reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
TAKIE WLASNIE BUTKI MU KUPIŁAM NA JESIEN
gbl1.jpg

reklama
hejka wieczorem:tak:

oliwka fotecki bomba,mała elegantka,pewnie po mamie...no właśnie moze mama by tak wkleiła swoją fotkę bo nie wiem jak wygląda:-),kurtecka też ok:-).Acha a jak tam po veetie:confused:jak długo minęło aż do następnego veetowania:confused:;-)

iza

j
uważam że można dziecko rozpieścić, jeśli np. co wieczór przed spaniem się je kołysze i trzyma na rękach to jasna sprawa że w inny sposób już nie zaśnie.
wg mnie to nie chodzi o rozpieszczenie tylko o to że każde dziecko potrzebuje rytuałów powtarzanych co dnia,a jakie rodzic ustali to jego sprawa więc nie można powiedzieć ze nosiło się dziecko parę razy przed spaniem i zrobiło się takie rozpieszczone, ze inacznej nie zasnie.Rodzice je tego nauczyli a dziecko chce czynności powtarzanych codzien bo sprawia to że czują się bezpieczne.

ewcik super ze dobrze ci się pracowało:-D tipsiki...tipsiki....:-p

mariaola też czekam z niecierpliwoscią na wieści!!
kubusiowa taki urok że po remontach trzeba sprzątać:-p

dobranoc!!!.

no i nie powiadomiło mnie że ktoś już wysłał posty:-p

ewcik pazurki bardzo ładnie się prezentują!:tak:buciki..pewnie super wygodne i Filipek w nich śmiga i pewnie goni takie dziewczynki jak Oliwka:laugh2:.

papa.

I NA DOBRANOC WCZORAJSZA FOTKA Z DZIAŁECZKI U ZNAJOMYCH . TO Z MOJA KOLEZANKĄ Z PRACY
1002674rw3.jpg

DZIEWCZYNY NIESTETY MUSZE LECIEC. PRALKA JUZ ZAKOŃCZYŁA SOWJĄ PRACE TERAZ JA MUSZE TO POWIESIĆ.
OJ JAKI BIEG ZA WSZYSTKIM. NAJGORSZE PIERWSZE DNI POTEM SIĘ JAKOŚ PRZYZWYCZAJE.
PRZERAZ MNIE TEZ DOJAZD DO PRACY. JEZDZE SAMA SAMOCHODEM ALE OD CZASU WYPADKU MAM LEK TAKI ZE ZNOW KTOS SIE NIE ZATRZYMA NA STOPIE I WALNIE WE MNIE.
MOZE I TO TEZ MINIE,
DOBRANOC KOCHANE

KOLOROWYCH SNOW I PRZESPANEJ NOCY WAM ZYCZE

karolina tak Jak Ruszy To Bedzie W Rybniku U Oliwki... Hi Hi Hi Hi
Ja Sobie Nie Um Iem Tego Wyobrazic Ze Kiedys On Zawita Z Jakas Panieneczka W Domu.
Dla Mnie Zawsze Bedzie Malenstwo He He He

Wrzucam narazie tylko 4 fotki-2 pierwsze sa z pierwszego w zyciu Oliwci spacerku a 2 nastepne z kapieli :-) Reszte wrzuce jutro. Dobranoc ;-)

reklama
Hej dziewczyny.
Boże jak ja mam dosyć tej pracy - nie zdajecie sobie sprawy..... Wczoraj wróciłam o 17 a już o 19:00 kapaliśmy Smyka. Jak ja bym chciała siedzieć w domku..... Po skończeniu tego stażu robię sobie pzrerwę i dopiero pójdę najwcześniej od stycznia do pracy, bo na studia muszę mieć:-)
Luczynka boziu jaka Ona cudowna.... śliczna córa śliczna :-)
Ewcik też mi się marzą tipsy, ale u nas są drogię bo 110 zł a ja w Zabrzu robiłam nawet za 50 zł - a kobieta przyszła mi do domu.... Także póki co nici z tego, bo szykują się wielie zakupy na zimę...
Kubusiowa, a ja nie dostałam fotek :-(
W ogóle chyba dzisiaj wstałam lewą noga - ja chcę do domu :-( :-( :-(

Do góry