reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Ewcik - poszukam. ale może nie być miejsc, bo tam w zeszłym roku w cholerę było Niemców, a ceny mają dośc wysokie.

a my w tym roku chyba razem nie pojedziemy na urlop - perspektywa cieniutka. jak jużto w maju może na tydzieńgdziesik w ciepłe krajutki. a w sierpniu to może z mamą sie gdzieś wybiorę - może do Kołobrzegu.

reklama
"Haua poszedł"(Pies poszedł:-)).

:-D:-D:-D super :-D:-D:-D
W nowej fryzurce bardzo Ci do twarzy :tak::tak::tak:

Basiu współczuje przeżyć z Kamiloskiem,
może chce zwrócic na siebie uwagę a może
rzeczywiście się buntuje :blink:
nie pomogę Ci bo jeszcze tego nie przeżyłam :-p

trzymaj się dzielnie ;-)

Kasiu a może Twój buntownik
nie jest głodny poprostu :confused:

Bodzinko zdróweczka dla Karolka ;-)

Iza ale fajowy Karolcia ma zestaw :tak:
pewnie zadowolona na maxa :-D
butki też super ;-)

Diablica dobrze że choć takimi konikami się
Oluś pocieszył :tak: a patrząc na 1 zdjęcie
to chyba mu się podobało :-D

Ewcik zdrówka dla Filipka ;-)
Oby szybko przeszło i nie wróciło

Wpadlam na chwilke przed spaniem, przed chwila wrocilam z pracy.

Dzieki za wszystkie mile slowa.

Basia autentycznie nie wiedzialam ze Kamilek ma takie kolorki :nerd: wiem ze sie Ciebie wtedy pytalam ale autentycznie nie pamietam, przy zakupie zastanawialam sie czy te kolory do siebie pasuja. Ale pasuja super, a co do wyboru to raczej chcialam z Ikei tylko zastanawialam sie czy nie takie inne, drewniane.
Dzis kupilismy jeszcze malej dwie czerwone poleczki z tych plastikowych :tak:

Ide do wyrka. Dobrej nocki!!!

Witam,

Ja juz "goscinnie" bo obecnie praktycznie w calosci juz przeprowadzilismy sie do Warszawy. Raz tylko jeszcze zjedziemy, po pare drobiazgow. Z praca ciagle nic, mam nadzieje, ze teraz szybciej pojdzie, bo w koncu jestem na miejscu.

Wybaczcie, ze nie jestem na biezaco, al nie mialam netu przez sporo dni i ciezko bedzie mi nadrobic, ale teraz bede juz tu zagladac i mam nadzieje, ze sie poudzielam.

Pozdrawiam,

hej hej !!!

zdrówka dla chorowitków !!!

Ewcik jak gardełko zapalone to przy jedzeniu go boli ! a może faktycznie jakiś ząbek boleśnie sie wyzyna !

Diablica byliście tam przed ta restauracją ?? bo chcemy z Liwcią tez sie wybrać !!

oj a mi sie nic nie chce !!

.Hej Dziewczyny.

.Byłam dziś u lekarza i w sumie to powiedział że wszystko jest dobrze:-) faktycznie nie było się czym martwić:tak:. Tylko mam niskie ciśnienie 100/60. Następna wizyta za 3 tygodnie,kurcze,jakoś tak często tam chodzę;-).

.Dziś zaczęliśmy 5 miesiąc:-).

.Właśnie wcinam śledzie:-p:laugh2:.

.Dziś na placu zabaw Lenka poznała koleżankę i chodziły po placu za rączkę,razem łapały sie drabinek i się na nich huśtały:-D wyglądało to strasznie słodziuchno:tak:.

.sandros widzę że już na dobre opuściłaś Śląsk:dry: oj,ale życzę ci żebys szybko znalazła tam pracę.

.ewcik fajnie wygląda ten nocleg nad morzem:blink:. Sama bym chciała jechać nad morze ale to w tym roku niemożliwe:baffled:;-).

.iza bardzo fajny stoliczek i krzesełka:blink: .W biedronce nie bywam często bo nie można tam płacić kartą:baffled: dla mnie to totalny bezsens,więc nie chce mi się za bardzo łazić do bankomatu a potem do bierdony,choć fakt że niektóre produkty mają tańsze;-).

.monysia życzę żeby kupki wróciły do normy:blink:.

.Bardzo dużo ostatnio napisałyście więc nie zdołam każdej z was odpisać:sorry2:.

.Pozdrowionka i super snów życzę nam wszystkim.

reklama
Hej !!!

Karolinka juz 5 m-c :szok: jak leci
Dobrze że Dzidzia super :tak::-)

A my byliśmy dziś na wielkiej wycieczce
po raz pierwszy odważyłam się zabrać Mile
do sypermarketu, byliśmy w tesco, carfurze
i media, kupa kasy poszła ...
Milenie się bardzo podobała jazda na wózku,
rozglądała się wszędzie, komentowała,
a ile ludzi nas zaczepiało :blink:
myślałam że zasnie jak długa po takiej wycieczce