reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
A ja jeszcze się pochwale jak mi namalowała koleżanka forumowa z N portreciki dziewczynek ;-)

ba431819415f4979.jpg

93172727c7d01c28.jpg

reklama
hej !!!!

dzis z Liwią urzędowałyśmy 2 godziny w piaskownicy, tylko nie wiem która z nas miała większą radochę :eek:

Czarnulka portreciki fajne !!! chociaz u Wikusi czegoś mi brakuję :happy: nie chodzi mi oczywiście o cześci twarzy tylko o wyraz !! ale pewnie ze zdj malowała :confused: super pamiątka :tak:

Kubusiowa :happy:

Mokatka kiedys o lodówce cos mi pisałas ja mam z ladycooka - ty też ??

Witam Kochane!!!
Widzę że słabiutko naprodukowałyście, w sumie dobrze bo mało nadrabiania a nie mam za bardzo czasu :baffled:
Zmęczona po szkoleniu ale zadowolona. Tata radzi sobie z Karolcią suuuper!!!!! Mała zadowolona, a my szczęśliwi :-)

Czarnulka super te portreciki :tak:

Baska bardzo tęskni za bb, aż ją nosi (tak mi napisała) Kamillkowi wychodzą 2 dolne jedynki!!!!!:-) Już siedzi ale jak go posadzi :-) po podłodze pełza i już niedługo będzie dobrze raczkował - tak mi napisała.

Baska OGROMNIASTE GRATULACJE DLA KAMILKA!!!!!

MILUTKIEGO WIECZORKA KOBITKI!!!!

Ps. Na mnie czeka prasowanko :baffled:

;-) Witam wieczorową porą:-)

Tak dawno nie pisałam, że aż nie wiem co mam pisać.:zawstydzona/y:
A to co mi się przypomniało:

czarnuka, te Twoje córki są śliczne (aż się chce drugą;-) )

mokkate, załatwiaj indywidualne Darii i będziesz ją mieć cały czas:-) Albpo wytrwaj jeszcze 3 miesiące:tak:

iza, super, że masz pracę. Ciesz się że Karolina dobrze znosi rozłąki:happy: . O wiele ciężej wychodziłoby Ci się do pracy jak by robiła hiserię.:no:

justyna, to przyznaj się ile babek zrobiłaś:confused: :confused: :confused:

mmm, ale Grześ to duży chłopak....:szok: :szok: :szok:

martaglo widzę (czytam), że wszędzie można się dowiedzić ciekawych i niespotykanych rzeczy;-)

Zdjęć nie będzie, bo mój komp szwankuje i mnie wkurza. Muszę go przeinstalować.:-) Potem może i mi się uda.
Zauważyłam dziś siódmy ząbek....Młoda śmiga po domu jak torpeda (to na dwóch) albo jak czołg (na czterech...). Ale jest z nią coraz lepiej...
Jutro idziemy się zważyć i może zaszczepić.
Miłego wieczorku
iza, dołączam do Ciebie

martaglo one były malowane ręcznie ;-) namalowała mi je brulka z N

Justynko dziewczynki były malowane ze zdjęcia ;-) Ale brakuje jej uśmieszku :-)

Iza super że jesteście zadowoleni :-) Pozdrów Basie i złóż jej gratki ;-)

anian no to na co czekasz kchana ;-) Goń męża by wyskoczyła druga córeczka ;-) A Niuna Wygląda słodziutko :-)

A gdzie reszta ferajny????????? Karola,Mokkate,MamaBoo,diablica,Kasia,mmm,kubusiowa.... i reszta kobietek które nie wymieniłam!!! Nie obijać się z pisaniem na forum!!!

anian ja czasami aż rycze z tego ze nie mogę sobie dać rady,a wiec nie masz co mnie podziwiać
Jak byś miała dwoje to też jakoś byś sobie p[o mału dawała rade ;-)

reklama
witam późnym wieczorem

czarnulka - bardzo ładne portrety:tak:

justyna - dlaczego tylo usmieszek mi strzeliłaś:-( a gdzie jakies słówko na dobry dzień:-(

iza - superowo że wszystko w porządeczku z karoliną, bynajmniej lzej na serduchu jak wychodzisz na szkolenie:tak:

mokkate - oj na pewno ci twojej pomocnicy Darii strasznie brakuje, ale byle do wakacji:tak: :-)

baska tesknie :-( za twoimi wiadomościami i wielkie gratki dla Kamilka!!!!!!!!

i co ja jeszcze to miałam napisać:confused: :confused: :confused:

Do góry