reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam dziewczyny

Dzisiaj mam dzien p.t "sam na sam z dziecmi" juz od wczoraj miałam dola jak sobie poradze wyłam jak bób byłam wsciekła na wszystko i wszystkich a zwłaszcza na słowa typu"........ale fajniei macie juz dwójke taka mala róznica odchowacie............." zapraszam na jeden dzien i napewno zdanie byłby nne.
Fifi dzis był taki rozplakany ze szok wyl cały dzien i najgorsze ze nie wiadomoco? domysl się tu babo...................ech dobrze ze deszcz przestał padac to wyszłam na spacerek i jAKOŚ ZLECIAŁO .najbardziej bałam się kapieli Zuzi bo co z Filipem ale sam się zabawił i potem juz poszło jakoś.........

Sorki ze się tak wypłakuję ale .....................jakos chyba........ach troszke mi lepiej

Karola daj znac trzymamm kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Monysia ja Fifa ucyzłam zasypiac jak miał jakies 9 10 mies cięzko było na początku ale onsam sie przywyczaił czasem jest jakiś płaczek ale staram się nei zwracac uwagi i odpuszcza i zasypia.Napewno toprzejsciowe zobaczysz będzie juz coraz lepiej:-D:tak:

Spadam zalegnąc na kanapie ten dzien mnie wykończył

reklama
Karolina oby szybko poszło...powodzenia

MamaBoo ja mam urlopu jeszcze 12 dni i chyba nie wybiore, nie mam potrzeby pracuje co drugi dzien a w tym tyg trafilo mi wolne poniedzialek, sroda i piatek...to co najbardziej lubie.

Witam wszystkie Panie zostałem upoważniony aby w imieniu żony ogłosić Wam tą radosną nowinę otóż dzisiaj o godzinie 12-36 przyszła na świat Daria waży 4520 i przyszła na świat przez cięcie cesarskie. Rano poszliśmy na kontrolę do szpitala a 3 godziny później już Daria była z nami. Tyle na razie resztę napisze już żona jak wyjdzie ze szpitala. Pozdrawiam
Piotrek
dariabs3.th.jpg

Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!

aż mnie zatkało, tak sobie czytam i niespodziewałam sie ze tak szybko takie wieści !!! !!!
jaka słodka kluseczka !!!! całusy dla Karoli no i gratulacje dla dumnego tatusia !!!!!

Karolina ogromniaste gratulacje............Darunia taka duża:-)))))

Gratki dla tatusia i dla Lenki

Ale fajnie...Justyna teraz ty chyba kolejna czy MMM????

Ewcik przerażenie mnie bierze bo to ja nasepna w kolejce :szok:

no a nam zajebiście rozpoczoł sie tydzień .....
w sobote pojechaliśmy na dwa dni do Wisły a Liwia tam dawałą czadu ale to jeszcze nic w niedziele dostała takiego kataru, że szok ! do tego teściom jakiś narwaniec wpakował sie w bok i drzwi skasowane no a tu trzeba na urlop czymś jechać który mają opłacony od dzisiaj ! No i tak w końcu po latatniu pojechali dzis tym autem do Zakopanego bo drzwi sie zamykają i tylko wgniecione i odarte ale nerwy, ale za to Liwia gorączka i juz dzis do przedszkola nie poszła :wściekła/y: No i teraz młyn bo tu w zakładzie kupe roboty a tu z Liwią w domu :baffled: mam nadzieje że jej szybko przejdzie bo bedzie ciężko pogodzić to wszystko ! Ale jak sie sra to wszystko naraz !!!
poza tym dowiedziałam sie że na L4 jak bede to z zusu nalezy mi sie aż 560zł :wściekła/y: normalnie nie wiem co z taką kasą zrobię :baffled: z tytułu tego że prowadzisz własną firmę to jedno do czego masz prawo to zanosić im haracz co miesiąc :dry:
i jak tu sie nie denerwować :rofl2:

reklama
Do góry