reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witajcie

Trysia znam ten bol tydzien temu sadzilismy tuje 25sztuk - chyba zakupiłas krzewy w Auchan ....he he he bo maja tam teraz due promocje.

Dzis bylismy w Mikołowie na zakupach a Auchan bo wlaśnie tam Pan zarzyczył sobie odbiór Filipkowego łóżeczka , które wystawiliśmy jakiś czas na allegro.
Fajne ciuszki sa dziecięce z nowej kolekcji ale dla nas 86 już małe :-:)-(

reklama
Hejo hejo!!
Ewcik wiem wiem w Auchanie jest promocja ale my kupilismy w OBI bo również były w promocji, hehehe:-D:-D
A dziś jestem padnięta a muszę jechać po następną partię bo zabrakło nam jeszcze 15 drzewek aby obsadzić jedną stonę płotu:szok::szok: a jak liczylismy wydawało się, że styknie. No i jutro jak będzie pogoda to zaś czeka nas sadzenie,na szczęscie tym razem będziemy mieli pomocników w postaci mojego taty i bracika no i niani-babci, która zajmie się najmłodszym cżłonkiem klanu :-):-)
Tymczasem zmykam bo robie pranie i zaległe porządki bo cały tydzień nie miałam ani ochoty ani czasu na tego typu obowiązki...
do zobaczonka,papapa

Witam,

Trysia to macie co robic. Ja jestem ciekawa jak nasza dzialka, jak bylismy na Slasku, to czasem tam wpadalam i cos porobilam, a teraz... mama (choc to jej dzialka) nie ma czasu, bo pracuje, ja w stolicy. Troche zdziczeje :-(

oj Sandrosku jak miło że sie udzielasz :tak::-) ...no muszę przyznać że jest co robić bo to nie tylko działka rekreacyjna...po prostu się budujemy i powolutku zaczynamy się odgradzać zielenią od sąsiadów...nie chciałabym żebyś zrozumiała to jako przechwałki...ale trzeba zaglądać tam co chwilke bo jak tam coś budowlancy działają to trzeba zaglądać i trochę pilnowac "swojego"..
Buziaczki i zmykam do tychów do zus-u

Witam,

Trysia ja zozumialam, ze nie masz dzialki rekreacyjnej ;-) Domyslam sie, ze roboty macie duzo, skoro my na swojej malej dzialeczce i mam czesto dosc.

Pozdrawiam,

Hej :-)

Ale dzisiaj pogoda do du... A Ja sobie zaplanowałam dzisiaj dłuuuugi spacer z córciami :-( A Do tego głowa mnie pękajeszcze buu.....

Bodzinka dziękuje ślicznie za odwiedzinki na blogu ;-)

reklama
Hej :-)

Ale dzisiaj pogoda do du... A Ja sobie zaplanowałam dzisiaj dłuuuugi spacer z córciami :-( A Do tego głowa mnie pękajeszcze buu.....

Bodzinka dziękuje ślicznie za odwiedzinki na blogu ;-)
To tak smao jak ja:-:)-(I ze spaceru nici..Tylko ja miałm spacerować z synkiem bąbolinkiem:sorry2:
Ni ma za co:tak:

Do góry