reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
DZIEWCZYNY JEŻELI TO NIE BĘDZIE DLA WAS PROBLEM,TO PROSZĘ ZAGŁOSUJCIE NA MOJĄ WIKUSIE!

http://www.fit.pl/redakcja/nadeslan...0,0.html?sid=0bf0c9dc695d30daf6524fa8f162e9de

Ps.trzeba się najpierw zarejestrować i odebrac maila z potwierdzenie. To potrwa tylko chwilkę! A jeśli macie więcej niż jedna poczte ( konto) albo np. konto męża czy rodzinki to możecie z niego też zagłosować! Będę wdzięczna za każdy głosik!!!!!!!!

Tak wygląda zdjęcie konkursowe :D

xxx.php

DZIĘKUJE BARDZO ZA WSZYSTKIE GŁOSIKI!

Czarnulka- głos oddany. Obecnie ma 120 punktów

Karolinna- ja wiem, że czarnulka też spodziewa się dzidziusia ale drugiego a ja miałam na myśli siebie jako niedoświadczoną jeszcze mamusię bo spodziewam się pierwszego dziecka :)

Nareszcie dzisiaj jest chłodniej byłam na spacerku z mężusiem i dobrze mi ten spacerek zrobił. Teraz mąż uczy się do egzaminu a ja siedze i buszuje po necie.

Witam,

Czarnulka rowniez oddalam glosa.

No to teraz ja mam klotnie rodzinne. Ale u mnie chyba nie bedzie jak u Kasi... Rafal sie spakowal i chyba juz nie wroci....

Pozdrawiam,

sandros na pewno wszystko się ułoży :) mam nadzieję że nie poszło o zlot na Waszej działce

czarnulka ja zaraz oddam swój głos :)

basia czytaj dużo potem się przydaje wiedza, kiedy nie ma czasu sięgać do źródła :)

a my mamy szczura w mieszkaniu, brrr i nie wiadomo dlaczego się u nas znalazł, akcja pozbycia się szczura trwa, trzymajcie kciuki

mmm może mojego foto nie widzisz, bo było za duże? ponad 36 kb. Nie wiem, jak inne dziewczyny. Za duża kompresja.
Dor1976 witam u śląskich mam. Nalot na zoo już by i to jako niedawno. Pewnie jeszcze kiedy się przytrafi :)
Basia ja używałam na pocztku wkładek z Belli i nawet nie narzekałam, ale ekonomia to żadna. Lało mi się z biustu ;)...jak z kranu. Jak tylko były pełne. Kupiłam więc wielorazowe z Aventu i wprawdzie dość drogie, ale się po dwóch miesiącach zwróciły. Prałam i ubierałam na okrągło. Minus taki, że dość grubie i widać brzegi przy obcisłych ubraniach.

lecę do kąpieli i spać. Dobranoc

reklama
Dorotko witaj w naszym gronie.

Czarnulko - głos oddany. Trzymam mocno kciuki, żeby Wikusia wygrała (teraz ma już 207 głosów!).

Sandros za Was też mocno trzymam kciuki - mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.

Mam pytanie: czy któraś z Was ma klocki sensoryczne, a jeśli tak to które? Mierzę się z zakupem. Myślę o tych, które rozwijają dotyk, co o nich myślicie? http://www.czarodziej.pl/sklep/produkt/klocki_sensoryczne.html

Do góry