reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam,

Karolina, wiec wchodzenie butkami do takiech kupek, to male piwo. Najfajniej jest jak straci rownowage ;D A jakie fajne sa te wszystkie rzeczy, ktre ludzi wyrzycaja na ziemie, bo do kosza nie doszli (naszczescie z tego Sonia juz wyrosla), ale jak jej sie podobalo zatrzymac sie musiala, podniesc, dokladnie zobaczyc i obadac buzia oczywiscie ::) Albo jak fanie szybko biegam i nie mam zamiaru isc w Twoja strone, zawsze w druga - gon mnie, to fajniejsze(z tego tez juz prawie wyrosla) :laugh: .... No to takie glowne wady ;)

Dzis latamy za prezentem dla siostrzenca, moze w koncu uda mi sie znalezc cos na niego.

A zdjecia ze spotkania wyszly calkiem niezle, widac, ze calkiem niezle sie dzieciaczki dogadywaly ;)

Pozdrawiam,

reklama
sandros a myślałam że nie będę już miała okazji schudnąć ;D ale widzę że polatam za małą jeszczwe trochę :D ;)

właśnie napisała do mnie iza1 ,ma dostać dziś kroplówkę! i ma dziś urodzić! tzrymajmy za nia mocno kciuki!

jakoś tak nieśmiało się przejaśnia ::)

jak co piątek u mnie zupka :) i nowy eksperyment :)

A co dzis ciekawego gotujesz Karolinko? Bo ja jestem tradycjonalistką, a chętnie poeksperymentuję.
Pozdrów Izę1, złóż jej gorące życzonka, teraz to dotyczące głównie dzidziusia. Żeby zdrowa dziewczynka przyszła na świat.
A wczoraj dostałam tulipany i mam wiosnę w domu. Zrobiłam foto i wklejam :)
tulipany301gp.jpg

przekaże w smsie ze trzymacie kciuki za Izę1 :)

olak jako że mój Piotrek bardzo lubi kukurydzę zrobiłam dziś zupę kukurydzianą :) nazwa do mnie nie przemówiła ;) ale smakuje bardzo fajnie,niestety nie mogę jej za dużo zjeść bo sporo w niej cebuli ale troszkę spróbowałam :) czekam aż maż przyjdzie z pracy i wyda opinię ;) hm,ja też bardzo lubię tradycyjną kuchnię,mniam,np.nic nie pobije klusek śląskich z roladą i modrą kapustą 8) albo gołąbki 8) albo ruskie pierogi 8) na to ostatnie to mam duuużego smaka :) i kwiatuszki prześliczne!!

my dziś po spacerku już ,ale może też wyjdziemy na drugi raz :) byliśmy też u pani doktor :) mała ok i już możemy przerobić wózek na spacerówkę pół-leżącą :) ale mam chętkę kupić osobną spacerówkę a ten wózek sprzedać :) takie fajne są spacerówki na allegro i nie drogie :) ciekawe czy przekonam męża :D

Iza1 Jesteśmy z tobą!!!

KAROLINKO czemu nie kupisz sobie w aptece specjalnego woreczka do pobierania od dziecka moczu? będzie ci o wiele lżej! Kosztuje grosze! Nie będziesz musiała się tak męczyc! ;)

hej !!
Czarnulka jeszcze nie wchodziłam na poczte ale z góry dzikei !!1

Ja na chwile bo mała juz marudzi i nie wiem czy potem zajze teraz ją bratu sprzedałam ale wytrzymałość wujka dobiega do końca bidny stara sie jak może ;D

Karola jak na posiew to nie musi byc duzo ja kiedys miałąm tyle co na dnie a i lepiej na posiew bezpośrednio do kubka chyba ze ogólne badanie robisz to moze byc do woreczka bo niby jałowe ale cuda potrafią wyjsc takze lepiej na posiew łapać do kubka !!!

Trzymamy z Liwcią kciuki za Ize !!!!

justyna pisze:
hej !!
...a i lepiej na posiew bezpośrednio do kubka chyba ze ogólne badanie robisz to moze byc do woreczka bo niby jałowe ale cuda potrafią wyjsc takze lepiej na posiew łapać do kubka !!! ...

Justynko a no widzisz,ja niwe wiedziałam o tym że może wyjść coś nie tak z badania moczu z woreczka,dobrze że mi napisałas! Bo ja robiłam tylko raz i to do woreczka,ale wyszło wszystko ok :)

reklama
justyna pisze:
Karola jak na posiew to nie musi byc duzo ja kiedys miałąm tyle co na dnie a i lepiej na posiew bezpośrednio do kubka chyba ze ogólne badanie robisz to moze byc do woreczka bo niby jałowe ale cuda potrafią wyjsc takze lepiej na posiew łapać do kubka !!!

no właśnie o to mi chodziło,ale to ogólne badania wiec złapię do woreczka :) myślałam że jakiekolwiek badania to mogą wyjść źle przez woreczek ::) ale jak tylko na posiew to ok ;)

Do góry