reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
no to juz wszystko wiemy-mamy zdrową dziewczynkę :-)
GRATULACJE!!!!!
U nas nadal pada:baffled::baffled:
Dobrze,że jutro jade do Bytomia to może mi się nastrój poprawi.
Prosze mnie tu odtańczyć taniec słońca na 11 padziernika.Bo ślub i wesle mamy a ja mam zaplanowane pończoszki kabaretki i sandałki....
A jak będzie taka pogoda to półbuciki bede musiała założyć a sandałki w sali.
Młodym się marzą fotki w plenerze więc słońce być MUSI i koniec:-p:-p

reklama
hej kochane :-)

Wczoraj moj m zabrał mi laptopa do pracy i cały dzień go nie miałam bo wrócił puźno:baffled: Ale bylam z niuniami na kontroli u lekarza i jest Ok :-) Dzisiaj jeszcze oddałam mocz Wiki do badania i popołudniu się okaze czy jest wszystko ok,bo troszke mnie martwiło że malutko siusia :-(

A teraz przedstawiam Wam naszą chomiczkę Czikitę :D

wol_error.gif
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (640x480).
100_6959.jpg

...czarnulka, i jak tam szkolenie:confused:nauczona już czy będzie się to jeszcze ciągnęło. A dostałaś już więcej zdjęć od Emilki, bo to, które pokazałaś było super (uznanie dla modelki i fotografa)...

anian szkolenie super :-) Ale jeszcze mnie nauki troche czeka ;-) A fotek jeszcze nie mam,ale niedługo już dostanę to na pewno się pochwalę :tak::-) A Fotograf i jego asystenka są na prawdę dobrzy i warto jechać do nich na zdjęcia ponad godzinę :-) To nasza justynka i jej m ;-)

mmm gratulacje teraz tylko cierpliwie czekac na malenstwo !!!!!!!

anian Zuzka po szczepieniu ok byłam z niej dumna zaplakała przy ukłuciu a potem zapadła w błogi sen nawet po spacerku musiałam ja budzić na kąpiel
Smiejemy sie z ebrakło jej spacerku .Wkroczyłysmy w 7 tydzien z waga 5120gi wzrostem 60cm czylil ładnie No Fifi tez był mega grzeczny to juz ostatnia szczepionka

hej !!!

Izoldzia brawo dla dzielnej Zulki !!!!

a wiecie jakie jaja !!!
dzis w gazecie wyczytałam ze oddział położniczy w szpitalu gdzie chce rodzić i gdzie Liwie rodziłąm i gdzie pracuje mój lekarz będzie remontowany i całkowicie zamknięty :szok: i domyślacie sie kiedy :cool2: od 1 do 22 grudnia ! a ja mam termin na 12 :wściekła/y: juz sie z tego śmieje bo tylko ja takie moge mieć szczęście !!!!
Za tydzień wybieram sie na usg to popytam u źródła co i jak !!!

reklama
Do góry