reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
WIELKIE GRATULACJE DLA DUMNYCH RODZICÓW I ZAPEWNE JESZCZE BARDZIEJ DUMNEJ I SZCZĘŚLIWEJ LENKI!!!

justyna - i sama widzisz w jakiej ja durnej instytucji musze pracować:-(ehhhhhh:wściekła/y:

pozdrowionka dla wszystkich:tak:

Witam wszystkie kobiety :-)
Karolinna wielkie gratulacje ! Super, ze tak szybko poszło, widzę,że Daria to spora dziewczynka, więc lepiej, ze miałaś cesarkę. Teraz czekamy na Ciebie jak tylko dojdziesz do siebie i na więcej zdjęć aniołka.
Dziewczynki Komabatanta to ... Kung Fu Panda....
Justyna mam nadzieję, ze to wszystkie nieszczęścia, które Was spotkały, teraz może być już tylko lepiej !
Monysia biedna Milenka.... Rzeczywiście z takimi siniaczkami to aż trochę głupio, ale szybko zejdzie, zobaczysz !
Dziewczyny jestem w siódmym niebie, a co tam.... nawet ósmym !!!!!
Wczoraj Rafał wpadł na pomysł, żebyśmy w pierwszą rocznicę ślubu pojechali na weekend do ......... Paryża..... Nie mogę się doczekać grudnia........ Oby tylko wszystko wypaliło, bo zawsze jak coś planujemy to potem nici z tego....

MamaBoo wow pozazdroscic romantyzmu męzusiowi życzę aby nic nie stanęło na przeszkodzie i wyjazd był upojny:-)

My dzisiaj po wizycie u pediatry Zuzka wazy 4720g i miwrzy 59cm nieżle przybrała przez te 5 tygodni ciesze sie ze wszzystko w porzadku oby tak dalej za dwa tygodnie szczepienie

Wszystkim mamom miłego wieczorka uciekam bo jestem mega padnieta

Hello !!!

Monysia biedna Milenka.... Rzeczywiście z takimi siniaczkami to aż trochę głupio, ale szybko zejdzie, zobaczysz !

Na szczęście już zeszło :tak:

Byłam dziś na grzybach, Mila u babci
a ja łaziłam 3h i znalazłam 5 grzybów :zawstydzona/y::wściekła/y:

A remontu nie było :no: szkoda ale cuż ... trudno ...
Kupiliśmy Mili nową spacerówke,
była tak zadowolona że zaczęła po niej skakać, wspinać się :laugh2:
chyba jej się spodobała:-)

hej !!

dzieki :-)!!!

Liwuśnik juz dzis w przedszkolu a moja niańka pojechała, szkoda bo brat na prawde sie spisał jeszcze okna mi w całym domu pomył bo te nowe to okropnie tłuste i trzeba było jeszcze raz ! A wiecie co Liwia mu powiedziała jak coś o tych oknach mówiliśmy KOPCIUCH :szok: skąd jej sie to wzieło :-D

MamaBOo super pomysł życze zeby wypalił !!!

Monysia ale przynajmniej połaziłas i sie wyciszyłaś !!

ciekawe kiedy zdjęcia Karoli z Darią zobaczymy ???

Kubusiowa a Ty w zusie pracujesz ??? ja myslałam ze projekty robisz ???a swoją droga to kolezanka z forum która tez tam pracuje pocieszyła że wcale niekoniecznie taką stawke dostane wiec czekam i zobaczymy czy mój księgowy sie mylił czy nie :baffled: jak tam budowa ???

Tryśka, Czarnula, Giwioletta co z Wami babolami ???

Cześć babolki! :-)

Mamy dziś z małżem rocznicę ślubu :rofl2:. Dostałam śliczne kwiatuszki, przed chwilą wróciliśmy z pysznego obiadku a w lodówce już czeka winko :tak:

Kubusiowa fajnie, że znów się pojawiłaś :tak:. Wklej jakieś Wasze fotki, dawno już nie było tu Twojego Kubusia ;-)

Kaśka a po co jechaliście do tego Krakowa:confused: Możesz uchlić rąbka tajemnicy:confused:

MamaBoo super pomysł z tym Paryżem! :tak:

A mój małż robi obecnie prawko (ja mam od lat ale nie jeźdże) i jak je zrobi to mamy w planach kupić jakieś autko :happy:. Przydałoby się :happy:, zobaczymy co z tych planów wyniknie :sorry2:.

reklama
Do góry