reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Trysia tu nie chodzi o to ze ja calkowicie ignoruje ta alergie, my jestesmy pod stala opieka alergologa, mala od urodzenia miala alergie ukladu pokarmowego. wiec swoje juz przeszlysmy.
teraz objawy alergi sa niewielkie, nie ma nic poza ta chrypka.
ktora juz miala i zreguly sama jej przechodzila.

teraz widac tez ze rozkalda ja choroba, zreszta ona jest cala zime zdrowa a zawsze z poczatkiem wiosny zaczyna chorowac.

Oliwia miala robione tylko testyz krwi, no ale jak byla mala, i fakt najwyzszy czas je powtorzyc.

dziewczyny ale wy macie fajnie z ta praca w domu...:))

reklama
Helllo

Tak pięknie na dworze, że moje dziecię jak tylko podjeżdżamy pod domu to .... w długą i wołami ją muszę ciągnąć do domu żeby się przebrała, bo mamy jeszcze syf na podwórku...tak więc Trysiu....doskonale Cię rozumiem i zazdroszczę wielkości ogródka (spychacze, wywrotki...). A jak już ją położę spać, to sama się myję i mykam do wyrka, bo rzadko się zdarza, że dotrwam do 21:30:sorry:

z dobrych nowin: Patuli dostała się do przedszkola, więc od września się zacznie...:-):-):-)

miłego:-D

z dobrych nowin: Patuli dostała się do przedszkola, więc od września się zacznie...:-):-):-)

Jeeee...ale Wam dobrze!!! Gratuluję...

U nas też alergia. Męczymy się ze skórą Martynki już 2 lata. Wreszcie zaczyna coś wychodzić z testów- seler i arachidy są na przegranej pozycji.
Już od jakiegoś czasu jestem wytrawnym znawcą etykietek na produktach pokarmowych i musze przyznać, że ciągle mnie coś zaskakuję. Wczornp. odkryłam w kiełbaskach z Sokołowa seler:szok::eek::sorry:

Witaj Lunia!!!! :-)

Powtórzę za Ollką : Ale Wam fajnie z tą pracą w domu....:tak::tak::tak:

Pozdrawiam....:-)

Hej dziewczyny, my od tego tyg. już do pracy i żłobka. Z przedszkolem jeszcze nie wiem co i jak, będę wiedziała dopiero w połowie maja. U nas w domu zawitał nowy gość : chomik (jako, że kot uciekł Oskar chciał pocieszyciela...) Wazowski... Radość w domu, aż w uszach piszczy, niesamowite ile szczęścia sprawia takie małe żyjątko.
Anian gratuluję przyjęcia do przedszkola !!!
Ola współczuję alergii, biedna Oliwcia... Może Trysia rzeczywiście ma rację i z alergii ukł. pokarmowego teraz przeniosło się na pyłki traw bądź innych "rozsiewaczy". Ale Oliwia jest chyba jeszcze za mała na testy ?
Lunia witaj w naszym gronie :-) !
Trysia ja wręcz przeciwnie - nie zazdroszczę domku z ogródkiem, mój brat ma domek i wiem co to znaczy odśnieżanie w zimie i sadzenie w wiosnę. Cała rodzina umęczona wieczorem :-) Brat nie sadzi i nie odśnieża, bo wiecznie w pracy, ale za to potem się chwali wszystkim jaki ma piękny ogród :-D
Salik żyjesz ? :-D
Dziewczyny i co z tym spotkankiem, któraś chętna ?
Bo póki co mogę Ja, Aga Salik i... tyle :-) Iza, Karolinna, Czarnulka może Wy ?

ja jestem chetna, ale drugi weekend maja mam zajety.

Boo ja wiem ze to alergia tylko teraz nie wiem na co, a testy to tylko z krwi robimy.
na normalnych mala nei wytrzymuje 3 minut.

a tak wogole to my po spacerku w domku juz siedzimy. tzn mala juz wykapana jest.

zyje, zyje ... ale mam troche roboty w tym tygodniu ehhh ...
no mi pasuje 9 i 16 maja, 2 niestety odpada z racji urodzin mojego J.
Makkate Boo poprostu zapomniala cie wymienic :-) spotkanie sie szykuje, ciekawe czy tym razem w szerszym gronie niz ostatnio :D

reklama
Do góry