reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
OLGAP Gratuluje!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* mnostwo caluckow dla ciebie i dla malusiej ;)
No wreszcie , a bylysmy myslami z Toba ;) , dlatego tez tak krotko porod trwal ,bomba ;D
Wszystkim balonikom zycze takiego porodu ;D
Olgap wklejaj zdjecia bo juz przebieram nogami ;D, musi byc sliczna ... dawaj bo tu przenocuje;)

Z tego wszystkiego nie przywitalam nowej mamci Magda77_77 witaj , milo nam bedzie z Toba klachac , opowiedz o sobie i swiojej dzicince ,gdzie mieszkacie ..i oglnie wsjo .;)

Lilith tak jak wczesniej laski mowily jedz buraczki , marchewe, miesko , salate , szpinak ;) przebywaj jak najwieej na swierzym powietrzu i lap ostatnie promyki sloneczka . Mnie uratowal sok z burakow , jablek i marchewki , moja anemia nie miala zadnych szans ;D
Lilitku trzymam kciuki za ciebie , i zbieraj sie balobiku .

MMM ten basen to moje marzenie , ale nie wiem co z tego wyjdzie . Samodzielnie tego nie zrobie to raz po drugie wlasnie o taki basen mi chodzilo w ktorym jest czysta woda i w odpowiedniej temp , i nikt tam nie sika . :p

Karola jak ty zapracowana kobito ;D posiedz chwilke tez z nami :p
:-* dla ciebie . Zmykam kochane milego dnia zycze choc napewnojeszcze tu wpadne miedzy przerwami ;) pa

reklama
a tu macie nowa fotke chyba przedwczraj robiona . Prosze sie mamusi nie przestraszyc ;D to probne zdjecia mialy byc wiec i stroj i reszta domowe ;)
hpim11784as.jpg

Cześć Mamusie i Kangurki!!

Olgap GRATULACJE!! Dużo zdrówka dla Ciebie i dla małej Tatianki!!! :-* no to tatuś miał świetny prezent z okazji dnia chłopaka :D

aga Olivier rośnie ze zdjęcia na zdjęcie :) czym Ty go karmisz ;) a oczka to chyba po Tobie ma

lilith no to musisz oprócz soczków dużo odpoczywać, nie wysilaj organizmu!! Żal mi Ciebie bardzo, ale musisz się trzymać !!

MMM tez tak mysle ;) ;D choc tesciowa sie upiera ze caly Kubus (tata ) . Ja widze ze sie mieszany zaczyna robic , ;D ale dzieki . A to ze tak ladnie wyglada to nie tylko moja zasluga al tez samego Oliverkka bo wszystko co mu daje zjada ladnie ;) Nie moge narzekac , byle tak dalej . MMM jak tam twoje bole w krzyzach? uspokoilo sie?
No kochana teraz kolej na cie ;)

haj :8

jeszcze Beata przede mną :laugh: ale nie wiadomo co u niej ??? Mnie to się właściwie nic nie dzieje, tylko jak pochodzę za dużo to mnie w pochwie kłuje, a tak to żadnych bolesnych, nawet pojedynczych skurczy :) może jak mnie weźmie to raz a porządnie ;) a nie tak po trochu ;) Mam jedynie nadzieję, że do końca października zdążę urodzić... właśnie "ubrałam" łóżeczko... właściwie to tylko Maleństwa brak ::)

Witajcie!dziekuje ze o mnie myslicie!
ale sliczna mamusia na tym zdjeciu wiec niewiem o co ci chodzi hihi :):)oj Aga :)
Co do jedzenia to jest taki problem ze ja niemoge jesc takich rzeczy tylko soki ewentualnie...bo wiecie...tylkos ie nie smiejcie ja sie dusze jak wymiotuje po normalnym jedzeniu...tylko po wodzie sokach i zupach mi lepiej...dzis od rana juz wymiotuje...jak tylko oczy otwarlam...i tak sobie mysle...przeciez jak ja zjem te produkty to i tak je zaraz zwroce...czy jest jakis sens?

Lilith mze soki rocienczone z woda niegazowana, tak jak w czasie karmienia , ja pilam wlasnej produkcji wiec bez zadnych konserwantow i bez cukru . Po urodzeniu Oliverka to samo tylko tak jak wyzej napisalam rozcienczone ;) A jaka dzidzia ladna bedzie ;0
A Tobie tez troszke witaminek by sie zdalo.

MMM no wlasnie Beata ani slowa ..hmm ona miala termin chyba jakos teraz?
No to czekamy nanst pocieche ;D
Ale fajnie! Buziaczki dla was , znow albo dalej maluje krzeselko ;) papaty

mmm sama juz niewiem...dzis sie poplakalam tak strasznie...bo jak sie zmusze do jedzenia to jest jeszcze gorzej...a z dnia na dzien czuje to ze dzidzia chce jesc...bo nagle glodnieje:(i wtedy to jest meka...teraz to jzu wymiotuje nawet na zapachy...tzn na prawie wszystkie zapchy:(ale jak Aga pisze sprobuje tych sokow!poprosze babcie by mi zrobila sok z burakow!ale to bedzie paskudne:(al eprzynajmniej bedzie mis ie latwo wymiotowac:)a moze cos do tego soku mozna dodac by lepiej smakowalo?

reklama
lilith proponuję Ci żeby podstawą tego soku była marchewka do tego coś bardziej kwaśnego jabłko albo cytryna no i spróbuj najpierw od paru łyżek buraka do tego, żebyś się do smaku i koloru przyzwyczaiła :) Dzidziuś zabierze Ci wszystko czego potrzebuje przynajmniej na początku, ale Ty się wykończysz a musisz mieć jeszcze duuużo siły

Do góry