czesc ;D
WItam nowe mamusie ,i malenkie istotki , Gratuluje swierzo upieczonym mamusiom wszytskim bez wyjatku dzieciatek
Braklo by mi miejsca i czasu kazdej z osobna odpisac i zlozyc najserdeczniejsze zyczenia wiec pozwolcie ze zrobie to hutrem
U nas niby nic , dlaej jak bylo , mama zapracowana a Oliverek szybko rosnie i coraz wiecje umie
Tylko nadal chodzic leniuszkowi sie nie chce . Wzrostem dobil do 81 cm a waga 12,700 . Rozrabia jak pijany zajac w kapuscie i daje popalic dziadkom w czasie nieobecnosc mamy. Ma 12 zebow ,a ostatnie wychodzily z efektami specjalnymi pod postacia 39 stopni goraczki ..oj wystrachalam sie nie na zarty , nie wiedzac ,ze to tylko nst zabek
Opanowal tv , telefon i pralke , i nie ma lepszej zabawki , pyta sie "kto to " , mowi "dej to";D ale nadal uwielbia tanczyc ...nawet przy odglosie tartej marchewki ;D
Ostatnoi babcia nauczyla swojego wnusia nowej sztuczki , na pytanie "gdzie dziadek ma puk puk " Oliverek stuka sie paluszkiem po glowie :
co jeszcze go naucza nie wiem .
dawno mnie nie bylo i wypadalam z rytmu , pewnie nie myslalyscie nawet o mnie ;D ale moze znajde troszke czasu na odswierzenie wiadomosci
Widze liste i nas tam nie ma ;D wiec prosimy o wpis ;D Oliverek sie urodzil 6 lutego 2005 roku , jestesmy z Katowic
Tera zuciekam musz eodpoczac troszke
Jeszcze raz pozdrawiam i caluje pap