reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hejooo hejooo!!
Bodzinka,Czarnulka a popołudniu wybraliście się na spacerek?? bo całkiem fajnie się zrobiło tak koło 16...przynajmniej w okolicy Orzesza....:-):-)
A my dziś szarpnęlismy kolejne 22 cyprysiki przy czym jene glauki a drugie kolumnowe...cholera mam nadzieje że one nie różnią się aż tak bardzo bo mam je posadzone w jednym rzędzie..:szok::szok::-D:-D
Poszło nam to szybciutko bo trzech chopów było do kopania i noszenia z czego dwóch pełnowartościowych bo jeden z nich to mój brat który dziś miał zdecydowanie "gorszy dzień" bo tylko wszystkich wk....ł swoim filozofowaniem zamiast robić ...tak sie wkurzyłam na niego, że go wywaliłam z auta i pojechałam dalej...mój Tomi i tatko się nad nim zlitowali i zabrali go...a miał iść pieszo 20km!!!!:angry::angry::angry:
Ale mam ciśnienie,szkoda , że nie mam ciśnieniomierza bo bym się przekonała o ile mi podwyższył mój bracik..
Se Wam kapke pomarudam bo nie mam z kim pogadać o tym moim 18-letnim braciszku, z którym coś ciężko mi załapać kontakt..ehhhh...mam nadzieję, że wreszcie zmądrzeje i przyjdzie po rozum do głowy i zacznie kumać, że rodzina chce dla niego jak najlepiej...:-:)-:)-(
idę przygotować mięsko na jutro bo spać to chyba narazie nie będę mogła choć od zajścia minęło już trochęęęęęę czasa..
na ra i buziaki .. do zaś...

reklama
Witam

Takie butki kupił mężuś Filipkowi w Czechach. Filip wczoraj w nich zasnął tak mu się podobają. Zdjęcie zrobione wczoraj pół godziny przed spaniem:-D:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• D 075.jpg
    D 075.jpg
    54,2 KB · Wyświetleń: 42
hej :-)

Trysiu Ja nie byłam bo u nas brzydko cały czas było,ale dzisiaj za to słonko mamy ;-)

ewcik suuuper buciki :-) A małemu musiały baaardzo spasować hihihi

bodzinka fajna foteczka hihi ;-)

Hej!!!

Zaglądam tu prawie codziennie i niewiem co mam tutaj pisać brak mi weny :-( Dziś na szczęście ładna pogoda więc człowiek ma lepsze samopoczucie ;-) Do kosciola z Kamilkiem dziś nie zaryzykowałam iść :-) Kamilek śpi a ja mam troszkę czasu dla siebie :-D Czeka mnie prasowanie ale tak mi się nie chce :baffled:

Trysia - to młodego masz brata ;-)Wczoraj jechałam do teściów przez Orzesze, Zazdrość czy ty mieszkasz w Zazdrości????

Ewcik - fajne buciki :-D a mały taki zadowolony ;-)Ja sie śmieję, że mój mały ma lepsze buty niż jego tatuś ale czego się dziecku nie kupi ;-)

Niewiem co komu mialam jeszcze pisać...

Miłej niedzieli

Pozdrawiam

Hej dziewczyny, jestem dzisiaj nie do życia. Wczoraj mój brat sobie wymyślił ognisko, choć wcale nie było ciepło, ale stwierdziliśmy, ze od ognia będzie, więc ja wytrzymałam do 22:30, po czym stwierdziłam, że muszę iść do WC i ... już nie wróciłam :-D Mój R. za to z moim kuzynem i jego dziewczyną ściągnęli do domu około 3 :szok::crazy: Potem przez pół nocy heftował, ale jakoś mi go nie jest żal - chciał to ma. W przyszły weekend niestety nie mogę być na spotkaniu, bo mój brat ma w środę 30 - te urodziny i je wtedy robi. :-(
Z jednego się bardzo cieszę - mój kuzyn namalował nam już projekt na tatuaż i jest cudny :-)Cały tatuaż to napis MBKM, ale tak zrobiony, że nie każdy wie, że to napis. Już się nie mogę doczekać, ale stwierdziliśmy, że musismy go zrobić większy, bo nie będzie efektu, a co za tym idzie musimy go zrobić niżej, tak, że będzie nam go bluzka zasłaniała. Poza tym będzie to jakby lustrzane odbicie. W sensie, że ja np. prawe "M" będę miała wypełnioną a lewe szare. Jestem zachwycona :-)
Oskar dzisiaj powiedział "Peś szuka piłki", mam wrażenie, ze im więcej przebywa ze swoim 3,5 letnim kuzynem tym więcej mówi.
Basiu jak Kamilek wyrósł ! Nie poznałabym go na tym zdjęciu, które masz w podpisie ! Jest taki ... męski :-)
Trysia brat ma trudny wiek - zrozum go trochę :-)
Bodzinka świetny moment uchwyciłaś na tym zdjęciu !
Ewcik buciki śliczne, nie ma dziwne, ze Filipek taki zachwycony !

Mamo Boo bardzo mi się podoba projekt tatuażu:tak::tak:
Baśka Kamilek to fajny Mały Męzczyzna...Ach jak te dzieciaczki szybko rosna...

Witam,

Kubusiowa - fajnie, ze sie odezwalas. Mam nadzieje, ze znajdziesz czas i napiszesz wiecej

MamaBoo ciekawe pomysly, by ognisko robic... Ale chlopy jak widac twardziele. Fajnie, ze Oskar juz tak mowi. Towarzystwo mowiacego dziecka napewno mu w tym pomaga. Sonia zaczela mowic, jak poszla do przedszkola.
Tatuaz rozniez mi sie podoba, ciekawy. Ja osobiscie bym sie nie zdecydowala, jakos nie lubie miec nic na swoim ciele, ale podobaja mi sie na kims ;-)

Ewcik podzielem poglad dziewczyn - buty fajniste

Trysia to juz odgrodziliscie sie od sasiadow... A brat... Coz przypomnij sobie jak Ty mialas tyle lat... ja bynajmniej tez kiepsko dogadywalam sie ze starszym towarzystwem rodzinnym

U nas w koncu kwitnie zycie towarzyskie. O ile na Slasku oboje mielismy swoich znajomych, to tu Rafal poznal swietnych ludzi, a ktorymi w miare mozliwosci spotykamy sie wieczorami. Wlasnie skonczylismy ogladac jakis kiszasty horror, na ktorym wiecej smialismy sie niz bali...

Po za tym Sonia mi dzis goraczkuje. Nie wiem co, bo gardlo widac, ze czyste, tylko lekko rozowawe, brzuch nie, ucho nie... Nie wiem. Czekam do jutra, gdy pojde do lekarza, chyba, ze nagle przestanie goraczkowac...

Pozdrawiam,

reklama
Dzień Doberek
Bodzinka a Ty się nie boisz że Twojemu Lolowi tak zostanie..;-);-)
Baśka młody,młody ten smark , a co za tym idzie cholernie mu pstro w głowie... a mieszkać to mam nadzieję w niedługim czasie w Zazdrości niedaleko kościoła.
Czasami jestem w stanie zaakceptowac wiele fanaberii mojego brata ale bez przesady Mama Boo :-p.. No ma trudny przecholernieeeeeeeeeeee trudny wiek :tak::tak::tak::tak: a drzeć po sobie mordy smarkowi nie pozwolę, jedyne co to współczuję moim rodzicom,oni to dopiero mają ciężko, muszą z nim na codzień wytrzymywać.
Ewcik fajne te "najki" ale muszę Ci się przyznać że troche obawiam się takich sportowych dla dzieciaków, czy są dobrze wyprofilowane??
Sandrosku ja naprawdę staram się go zrozumieć ale jeżeli on wszystkich traktuje jak gorszy gatunek,drze gębe z byle powodu bo nie znosi słowa sprzeciwu i nie rozumie słowa "nie" to wybacz ale nie będę siedziała z podkulonym ogonem i tolerowała jego zachowania. Ciekawe że mam sąsiada,który jest w jego wieku i potrafię z nim siedzieć na klatce schodowej, żąrtować i gadać przez dłuższy czas. Dla mnie to jest przykre że w większości moje kontakty z bratem ograniczają się do ostrej wymiany zdań a nie do dyskusji, z której może coś wyniknąć.To wiadome już jest wszystkim, że mój brat zawsze musi mieć rację bo i naczej jest wojna.Wiele razy wyciągałam do niego rękę aby doprowadzić nasze kontakty do normalności,bo ja nie należę do starych zgredów którzy nie rozumieją jak to jest byc nastolatkiem, w sumie nie tak dawno temu miałam te 18-naście... nooo.... reasumując mam nadzieję, że wreszcie kiedyś dojdziemy do porozumienia.....
A tak poza tym to niesamowicie rosną te nasze dziecioki, jacie gacie:-):-)
Justynka,Gwioluś,no i te nasze nowe mamuśki gdzie Wy jesteście???

Do góry