reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam!!

Lilith twoja córcia już całkiem spora, powiem ci że jak czytam wasze doznania z USG to aż się chce :p
Cieszę się że wszystko oki, i życzę aby ci te bule dały spokój ::)

Kaśka ja już testowałam wiele chusteczek i jedne były sztywne, inne chropowate, jeszcze inne mało mokre, i niektóre wstrętne zapachy więc jak dla nas najlepsze są PAMPERSA w przeciwieństwie do pieluch tej firmy chusteczki są fajne. Nie wiem czy DADA też ma chusteczki jak ma to muszą wybadać bo pieluszki DADA zą bardzo fajne.

Wszystkiego najlepszego dla Mateuszka- zdrówka, dużo zabawek, sztywnego trzymania główki i szybkiego siadania :-*

reklama
Czarnulka wspułczuję ci tych obiawów-szczerze mówiąc nie wiem co to znaczy ::) Miejmy nadzieję że szybko cię opuszczą- wszystkiego dobrego. Pewnie będzie ci ciężko z 7-miesięcznym bobasem ale dasz radę ;)

Śniło mi się że byłam w ciąży z 2-gim dzieckiem i właśnie zaczynałam rodzić obudziłam się mokra ;D dobrze że to tylko sen ;)

witajcie laseczki :)

no to idąc za waszą radą ubrałam właśnie małą lżej :) ma teraz body i słodkie podkolanóweczki(prezent od "cioci i wujka" ) ,śpi sobie przykryta lekkim puchwoym ręcznikiem ;D zobaczymy efekty.

beata
a jaki masz sposób na obcinanie paznokci u małej ? bo ja tylko jak karmię ją na leżąco z lewej piersi to się gimnastykuję,inaczej nie chce się dać ::) a co do mmm to nie mam pojęcia co się dzieje ::) i dziś dzownimy z mężem spytać o te wózki :) całuski dla dzidzi z okazji skończenia 3 miesiąca!!!
cmok9wm.gif
cmok9wm.gif
cmok9wm.gif
cmok9wm.gif

kasia178
normalnie szok! za 26 dni masz termin!! jak to zleciało ::) a dopiero co ja miałąm miesiąc do terminu! heh. Dzięki za komplementa
cmok9wm.gif
.Na pewno z twoim maluszkiem będzie ok! ja też od około 5 tyg brałam leki podtrzymujące ciążę i mała jest ok.

kaśka76 ja miałam próbkę chusteczek z cleanica i byłam zadowolona ,ale używam bambino,tylko zapach mi nie pasi,muszę wypróbować z biedronki i lidla ::) i aktualnie mam pieluchy z belli "HAPPY" i są nawet nawet.

czarnulka
no to pora zakłądać drugi suwaczek!! :) mam nadzieję że pamiętasz jak to się robi ;) ;) ciasteczka imbirowe są fajne na mdłości :)

frezja jaki miałaś fajny sen :) nie chcę krakać ale... ;) ;) żartuję :D

całuski na miły dzionek
cmok9wm.gif

frezja teraz to aż żałuję że znalazłaś coś takiego na allegro! bo ja już zamówiłam tamte nosidełko :( a te jest bardzo fajne i jak na chicco to tanie :( no ale cóż
ggzy2vw.gif

myślicie że można "werandować" dziecko przy oknie 2 razy dziennie? bo teraz siedziałyśmy 10 min przy otwartym oknie i mała się uspokoiła i w końcu zasnęło to moje bejbe
baby2tg.gif
. Acha i jak się weranduje to potem trzeba wychodzić na dwór na 5 min itd czy można od razu iść na dłuższy spacer ???

Cześć!!
Ależ mam zaległości, chyba w lipcu dopiero nadrobię :p
Grześ waży 7 kg i mierzy 67 cm- chłop jak dąb :) coraz trudniej go podnosić, coraz więcej "gada" :D i jest bardzo aktywny tzn. bardzo szybko przebiera nóżkami i bardzo się z tego cieszy. Smoczka nadal nie używa ale ostatnio spodobało mu się ssać swoją pięść. Najważniejsze że jest zdrowy!!
Może wieoczorem uda mi się przeczytać Wasze posty, jeszcze dzisiaj lecę na zajęcia, mam nadzieję że koleżanki się przygotowały, bo inaczej będziej ciężko.
Pozdrowienia i buziaki

Witaj MMM!!!!
ale sie tu za toba stesknilysmy!!! odzywaj sie czesciej!!!!

Frezja ja coaz czesciejs ie zastanawiam czy starac sie odrazu pozniej o 2 czy odczekac roczek:):) No i co do coreczki tez mis ie wydaje ze wielka!!!:):) tylko przez to ze sie teraz tak obrocila slabiej ja czuje bo tylko lapki...a kopie mnie do srodka:(:(

Co do sniegu u mnie spadla cala masa!!!!!!wyglada to pieknie!!! jak w bajce!!no ale oczywiscie chodzis ie ciezko a parkingi wygladaja tragicznie:(

reklama
Mateuszek dziękuje Wam za życzonka. Uśmiecha sie do Was słodko i brzęczy grzechotką. :D :D
Karolinnko paznokcie obcinam jak Mały śpi lub też podczas karmienia.
Pozdrawiam gorąco.

Do góry