reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hej a Wy co cały dzien na bumie siedzicie bo naskrobane ze szok .....

frezja mój internet ma obroty jak stara baba na rowerze i musze miec duzo cierpliwości zeby zamieścić zdj ;)

zacorzałej Mamusi duzo zdrówka !!!!!!!!!!!!! no i sił zebys częściej tu zaglądała !!!!!

KURDEEEEEEE jak ja Wam zazdroszcze ze tak blisko mieszkacie siebie :mad: no i jeszcze sernik będą jadły :p

Koreczek a Ty skąd jesteś ??? i sie nie czaj tutaj ;)

Kaśka " w przyszłym tygodniu" skąd ja to znam - mam to samo !! A kocyk kup wiekszy !!

reklama
witam :)

frezja a może Ty się podejmiesz tego zadania i pospisujesz :) ja teraz nie mam czasu na takie rzeczy ::)

kaśka76 masz sporo ciuchów już,więc się nie martw.Ja tez myślałam że wczesniej zacznę rodzić bo miałam ciążę zagrożoną a tu po terminie i nic sie nie spieszyło,hehe.Za dobrze podtrzymywali ;)

dziewczyny,myślicie że jest taka możliwość żeby iść do innego pediatry zasięgnąć informacji?ale żeby nie trzeba było małej zakładać karty u innego lekarza?

ja już swojemu mężowi znalazłam zajęcie na dzień naszego spotkania :) idzie do kolegi :) przynajmniej wszystkie odpoczniemy na te parę chwli od naszych mężulków ;)

Witajcie!! Przepraszam, że tak długo mnie tu nie było, ale chyba nie tęskniłyście zbytnio, co?? ;)
Ostatnio Mateuszek ma krzykliwe dni. Dzis idziemy do lekarza na kontrolę. Zobaczymy co powie.
Całuski dla wszystkich Maleństw z okazji ich małych "rocznic"!!!
A! Co do przytulanki. Mam taka i Mateusz lubi się teraz nia bawić. Z początku nie bardzo go interesowała, ale juz sie przekonał. Niedawno "odkrył", że lala (Kacperek) ma włoski i smyrał p onich z pól godzinki. Trzeba uważać, bo są wełniane i niebezpieczne, jak dzieciątko bierze wszytsko do buzi.

Karola ty już nie gadaj że czasu nie masz :p
Koreczek się zdeklarowała że zrobi listę a ty ją wkleisz na pierwszą stronę i już.

Justyna dobry bajer to połowa sukcesu :laugh:

Beata a jak włosy będą nie teges to 2 wyjścia są schować na trochę lalę albo wysłać ją do fryzjera ;D

Wczoraj poszłam wcześnie spać bo mnie mężul wkurzył :p Nie dość że cały dzień go nie ma, przychodzi po22 i jeszcze zdąży mnie podqrwić :( ale nie będę smuciła ::)

Frezja pisze:
Karola ty już nie gadaj że czasu nie masz :p
Koreczek się zdeklarowała że zrobi listę a ty ją wkleisz na pierwszą stronę i już.
ok,to niech koreczek wrzuci listę a ja ją wkleję w post.Wywnioskowałam wcześniej że to ja mam te listę zrobić ::)

Witajcie!Milo ze o nas jeszcze pamietacie:)
Z mala kroliczka nadal nie najlepiej bo nie staje na ta lapke i sie przwraca:(:( strasznie jest samotna i rozmyslamy zakup kroliczka karlowatego dla niej(bo ona jest naprawde malenka)...moze wtedys ie jej polepszy...powiem wam ze jestem naprawdwe w kropce i niewiem co zrobic:(:(

Ja czuje sie nawet nawet choc sapie jak parowoz:( i troche za bardzo chyba puchna mi rece:(
Ogolnie pogoda sie ladniutka zrobila i az milo na spcerek wyjsc:)

Karmiące mamusie, napiszcie mi proszę jakie warzywa i owoce jecie i jakie można jeść karmiąc piersią, bo ja ciągle tylko na jabłkach i marchewkach ciągnę a biorąc pod uwagę, że jabłek nie lubię to same wiecie, bleeee :p Marzę o jakiejś normalnej surówce tylko z czego? Dzięki wielkie za ewentualne porady, papa

kasia seler może uczulać,kapusta wzdęcia(tak jak cebula i por) ,pomidory też są silnym alergenem. Może zwykłe ogórki?tylko nie konserwowe(bo ocet),nie wiem jak kiszone ale ja unikam. I buraczki sa ok :) chociaż kiedyś ich nie lubiałam to teraz mniam :) nna razie tyle mi przyszło do głowy.A najlepiej po troszku próbuj zakazanych rzeczy i obserwuj,jk nic się nie będzie działo (na drugi lub trzeci dzień)to smiało wcinaj.

Dziewczyny długo mnie tu nie było, ale tak czytam te Wasze wypowiedzi i wydaje mi się, że robicie gdzieś spotkanie.Ja bym też może się pisała jeśli mogę>

reklama
Kaśka- ja też dla siebie nic jeszcze nie mam (nawet wkładaek). ;D
Na szczęście, wszystko jest łatwo dostępne...

Co do spotkania, to może uda mi się przyjść...
Jeszcze dam znać co i jak.
Karola- a Ty, jako główny dowodzący, może podpowiesz, co można przynieść do skonsumowania :D

Witam nowe mamusie!!!! :)

Do góry