reklama
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
Witaj w śród nas Dor1976
Dziewczyny,właśnie wruciłam z zakupów,normalnie koszmar! Jak gorąco!!!
Dziewczyny,właśnie wruciłam z zakupów,normalnie koszmar! Jak gorąco!!!
Dor1976
Fanka BB :)
A może zrobimy "natot" na Chorzowskie Z O O z naszymi pociechami (dziećmi, mężami) ?? :-)
Spotykałyście się już ze soba??
Czytam, że jedna z Was organizuje grilla :-) fajnie
Dzieci lubią przebywać w gronie mniej więcej rówieśników.
Moja WeroNisia zawsze jak widzi dziecko (obojetnie czy mniejsze czy starsze od siebie) to rwie sie do niego, macha rękami, nogami, gada.
Pozdrawiam
Dorota z WeroNisią
Spotykałyście się już ze soba??
Czytam, że jedna z Was organizuje grilla :-) fajnie
Dzieci lubią przebywać w gronie mniej więcej rówieśników.
Moja WeroNisia zawsze jak widzi dziecko (obojetnie czy mniejsze czy starsze od siebie) to rwie sie do niego, macha rękami, nogami, gada.
Pozdrawiam
Dorota z WeroNisią
baska
<mamusia Kamilka i Julci>
Mokkate - gratuluje wreszcie tej parasolki
Dor1976- witaj w gronie
Dziś na szczęście na tym dworze jest lepiej już takiego upału nie ma jak były. Widzę, że na forum wszystkie macie dzieciaczki ja jestem jedyna, która oczekuje na swoje pierwsze malństwo Juz nie mogę się doczekać kiedy z meżem zaczniemy kupować pierwsze śpioszki, kosmetyki itd. To tak człowieka cieszy, że szok. Mąż już odlicza dni na pojawienie się maluszka w domu. Jest taki szczęśliwy. Trochę boję się tych zmian jak sobie poradzę, ale myślę że wszystko bedzie dobrze, że dam sobie radę.
Dor1976- witaj w gronie
Dziś na szczęście na tym dworze jest lepiej już takiego upału nie ma jak były. Widzę, że na forum wszystkie macie dzieciaczki ja jestem jedyna, która oczekuje na swoje pierwsze malństwo Juz nie mogę się doczekać kiedy z meżem zaczniemy kupować pierwsze śpioszki, kosmetyki itd. To tak człowieka cieszy, że szok. Mąż już odlicza dni na pojawienie się maluszka w domu. Jest taki szczęśliwy. Trochę boję się tych zmian jak sobie poradzę, ale myślę że wszystko bedzie dobrze, że dam sobie radę.
Baska- jeszcze nie tak dawno więcej nas tu było z brzuszkami. ;D
Czas szybko leci i już za chwilę będziesz mogła wkleic pierwsze zdjęcie dzidziolka
Karola- tu masz aukcję http://www.allegro.pl/show_item.php?item=110632342
Czas szybko leci i już za chwilę będziesz mogła wkleic pierwsze zdjęcie dzidziolka
Karola- tu masz aukcję http://www.allegro.pl/show_item.php?item=110632342
Witam,
Dor1976 witaj w naczym gronie. Ciebie rowniez zapraszam na dzialke. W najblizsza niedziele. Jka chcesz to daj znac, podesle Ci mapke dozajdowa - to w Tychach.
MMM, Czarnulke przesle mapke, nie ma problemu.
Kasia, kolo gieldy.... tak, bedziecie mieli ja (gielde kwiatowa) po prawiej stronie.
Godzina.... Jestem otwarta na propozycje, moze byc nawet od 10 Ale serio, mysle, ze 14 - 15 bedzie dobrym pomyslem.
Parking jest przed dzialka, mam nadzieje, ze sie pomiescicie...
Beata, podziwiam, ja tez zabieram sie za sprzatanie i jakos nie moge, ale obiecalam sobie, ze po sesji...
Dzis juz fajnie chlodniej, a przynajmniej w domu, zaraz idziemy na zakupy i na dzialke.
Pozdrawiam,
Dor1976 witaj w naczym gronie. Ciebie rowniez zapraszam na dzialke. W najblizsza niedziele. Jka chcesz to daj znac, podesle Ci mapke dozajdowa - to w Tychach.
MMM, Czarnulke przesle mapke, nie ma problemu.
Kasia, kolo gieldy.... tak, bedziecie mieli ja (gielde kwiatowa) po prawiej stronie.
Godzina.... Jestem otwarta na propozycje, moze byc nawet od 10 Ale serio, mysle, ze 14 - 15 bedzie dobrym pomyslem.
Parking jest przed dzialka, mam nadzieje, ze sie pomiescicie...
Beata, podziwiam, ja tez zabieram sie za sprzatanie i jakos nie moge, ale obiecalam sobie, ze po sesji...
Dzis juz fajnie chlodniej, a przynajmniej w domu, zaraz idziemy na zakupy i na dzialke.
Pozdrawiam,
reklama
Podziel się: