reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Czarnulka - Kamilek też dostał kiedyś ode mnie klapsa ale przez pampresa a Adam na gołą dupkę i nieżle miał odciśniętą rękę. Także przesadził...ja nie jestem przeciwniczką klapsów ale nie tak mocno... Narzie zastanawiam się jaką karę stosować żeby była skuteczna. A co do odwracania uwagi jak płacze to własnie tak robię. On płacze, krzyczy, rzuca zabawkami złości się a ja nie reaguję czekam aż się uspokoi ;-)

reklama
wkleje kilka zdjęć mojego łobuza :-);-):tak:

jestem słodki jak śpię
p1000436tk8.jpg

Z kolegą Kubusiem
p1000453oz2.jpg

Z ulubionym misiem
p1000456wj1.jpg

W piaskownicy
p1000458fx9.jpg

Zamyślony...
p1000460ra6.jpg

Hello

Iza tak kresz to ten gnieciony. U mnie okna tz juz sie prosza o umycie ale dopiero po remoncie biore sie za porzadki
Iza a z mezem musisz porozmawiac. Nerwami tylko pogorszysz sytuacje. kazdy ma swoje zle dni ...a naprawde rozmowa duza pomaga.
Trzymama za was kciuki i nastepny post ma byc pozytyw
Baska no to super ( wiesz ja o Waszym wyjezdzie juz wczesniej wiedzialam ) Kubusiowa mysle ze mnie nie zabijesz.
Tak racja z noclegami jest big problem. A tak wogole w Mielnie jest podobno slicznie mysmy szukali ae nie znalezlismy wiec wybralismy Władysławowo.
Ja juz teznie moge sie doczekac urlopu.....ale to juz tylko 73 dni:-)

A Kamilek naprawde duzy chlopczyk i ma ta sama bluzke co nasz Fifi z Plutem z H&M.;-);-)

Ciekawe ktora nastepna dolaczy do Justyny i Karoliny???

hej hej !!!

ja nie wiem co jest ale Liwia tez przechodzi samą siebie i czasem doprowadza mnie do szału aż mnie ręka swędzi :baffled: raz jak klapsa od P dostała to skomentowała to " Ty bandyto i tyle sobie z tego zrobiła" :-D najbardziej na nią działa stanie w kącie !!

Basiu jakoś to musisz przetrwać !

Izka oj nie wiem co Ci radzić !!! ale musisz coś z tym zrobić bo zadręczysz sie !!!

Czarnula :-D

Dzień Doberek
Baśka Kamilek słodziak:tak:
Mój Mały najczęsciej grzeczny ale jak juz cos wymyśli to głowa mała:szok:
Mys ię w tym roku nie wakacjujemy:-:)-:)-(Dwa wesela tak nas trzepną po kieszeni,że na wyjazdy juz nie starczy...Ale jak byśmy wyjeżdzali to na 99% na Mazury do rodziny M:tak:

.Hej Kobietki.

.U nas ok ,ale coś ta pogoda taka dziwna i chyba z tego powodu Lena od dwóch dni doprowadza mnie do szału:rolleyes2: ,mam nadzieję że to przejściowe bo wyjdę z siebie i stanę obok;-).

.Zaczęliśmy z bobo 6 miesiąc:-).

.justynka hehe,to chyba jednak jest zaraźliwe,najpierw ja,teraz ty i ewcik pyta kto następny... lepiej uważać na spotkania bb:-p. Na kiedy masz termin ,jak się czujesz?.

.iza współczuję,ja też się często sprzeczam z moim małżonkiem,wydaje mi się że więcej jak jestem w ciąży:huh::confused2:. Ale na pewno będzie między wami ok,po każdej burzy nadchodzi wiosna ,czy jakoś tak:laugh2:. Liczę że napiszesz nam dziś posta że między wami już dobrze.

.baska świetny twój Kamilek,trochę widać po buzi że łobuz z niego:-D.Super macie z tymi wakacjami:tak:.

.bodzinka aż 2 wesela,super. My dawno na żadnym nie byliśmy ,Piotrek mówi że to dlatego że jak zamiatam podłogę to go omiatam miotłą dookoła ,ponoć to jakiś przesąd:baffled:.

.czarnulka co u ciebie?jak dziewczynki?.

.kubusiowa rewelacyjny twój Kubuś:tak: w końcu baska wkleiła z nim zdjęcia a ty dalej nic:evil:;-).

.ewcik tak,w końcu mam towarzyszkę:happy:.

.Dla reszty wieeeelki uśmiech:-).

.Miłego dnia.

reklama
Karolinna tak właściwie u Małża w rodzinie to w tym roku....5 ślubów...Na 3 zaproszenia ale na jedno nie pojechaliśmy bo w styczniu na Mazurach, za daleko.Dwa to takie małe, a te dwa co idziemy to na miejscu.W lipcu kuzynka Pawłowa a w pazdzierniku jego siostra.Do tego z narzeczonym są chrzesnymi Lolka:tak::tak:To na razie bo do końca roku jeszcze pare osób da rade z szybkim ślubem:rofl2::rofl2:
Juz 6 miesiąc???Ale czas szybciutko płynie:-D:-D:-D

Do góry