reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
nno noo onono ale tu pustki baby :p

u nas zadnych nowosci, byloam na wyprz w next ludzie loohohoho tak wczesnie wstaja aby tam byc pierwszym :p ale warto bylo :) wstac o 4 rano a na 9 do pracy :p

zycze milego wieczorku :))

Hej, hej
Sorki, że się nie odzywałam ale praktycznie nie bylo mnie na forum
Ale, ale w czwartek miałam USG i przedstawiam Wam Synka nr.2. Pan doktor stwierdził, że na 80% ale, że on nie sądzi żeby się przemienil w dziewoje..Zresztą ja tam widziałam wisielca zanim mi powiedzial, że to to. A sprawdzał czy to nie pępowina chyba z 10 min.
W kółeczku klejnociki

Uploaded with ImageShack.us

Widzę,że kilka dziewczyn z Giszowca. Ja mieszkałam na Kwiatowej. Od 3 lat centrum. W planach budowa w Mysłowicach na Wesołej.
A Giszowiec to piękna dzielnica.

reklama
Hej dziewczyny, wróciłam na dobre. W końcu mam internet.
U mnie zmiany, wygrałam konkurs u siebie w pracy i w końcu jestem zatrudniona na etat a nie na zastępstwo, jeszcze nie wiem na ile mam umowę, bo jutro wracam dopiero po urlopie.
Bodzia gratuluję drugiego synka - imię już wybrane ?

Do góry