reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Ewcik - poszukam. ale może nie być miejsc, bo tam w zeszłym roku w cholerę było Niemców, a ceny mają dośc wysokie.

a my w tym roku chyba razem nie pojedziemy na urlop - perspektywa cieniutka. jak jużto w maju może na tydzieńgdziesik w ciepłe krajutki. a w sierpniu to może z mamą sie gdzieś wybiorę - może do Kołobrzegu.

reklama
"Haua poszedł"(Pies poszedł:-)).

:-D:-D:-D super :-D:-D:-D
W nowej fryzurce bardzo Ci do twarzy :tak::tak::tak:

Basiu współczuje przeżyć z Kamiloskiem,
może chce zwrócic na siebie uwagę a może
rzeczywiście się buntuje :blink:
nie pomogę Ci bo jeszcze tego nie przeżyłam :-p

trzymaj się dzielnie ;-)

Kasiu a może Twój buntownik
nie jest głodny poprostu :confused:

Bodzinko zdróweczka dla Karolka ;-)

Iza ale fajowy Karolcia ma zestaw :tak:
pewnie zadowolona na maxa :-D
butki też super ;-)

Diablica dobrze że choć takimi konikami się
Oluś pocieszył :tak: a patrząc na 1 zdjęcie
to chyba mu się podobało :-D

Ewcik zdrówka dla Filipka ;-)
Oby szybko przeszło i nie wróciło

Wpadlam na chwilke przed spaniem, przed chwila wrocilam z pracy.

Dzieki za wszystkie mile slowa.

Basia autentycznie nie wiedzialam ze Kamilek ma takie kolorki :nerd: wiem ze sie Ciebie wtedy pytalam ale autentycznie nie pamietam, przy zakupie zastanawialam sie czy te kolory do siebie pasuja. Ale pasuja super, a co do wyboru to raczej chcialam z Ikei tylko zastanawialam sie czy nie takie inne, drewniane.
Dzis kupilismy jeszcze malej dwie czerwone poleczki z tych plastikowych :tak:

Ide do wyrka. Dobrej nocki!!!

Witam,

Ja juz "goscinnie" bo obecnie praktycznie w calosci juz przeprowadzilismy sie do Warszawy. Raz tylko jeszcze zjedziemy, po pare drobiazgow. Z praca ciagle nic, mam nadzieje, ze teraz szybciej pojdzie, bo w koncu jestem na miejscu.

Wybaczcie, ze nie jestem na biezaco, al nie mialam netu przez sporo dni i ciezko bedzie mi nadrobic, ale teraz bede juz tu zagladac i mam nadzieje, ze sie poudzielam.

Pozdrawiam,

hej hej !!!

zdrówka dla chorowitków !!!

Ewcik jak gardełko zapalone to przy jedzeniu go boli ! a może faktycznie jakiś ząbek boleśnie sie wyzyna !

Diablica byliście tam przed ta restauracją ?? bo chcemy z Liwcią tez sie wybrać !!

oj a mi sie nic nie chce !!

.Hej Dziewczyny.

.Byłam dziś u lekarza i w sumie to powiedział że wszystko jest dobrze:-) faktycznie nie było się czym martwić:tak:. Tylko mam niskie ciśnienie 100/60. Następna wizyta za 3 tygodnie,kurcze,jakoś tak często tam chodzę;-).

.Dziś zaczęliśmy 5 miesiąc:-).

.Właśnie wcinam śledzie:-p:laugh2:.

.Dziś na placu zabaw Lenka poznała koleżankę i chodziły po placu za rączkę,razem łapały sie drabinek i się na nich huśtały:-D wyglądało to strasznie słodziuchno:tak:.

.sandros widzę że już na dobre opuściłaś Śląsk:dry: oj,ale życzę ci żebys szybko znalazła tam pracę.

.ewcik fajnie wygląda ten nocleg nad morzem:blink:. Sama bym chciała jechać nad morze ale to w tym roku niemożliwe:baffled:;-).

.iza bardzo fajny stoliczek i krzesełka:blink: .W biedronce nie bywam często bo nie można tam płacić kartą:baffled: dla mnie to totalny bezsens,więc nie chce mi się za bardzo łazić do bankomatu a potem do bierdony,choć fakt że niektóre produkty mają tańsze;-).

.monysia życzę żeby kupki wróciły do normy:blink:.

.Bardzo dużo ostatnio napisałyście więc nie zdołam każdej z was odpisać:sorry2:.

.Pozdrowionka i super snów życzę nam wszystkim.

reklama
Hej !!!

Karolinka juz 5 m-c :szok: jak leci
Dobrze że Dzidzia super :tak::-)

A my byliśmy dziś na wielkiej wycieczce
po raz pierwszy odważyłam się zabrać Mile
do sypermarketu, byliśmy w tesco, carfurze
i media, kupa kasy poszła ...
Milenie się bardzo podobała jazda na wózku,
rozglądała się wszędzie, komentowała,
a ile ludzi nas zaczepiało :blink:
myślałam że zasnie jak długa po takiej wycieczce