-)

Czarnulko a moze Wiki bardziej przypadnie do gustu zalatwianie sie na normalnym sedesie :confused: Oczywiscie z taka specjalna nakladka dla dzieciaczkow. Znam osobiscie takie dziecko ktore na nocnik nie siadlo bo chcialo sisiac tak jak tatus i mamusia :tak: ;-) a deska pomogla :-)

Oczekujaca witaj na forum! ja pochodze z Łazisk :tak: mieszkalam tam 20 lat :-) napisz cos wiecej o sobie to moze okaze sie ze sie znamy;-)

Wrzuce kilka fotek Oliwki z basenu :tak: :

Luczynka- zdjecia suuuuuuupeeeeeeerrrrr!!! A te miny w kąpieli...:-D
Powiem Ci, ze ja chyba mam za słabe nerwy, żeby jeździć z małą na basen...jak zobaczyłam to zdjęcie z głową pod wodą....:szok: :szok: :szok:

Czarnulka- po jednym dniu, to troszkę za wcześnie na sukcesy nocniczkowe... A może być i tak, ze Wiki jeszcze nie jest gotowa...
Daria bardzo krótko używała nocniczka, bo wolała na sedes i to bez nakładki....:tak:

Oczekująca- witam na forum :happy:

Karolinna- no to się nazywa mieć sporo postów!!!! Gratulacje...:-)

Anian- to czekam na fotki :tak: :tak: :tak:

Właściwie to miałam tego nie pisać, bo to nie dokońca było świadome, ale ...co tam. Wczoraj Martynka wygłupiała się z Daria i zrobiła pierwszy kroczek. :happy: Zapomniała, że jeszcze sama nie chodzi i zwiewała przed Darią... Za to super już sobie radzi trzymana za jedną rączkę. Teraz to już pójdzie szybko....Już mnie bolą plecy...;-) :-) ;-)

To kto ma smaka na jutrzejsze złoto?????:-) :laugh2:

Hejka! Siadłam na chwilkę (przed szkoleniem:dry: ) i załapałam się na ZŁOTO!!! :-D
Wieczorem Was poczytam i napisze coś więcej!

MIŁEGO DNIA!!!

No a ja mam chyba SREBRO ???? ;-)

Mokkate wstrzymałam się jeszcze.Jak zobaczyłam ze Wiki chlipie się w tym co naisusiała na podłoge :-(

Luczynko nikt o tobie nie zapomniał,jak sama widzidsz dziewczyny sie opuszczają w pisaniu na forum!!!

MAM NADZIEJE ZE NIE ZNIKNIE NASZ WĄTEK,BO CORAZ MNIEJ WSZYSTKIE PISZEMY !!!!

Brąz!!!!!!!!!!!!!!!:-D

A my po wizycie u laryngologa. Wnioski:
1. Daria miała za słaby antybiotyk, bo nie podziałał do końca. Teraz ma nowy i...siedzi w domu do niedzieli.... :-)
2. ja mam chyba zapalenie zatok i dostałam bioparox. Mam nadzieję, że pomoże...

A Martynka zrobiła dziś pierwszy świadomy kroczek!!!!! :-D

.
spotkaniern2.jpg
DZIŚ O 20.00 CZAT:tak:.

dzień doberek:-)

mokkate - wielkie gratki dla Martynki za pierwsze kroczki!!!!!!!!:-)

monysia - to smacznego na smaczki:-D

czarnulka - jak jest ładnie na dworze to i na forum spokojniej od postów:tak: ale wątek nie ma prawa zniknąć:no: bądż na czacie!!!! Powodzenia w nauce nocnikowania u Nas tez ten etap i raz wyjdzie a raz nie, Kuba woła "eee" o kupke jak oczywiście zrobi do pieluchy:-D

iza - miłego szkolenia:tak:

luczynka - super zdjecia :tak: a z ta główka pod wodą:szok: :tak: teraz tez sie wybieramy do Pawłowic na basen bo pogoda juz oki wiec zpbaczymy jaka reakcja bedzie Kubusia, bo kapac sie w domu uwielbia :tak:

mykam przygotowac sie na spacer jak Kuba sie obudzi zje obiadek i myka z domku na dreptanko na słoneczku:-) miłego dzionka do wieczorka:tak:

reklama
Witajcie :-)

Mnie wena na robienie scrabków opuściła :-( i porządki świąteczne wzywaja :baffled: A podczytuje cały czas! :tak:

BARDZO DZIEKUJE ZA GRATKI I BUZIAKI DLA EMILKI :-)

Ja właśnie dowiedziałam się że mój Braciszek(20lat) będzie miał bliźniaki :eek: :-D :baffled:

No i dziewczyna wczoraj dała mu odpowiedź na pytanie czy wyjdzie za niego.. TAK :-)

Do góry