Oj dziewczyny ponoć wiośnie się do nas nie śpieszy
, jak słyszę prognozy pogody takie długofalowe to aż mi się płakać chce. NIby ma być w tym tygodniu ocieplenie - oby - zobaczymy ;D ale coś mi się wydaje że jak bede wychodzić ze szpitala z moim maleństwem to pewnie będzie jeszcze zimno brrrr
A co do baldachimu to wczoraj podjęłam decyzję: BĘDZIE I KONIEC! musi być, tylko mam problem bo nie mam stelaża, siostra miała sprawdzić czy na pewno mi go dała, musimy poszukać. Jak się nie znajdzie to trzeba będzie kupić. Ale baldachim musi być! Dałyście mi do zrozumienia że jeszcze się tego używa bo nie byłam pewna. Moja siostra ze względu na kurz miała go krótko, ale ja chocbym miała też mieć krótko to na początek chce
;D :laugh:
Justyna fajnie się masz z tymi dziadkami
moje maleństwo też będzie pierwszym wnukiem mojej teściowej (i jedynym bo mąż nie ma rodzeństwa) i ona już szaleje a co będzie po porodzie :
chmmmm zobaczymy.
A co do baldachimu to wczoraj podjęłam decyzję: BĘDZIE I KONIEC! musi być, tylko mam problem bo nie mam stelaża, siostra miała sprawdzić czy na pewno mi go dała, musimy poszukać. Jak się nie znajdzie to trzeba będzie kupić. Ale baldachim musi być! Dałyście mi do zrozumienia że jeszcze się tego używa bo nie byłam pewna. Moja siostra ze względu na kurz miała go krótko, ale ja chocbym miała też mieć krótko to na początek chce
Justyna fajnie się masz z tymi dziadkami