reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Sesja w kapeluszu
1000079img7qn.jpg
1000080img0hq.jpg

1000081img0ti.jpg
1000083img9ic.jpg

1000084img9yz.jpg
1000085img0xw.jpg

reklama
Gratulacje dla Szczęśliwej Mamy !!!!!!! i wielka buzinka dla Karolinki !!!!!!!

co do kąpania to ja moją rybkę kąpie codziennie !! kiedys oglądałam program i tam mówili że z mydełkiem powinno sie poczekac troche i nie pucować całego dziecka mydłem !! Ale to tak co lekarz i co mama to inna opinia !! Ja kąpie codziennie a jak kupke zrobi to tez zaraz ide umyć dupcie. Z oliwką za to nie szaleje za bardzo bo to podobno tez zatyka pory i cos tam coś tam :p

Koreczek modelka że hej rośnie !!!!!

Wczoraj byłysmy na spacerku ale zimno było a dziś jeszcze zimniej :( no ta wiosna robi se jaja :mad:

my już po ekspresowym spacerku ;) do sklepu i do domku :)

koreczek zdjęcia w kapeluszu super :)

justynka mnie ta pogoda też dobija :p :p :p

a co z sandroską ? mmm ? czarnulką ? no dziewczyny... przecież pogoda paskudna i powinnyście siedzieć w domku ;)

karolinkoczarnulka się melduje :D Nie mam teraz jak za bardzo usiąść do komputerka bo mój małżonek ma wolne i przesiaduje mi przed kompem wrrrr.... No i ja kończe porządeczki przed świąteczne :)
Ale postaram sie jak najwięcej wykorzystywać jego nieobecność przed komputerkiem ;)

Gorące buziaczki dla was dziewczyny i waszych skarbików :)

Cześć

G R A T U L A C J E   DLA  IZY I JEJ MAŁEJ KAROLINKI :)

karolinna pisze:
a co z sandroską ? mmm ? czarnulką ? no dziewczyny... przecież pogoda paskudna i powinnyście siedzieć w domku ;)
Grześ siedzi w domu, a ja siedzę na laboratorium, wczoraj wróciłam o 20.0 a wyszłam przed 9 w tym 3 godz. przerwy. A w dodatku całkowita porażka! Wyniki z kosmosu, ale dzisiaj już lepiej no i o 14 w domu, jutro znowu od 8 ciekwae do której  :( Grześ dzielnie znosi rozstania, ja chyba gorzej ;) Mam nadzieję że jestem usprawiedliwiona no i przykręciłam tempa w pisaniu tej mojej nieszczęsnej pracy.
karolinnko zaglądam tu codzienni, czesto w przelocie i dlatego nie piszę :( Czekam na pytanie :)

Co do kąpieli to też kąpię 2-3 razy w tyg. i też nie mamy żadnych problemów ze skórą :) a do wody dodaję trochę oliwki i płynu do kąpieli a na początku kąpałam w parafinie płynnej :)

zdjęcia Darii śliczniutkie- top modelka :)

Pozdrowienia

Witam,

Dla IZY i coreczki Karolinki wszystkiego najlepszego

Kasia178 mam nadzieje, ze obecnie to juz po wszystkim, nie ma zadnego zgrubienia, a Bartek sie usmiecha, a nie pomrukuje.

Koreczek83 super zdjecia, takie fajne minki robi Twoja mala, az mi sie Sonia przypomina w tym wieku...

Kapiel..... Kapie codziennie od zawsze, ale tylko dwa razy w tygodniu z mydelkiem i myciem glowki (jak byla mlodsza, to czesciej), czasem z piana. Chusteczke uzywalam tylko w pierwszych miesiacach do podcierania pupci, jakos nie odwazylam sie uzywac ich do innych czesci ciala - jak dla mnie zbyt nasaczeone chemikaliami. A oliwki nie lubie w dotyku, wiec Sonia tez jej malo doswiadczala - wolalam kapac ja w "krochmalu".
A wlasnie mi sie przypomniala, tak do 10 miesiaca Sonia kapala sie ze mna pod prysznicem - jak ona to uwielbiala....

Pogoda sie nie fajna zrobila, ale spacerujemy, odwiedzamy rodzinke. Bylam wczoraj u dziadka w Zabrzu - lerzy tam w szpitalu :( Wybralismy sie na pizze-hut i okazalo sie ze maja jakas fajna promocje - wymyslilismy jakas rzecz do swietowania i dostalismy druga pizze za darmo - dawno tyle nie pojadlam :p

A nie pojawialam sie, bo zostalam zawalona praca - wiec jak tylko zalanczalam komp, to tylko do pracy i wlasnie skonczylam - mam wiec chwilke. Do tego Rafal mial wolne, bylo tak rodzinnie. W niedziele jak Czarnulka poszlismy swiecic palme..... Jejku, troszke przyszlismy pozniej, bo msza zaczela sie 15 min wczesniej. Przychodzimy do Kosciola, a tu akurat trzeba ukleknac w chwili ciszy - a Sonia siedziala w wozku z palma i wlasnie wymyslila sobie, ze palma to super miotla :p Tak mi sie smiac zachcialo, w takim momencie mszy :-[ Ach te dzieci ::)

Pozdrawiam,

Witam

Kasia178 przykro mi ze twoj maluszek tak cierpi :( Mam nadzieje, ze to nic groznego. Napewno bedzie dobrze  ;D :-*

Koreczek super foteczki pieknej Daruni

Gratulacje dla izy i jej corci !!!!!!!!

Zrobilismy wczoraj kolejne badanie moczu i sie okazalo, ze jest bardzo duza poprawa, ale jeszce nie jest tak jak byc powinno wiec szczepienie sie znow przesunelo.
Pani doktor przepisala tabletki na 7 dni a potem znow badanie moczu i kontrola lekarstwa i sie okaze co i jak. Mam nadzieje, ze na kolejnej wizycie bedzie juz wszystko w porzadeczku.

Nasz sakrbik dzis budzil sie 3 razy w nocy tylko na przytulenie :) wzialam na raczki poprzytulilam i spala dalej hmm ciekawe czemu tak, moze jakies koszmary miala ??? ??? ???

A tak to spoko dzien leje na dworze jak scebra wiec siedzimy w domu i sprzatamy na swiete ableee niestety mus to mus ;) :p

Milego dzionka babeczki

Pozdrawiamy wszystkich ;)

dobrze że wróciłyście dziewczyny :D :)

sandros to miałaś super weekend :) tylko życzyć więcej takich :) zdrowia dla dziadka! a i historyjka w kościele super ;D

czarnulka wcześnie dopadły Cię te dolegliwości :( a radka odgoń od kompa bo teraz to Ty masz siedziec ;D i pozdrów go ;)

matrusia super że wyniki coraz lepsze!!! życz ę ostatecxznej poprawy !
mmm
mmm pisze:
CGrześ dzielnie znosi rozstania, ja chyba gorzej ;)
w końcu to mały mężczyzna ;D ;) a pytanko to takie że : :) rozmawiałyśmy o tym że chodzisz(chodziłaś) na siatkówkę ? może tak za miesiąc lub dwa umówimy soię obie na siatę ? mnie samej głupio iść :p ;)

jutro zostało mi ostatnie okno do umycia ;D

a jutro na szczepienie :( :( :(

dobranoc.

reklama
Oj my też jutro na szczepienie i do kontroli odnośnie kupy ( raczej jej braku-nadal).
Już mam stres. Ale pocieszam się, że będzie ważenie i mierzenie , to dowiemy się jak nam idzie na cycusiu....od którego odchodzimy, niestety :(

Do góry