reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam,

Karolina ja jak MMM butow dla siebie to kupowac nie lubie, zadko sie zdazy, ze cos mi sie spodoba, a jak juz cos znajde, to albo nie ma rozmaru, albo cena zabujcza. A dla dzieciaczkow, to takie super butki robia... ::)

MMM buziaczki dla Grzesia, 3 miesiace... to juz duzy chlopak. Juz pewnie calkiem ostro zaczyna widziec i coraz wiecej minek szczelac, raczkami sie bawi... Fajny okres sie zacznie... Ale sie rozmarzylam...

Pozdrawiam,

reklama
Dobrydzień :)

mmm czyli Ty i sandros będziecie na 100% ? :) super :)

justynka szkoda że nie mam kamery internetowej to podłączyłabym do kompa i byś nas widziała ;) no to Liwka ma już wyznaczoną przyszłość ;D sekretarka ;D

a Lena od wczoraj,jak leży na brzuszku to unosi już wysoko główkę! :o fakt że na krótko ale i tak jestem pod wrażeniem 8)

przypomniało mi się że w ten weekend mamy z P najazd rodziców z obydwu stron ::) tak się złożyło że wszyscy nie mieszkamy od siebie daleko ::) mam tylko nadzieję że nie będą dawać mi "dobrych" rad i nie będą mi wyrywać małej bo coś palnę głupiego :-X

Witam :D

Frazje A no słyszałam :D A więc ciesze sie że nie będe sama ;)

Sandros dziękujemy bardzo zaq gratulacje :D

krox Gratuluje :) Moja Wiki też właśnie dostała pierwszego ząbalka :) I tak samo panicznie płakała jak coś jej zabrałam co mi się nie spodobało że dziobie ;)

lilith Fajny ten nawilżacz :) Jak dostaniesz to proszę o opinie jak działa i czy jest głośny? Bo również sie przymierzam do zakupu nawilżacza :)

karolinna Jaq rownież przyjade na 99 % bo nie wiem czy będzie mój małzonek by mnie zawieśc do was :) Ale jestem dobrej myśli :) Napisz do mnie na gg bo nie mam twojego.

Moje gg 7956765

Hej!!
właśnie zasiadłam z kawą przy komputerze, może któraś sie dołączy ??
karolinnko myślę że nic nie stanie nam na przeszkodzie spotkać się z Wami :) już nie mogę się doczekać :D

jestem na etapie szukania maty edukacyjnej, możecie jakąś polecić ??

sandros buty to mi wybiera mój Jarek on ma jakiś zmysł do butów, potem słyszę wiele pochwał co do ich wyboru, a tak naprawde to nie moja w tym zasługa :) a teraz marzę żeby coś do ubrania sobie kupić :)

czarnulko dzień należy odnotować w kalendarzu- I-szy ząbek to wielkie wydarzenie :) fajnie że macie to już za sobą :) jak sie czujesz ??

mmm ząbek jeszcze nie wyszedł cały :( Jak narazie to sam początek ząbka który przebił się przez dziąsełko :) A już bym chciała zobaczyć całego ząbalka :)
Czuje się nadzwyczaj dobrze :) Mdłości duże przeszły,i są tylko chwilami :) A więc sie ciesze i mam nadzieje że nie zapesze :) Ach,pozowliłam sobie zapisać twoje gg :)

Ja również nie mogę sie doczekać spotkania :) Napewno będzie suuuuper :)

czarnulka mój gg to 3503699 :) nio super że też będziesz :) i że dobrze znosisz pierwsze miesiące ciąży :D

mmm ja swoją "kawę" (inkę) dziś wypiłam już ;) ja też za jakiś czas będę polować za matą :)

mała w końcu spokojnie leży na brzuszku koło mnie i śpi,bo dziś dała mi rano wycisk że hej ::) a rano miała zawsze dobry humor ::) uspokoiła się troszkę jak zrobiła kupkę po łopatki :p i trzeba ją było całą przebierać ::)

krochmal niestety nam nie pomógł na krostki ::) kupiliśmy oilatum bo poleciła pediatra,używała któraś z was ?

Czarnulka jestem zachwycona!!!wsumie nie znam sie az tak na nawilzaczach ale uwazam ze jak za ta cene itd spelnia swoje oczekiwania!!
byl wlaczony na cala noc i wogole nie przeszkadzal!a ja jestem teraz bardzo czula na punkcie roznych odglosow!Juz po kilku minutach mozna bylo poznac roznice i zupelnie inaczej mis ie oddychalo!wczesniej to mialam ciagle zatkany nos i same klopoty a tej nocy nic! tylko jak zwykle troche krwawil ale to od ciazy:)mgielka jest super!ja osobiscie bym polecila tylko tak jak mowie nie znam sie tak bardzo:)

dziewczyny co do zakupow to niema sie co dziwic!kazda pierdolka ktora dostane czy kupie poprawia humor!!!i wiecie fajne maja rzeczy w tesco nie dorog na wyprzedarzy ozna kupic super ciuszek!!!!:):)

czarnulko ja też sobie zapisałam Twój numer :)
lilith nic nie poprawia humoru tak dobrze ja udany zakup :)
karolinna ja już sie nie katuję ;) "inką" piję zwykłą z mlekiem oczywiście w ilości niewielkiej - filiżanka. Oilatum co prawda nie używaliśmy, ale słyszałam same dobre rzeczy o tym specyfiku :)

reklama
LILITH Bardzo dziękuje ci za odpowiedz :) pewnie skorzystam :) bo u nas baaardzo sucho od kaloryferów i mała mi sie często budzi do picia.

mmm to super :) teraz będziemy w kontakcie :)

karolinnko juz sobie zapisałam gg,a więc się sklikniemy na gg ;)

Do góry