reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
.elo.

.no już skwar na dworze, łe;-).

.kaska nie zostawiliście u nas łyżki na działce? bo mam taką jedną ,dziwną , i nie wiem czy to nasza czy nie;-) a może to agi:confused::blink:. I jak na razie nie ma tej foremki Piotrusia. Powodzenia w szukaniu działeczki:tak:.

.mokkatko ha,Martynka czadersko wygląda na rowerku. A koło waszego placu przechodziłyśmy przed 9 i nikogo raczej nie widziałam:sorry2:.

.aga super że mieszkanko na ciebie, "ty tu urządzisz" ,jakby co:-p;-).

.czarnulka a co z tobą?.

.Daria wstaje koło 7 ,czasem o 6.30 oj ,ale chętnie pospałabym dłuuuużej:dry:.

.miłego dzionka.

reklama
Mokatka - Ty dinozaurku, noooooooo:-p:-p:-p:-p pogadamy na spotkaniu:cool2::cool2::cool2: a dzialki szukam w okolicach osiedla, tak więc dooopkę bedziesz musiala ruszyć za Brynicę:rofl2::yes::ninja2::rofl:

Karolka - to moja łyżka, szczególnie przydatna do wybierania fusów z rosołku i do sałatek:happy2::happy2::tak::tak:

Hejka!!!

Widać spotkanko udane ale dzieciaczki cudne i już takie duże :-);-) ale ten czas leci... Od dzisiaj już leniu****e byłam ostatni dzień w pracy mam urlopek :-D:tak: W środe rano wyjeżdżamy nad morze także nie będę mogła znów uczestniczyć na spotkanku u Trysi :-(Troszkę mnie tu nie było i cieżko mi nadrobić tutaj wasze posty... U nas wszystko w porządku.... Cieszę sie, ze wreszcie pogoda piękna się zrobiła wolę tak niż chłód i deszcz :-);-)

hi babolce.
moje dziecię było dziś gdzieś pierwszy raz, ale o tym Wam opowiem na "żywca":-):-):-)

zaszalałam dziś w tesco - art. biurowe, papiernicze są na 50%. kupiłam dla Petera pisaki zmywalne, zestawy do modelowania z plasteliny, porządne farbki, kredki, pisaki. no i oczywiście kredę na chodnik, bo od soboty Peter truje, że bardzo jej potrzebuje. mam nadzieję, że nie do jedzenia:-D:-D:-D;-);-);-):eek::rofl2:

Basia - a gdzie nad morze jedziecie???

Tryś - coś umilkła???? boisz się naszego nalotu???? my grzeczne będziemy - obiecujemy. :):):)

.hej lasencje.

.a ja zmartwiona,Daria ma chyba trzydniówkę ,wczoraj wieczorem dostała wysokiej gorączki i tak cholernie ciężko ją zbić że rozkładam ręce... na necie naczytałam się dużo złego o pyralginie i tego się boję dawać więc aktualnie nurofen. Pamiętam że przy Lenie też ciężko schodziła temperatura wrr. Mam nadzieję że to trzydniówka,żadnych innych objawów nie ma tylko te 39 stopni. W ogóle to praktycznie noc nie przespana,teraz śpi gorąca .

.Za to reszcie życzę udanego weekendu!.

Hej!
Wpadłam na chwilkę przed pracą, taka piękna pogoda a ja tam muszę iść :-(. Nie wiem co będzie ze spotkankiem, bo zaprosili nas rodzice i chyba my z Karolinką ze spotkanka wypadamy :nerd:. Mam wolne tylko 2 weekendy w miesiącu i naprawdę mało okazji żeby do nich pojechać, popluskać się w zalewie (niedawno kupili sobie działkę w Boguchwałowicach), więc mam nadzieję że mnie zrozumiecie :sorry:.

Karolinna dużo zdrówka dla Daruni!!! Ucałuj ją od cioci Izy :-). Oby to była trzydniówka, 2-3 dni i będzie po wszystkim!
A co takiego złego o pyralginie:confused:, jak Karolinka miała gorączkę i bolały ją uszka to tylko pyralgina w czopku jej pomagała. Miałam pewność, że nie będzie po niej wymiotować i przyniesie jej ulgę. Oczywiście nie cały czopek.

Basia udanego urlopu!!! Zero zmartwień i super słoneczka!!! Oby ten urlop baaardzo Ci się dłużył ;-) i obyście super odpoczęli!!!! :-)

MIŁEGO WEEKENDU!!!!

reklama
Do góry