reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
karolinna pisze:
mmm
[ a pytanko to takie że : :) rozmawiałyśmy o tym że chodzisz(chodziłaś) na siatkówkę ? może tak za miesiąc lub dwa umówimy soię obie na siatę ? mnie samej głupio iść :p ;)
a już się bałam że to jakieś trudne pytanie :p z WIELKĄ przyjemnością bym sobie pograła, a masz gdzie, bo ja chodziłam u mnie na uczelni, ale podobno grupa się rozpadła  :( .

dobrej nocy, idę popracować bo Grześ mnie uśpił i przed chwilką wstałam ;) :p

reklama
Czarnulka to odpoczywaj i relaksuj sie a maz niech Ci masuje plecki :)

Ola trzymam kciuki za Kordianka !!

Diablica jak tam karmienie Ola ??

a ja dzis sie ulitowalam i walczyłam w jadalni u teściowej z tysiącem kieliszków, szklanek, talerzy, talerzyków, sztućców itp Jeny ale bym tym cisła w pi..... no ale trzeba bylo umyc bo juz zagadywała i zagadywała to sie zabrałam za to a Liwcior śmigał po dywanie ;D

karolinko radek dziekuje za pozdrowionka :) :) Jego nie jest tak łatwo odgonić od kompa jak zacznie oglądać motory!

Justynko ojjjj,ile ja bym dała za masaż pleców :D Ale mojego chłopa to raczej nie zagonie do masowania,bo on to zaraz mówi żebym wzieła sobie gorący prysznic i położyła sie spać i że to mi lepiej zrobi niż jego masaż :)

i mam jeszcze do ciebie pytanko! Gdzie ty Justynko chodzisz na basen z Liwią? Chodzi mi o adres??

a to mój kolega Dawid
img08205kv.jpg

sprawdze czy ma czyste uszy
img08218xt.jpg

odbieram dyplom ukończenia kursu ;D troche czuję sie onieśmielona
img08457kx.jpg

img08291cv.jpg

Czarnulka niech sie chłop nie wykręca, najpierw masaż potem prysznic i spanko - TO Ci dobrze zrobi !!! a na basen chodze do Rybnika przy Elektrowni a ta sama babka prowadzi jeszcze w Piekarach Śl. A co ?? chcesz nam przyjsć pokibicować ?? ;D

witam :)

olak to sobie i tobie współczuję tego szczepienia :( jak ja tego nie nawidzę :mad: ale chyba nie ja jedna :p hm,co do kupki kordianka... czemu oni jeszcze nic nie zadziałali (lekarze)?

mmm tak,mam takie miejsce do siatki :) mój starszy brat tam chodzi i na siatę i na kosza i od zawsze mnie namawia,w centrum katowic to jest :) ja oczywiście nie jestem zbyt dobrą siatkarką ;) raz nawet zarobiłam piłką w czoło ;) . Widzę ze wczoraj zamieniliście się rolami z grzesiem ;D to on Cię usypiał ;D

justynka jak ty masz się super z tym raczkowaniem Liwcii...ja też już chcę :) zdjęcia super :) a ja mała pływaczka dumna ;D

czarnulka
justyna pisze:
Czarnulka niech sie chłop nie wykręca, najpierw masaż potem prysznic i spanko - TO Ci dobrze zrobi !!!
podpisuję się pod tym :D

miłego dnia,mimo że pochmurny ::) :)

a my już po szczepieniu ::) mała zniosła to nadwyraz dobrze! tylko trochę zapłakała ,babki musiały mnie bardziej uspakajać niż małą ;) i specjalnie odwracały jej uwagę zeby nie płakała itp ;D udało mi się trafić ;) (poprzednie szczepienie było okropne,płacz i zgrzytanie zębów :p )

Lenka waży już 6800 g :) i jest zdrowa :) super :)

koreczku bardzo często justynka pisze gdzie chodzi na basen z liwią ::) chociażby pod zdjęciami małej z basenu gdzie odbiera dyplom ::)

czarnula
czarnulka22 pisze:
mój Radek pyta której z was mąż robi masaże???
jak chodzliliśmy jeszcze ze sobą z Piotrkiem to często robiliśmy sobie nawzajem masaże,w ciąży jeszcze też udało mi się załapać :) ale teraz to już obydwoje jesteśmy wiecznie zmęczeni i chociaż czasem o tym mówimy to wykonania brak ;)
a mąż niech cię masuje bo od niego odejdziesz i sam sobie nie poradzi w życiu ;)

Karolina- gratulacje, z okazji udanego szczepienia!!!!!! :laugh:
Musiałaś trafić na fajną pielęgniarkę. Ja lubię tę niższą.

A my dziś byłyśmy na USG bioderek. Na Raciborskiej.
Wszystko ok. Następne za 6 tygodni.

reklama
Jejka.

Czarnulka nie ma lekko, ja czasem tydzeń się proszę potem łażę i mówię "ale mi zajebisty masaż zrobiłaeś" potem jeszcze kilka dni i...... w końcu jeeeeest upragniony masaż :p

Wszyyyyystkie zdjęcia prześliczne tzn dzieci. :laugh:

Ogromne gratulacje dla Izy i Karolinki (nasza też miała być Karolinką, Martynką, Nikolą, Patrycję ...... ::) )

Gratki dla Liwciora!!!
Ona to mi na takiego zbuja wygląda :laugh:

Do góry