reklama
Kasia178
Fanka BB :)
Dziewczyny, mam pytanie: jak jest u Was z odchodami po porodzie? wczoraj minęło dwa tygodnie od mojego porodu (cesarka) i do wczoraj moje odchody były już małe, raczej takie żółtawe i naprawdę w śladowej ilości. Za to wczoraj wieczorem pojawiły się duże krwisto- brążowe takie obfite jak porządny okres i są do teraz, nawet jakby nasilone. Martwię się trochę, czy któraś z was też tak ma? może to normalne? Pomóżcie mi trochę, proszę..
justyna
hej !!!!!
Kasia ja normalnie rodziła i plamienia miała długo ale nie wiem jak to po cesarce! A co do warzywek i owocków to powoli po jednej rzeczy probuj i obserwuj mluszka!! Winogrona mozesz jeść banany tez !!
Lilith moze faktycznie toważystwo poprawi króliczkowi no i Tobie samopoczucie !!
o matko Frezja jak to zabrzmiało !!
Kasia ja normalnie rodziła i plamienia miała długo ale nie wiem jak to po cesarce! A co do warzywek i owocków to powoli po jednej rzeczy probuj i obserwuj mluszka!! Winogrona mozesz jeść banany tez !!
Lilith moze faktycznie toważystwo poprawi króliczkowi no i Tobie samopoczucie !!
Frezja pisze:Dobranoc. Musiałam jeszcze tu zajżeć przed pożegnaniem ;D
Pa.
o matko Frezja jak to zabrzmiało !!
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
jA WSKOCZYŁAM TYLKO NA CHWILKE
jESTEM TERAZ JUZ CAŁKIEM ZAATAKOWANA GRYPSKIEM A WIKI MA ZAPALENIE OSKRZELI JESTEM ZAŁAMANA I RYCZE BO NIE MOZE NAWET PŁAKAĆ ANI GAWORZYĆ DOSŁOWNIE NIC
TERAZ OSTRO SIE KURUJEMY
DOZOBACZENIA
jESTEM TERAZ JUZ CAŁKIEM ZAATAKOWANA GRYPSKIEM A WIKI MA ZAPALENIE OSKRZELI JESTEM ZAŁAMANA I RYCZE BO NIE MOZE NAWET PŁAKAĆ ANI GAWORZYĆ DOSŁOWNIE NIC
TERAZ OSTRO SIE KURUJEMY
DOZOBACZENIA
kasia178 ja miałam bardzo długo odchody,6 tyg! i to intensywnych,z tego powodu miałam robione usg,czy wszystko dobrze się goi. A jak było z pierwszym wstaniem po cesarce ? bo ja wspominam kiepsko
kaśka76 hormony szaleją mam nadzieję że za bardzo nie okrzyczałaś męża
mokkate jak na razie już jest sałatka (moja) i sernik ( frezji ) liczę na Twoja inwencję twórczą
czarnulka współczuję!dużo zdrówka życzę !
jakoś moja mała przestała tyle jeść co wcześniej może wina smoczka ??? albo tak już jest z dzidzią która przechodzi właśnie przez 3 miesiąc ? jak to było u was? bo trochę mnie to martwi
kaśka76 hormony szaleją mam nadzieję że za bardzo nie okrzyczałaś męża
mokkate jak na razie już jest sałatka (moja) i sernik ( frezji ) liczę na Twoja inwencję twórczą
czarnulka współczuję!dużo zdrówka życzę !
jakoś moja mała przestała tyle jeść co wcześniej może wina smoczka ??? albo tak już jest z dzidzią która przechodzi właśnie przez 3 miesiąc ? jak to było u was? bo trochę mnie to martwi
Kasia178
Karolinna, moje pierwszew wstanie po cesarce to była istna mordęga :-[ Wspomnienia mam takie jak i Ty
Dzięki za rady dziewczynki
dziś idę na pierwsze zakupy z mężem a Bartuś zostaje w domu z babcią, zobaczymy jak to będzie, wybrałam porę kiedy maluszek śpi, ale czy będzie spał to się okaże Miłego dnia dziewczyny!!!
Dzięki za rady dziewczynki
dziś idę na pierwsze zakupy z mężem a Bartuś zostaje w domu z babcią, zobaczymy jak to będzie, wybrałam porę kiedy maluszek śpi, ale czy będzie spał to się okaże Miłego dnia dziewczyny!!!
reklama
Justynko moze...narazie nosze ja na rekach i ciagle sama sie cisnie , staram sie jej zastapic braciszka
Martwi mnie tez ta lapka bo zmian niema narazie zadnych
A ja dzis wymiotuje caly dzien...ogolnie czuje sie tragicznie...a juz myslalam ze mi przeszlo
Martwi mnie tez ta lapka bo zmian niema narazie zadnych
A ja dzis wymiotuje caly dzien...ogolnie czuje sie tragicznie...a juz myslalam ze mi przeszlo
Podziel się: