reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Hej dziewczynki :-)
Coś tu cichooooo dzisiaj :-) Aż do Was niepodobne :-) Ja mam jutro kontrolę u ortopedy i się strasznie boję.... Niby biorę te tabletki, ale kolana nadal bolą, bardziej niż przed wizytą. Boję się, że każe znów mi iść na artroskopię (kamera w kolanie) a ja nie chcę :-(
W pracy póki co dobrze, dzisiaj odwiedzili mnie Ry z Oskarkiem i Młody gonił się z moją kierowniczką. Mały łobuz wczoraj jechał autobusem z Ry i śpiewał "Będę brał Cię, w aucie... Ehe". A w domu jak przyszłam z pracy to taki aniołek, śpiewał "Ta Dorotka, ta malusia tańcowała itd.". Musimy bardziej zwracać uwagę na to co leci na Vivie... :zawstydzona/y::szok::zawstydzona/y:

Izoldzia starsznie przykre .... Kiedyś się musi to skończyć, bądź dobrej myśli.
[B}Aga[/B] zdjęcia boskie :-) To z tym pilotem i przy lustrze mnie rozbraja. Mały agent rośnie :-)
Iza dobrze, że z Karolinką już lepiej, oj te nasze dzieciaczki są biedne. Albo ta zima jakś dziwna. Co chwila któreś chore. Ale z drugiej strony przedszkole też swoje robi. Niech zdrowieje szybko.
Mokatte biedna Daria... Dużo zdrówka !
Karolinna ja bym poszła do lekarza, wiele razy z Oskarem mieliśmy tak, że z drobnego kataru robił się okropny kaszel. Nie zaszkodzi sprawdzić.
AbEjA ty tyle nie myśl dziewczyno tylko zacznij się oszczędzać !!! A lekarza może zmień jesli Ci nie odpowiada, lepiej na początku ciąży żebyś to zrobiła.

Oj powiem Wam, że ten tydzień jakiś straszny, mąż koleżanki z pracy ma nogę w gipsie, remontował nowe mieszkanie, bo się mieli wyprowadzić do końca marca a teraz ma na 3 miesiące gips, od drugiej mąż odszedł, po prostu przyjechał, spakował się, powiedział, że już nie kocha i tyle. Siedzi teraz taka smutna a my wyjemy razem z nią, bo to nasze działowe słoneczko przygasło :-(
A ja ? Ehhh... Szkoda pisać, Ry wyjeżdża prawdopodobnie do Holandii na pół roku, a ja wiem, ze ta przerwa nam się przyda, bo nie wiem co by było dalej... Tylko ja będe musiała się na ten czas do Zabrza przeprowadzić. Bratowa załatwiła nam miejsce w przedszkolu dla Oskarka, od kiedy chcemy, tylko jeśli potwierdzi się jutro ten wyjazd to Ry musi tam jechać i wypisać wniosek. Popaprane to życie. Dobrze, ze jest Oskar, bo nie wiem co bym bez niego zrobiła, on dodaje mi tyle sił....
Przepaszam za ten elaborat :zawstydzona/y:

Witam się w ten paskudny poranek.
Dziewczyny, uszy do góry, mimo aury za oknem i tak czuc już w powietrzu wiosnę. A wiosną wszystkie nasze problemy stają się troszkę łatwiejsze :-)

MamoBoo z tą zmianą się poki co powstrzymam. Wiem, ze to bardzo dobry specjalista - i chyba lepiej to niż jakiś bawidamek z żartem nie na miejscu. Poza tym chcę rodzić w tym szpitalu..
Większość wątpliwości chyba rodzi się po lekturze forum. Ogólnozbiorowe ciążowe nakrecanie :-)

Miłego dnia!

MamaBoo... uszy do góry... nie przejmuj się.... Mój mąż był w zeszłym roku w Holandii...... i po powrocie tak nie mogliśmy się sobą nacieszyć że mi drugi suwaczek powstał hihihihi.....

a ja siedzę w pracy i umieram.... gardło mnie boli.... nos zapchany..... dzieci mają dużo "ćwiczeń utrwalających"... bo mówić bardzo nie mogę.... a proszków żadnych też nie.... ale będę dzielna....

miłego dnia

reklama
Chondromalacja rzepki. To jest to co mam :-:)baffled::-(
Glukozamina, tabletki przeciwzapalne i rehabilitacja. Za 3 msc do kontroli, a jak nie będzie poprawy to artroskopia, ale tym razem nie oglądanie tylko leczenie.
Masakra.....
To tyle, bo jakoś nie mam ochoty dzisiaj nic pisać.
Buziaki

Do góry