reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Karollo wymiotował więc już rano lekarz zaliczony.:-:)-(
Ścisła deita, 2,5 litra herbatki i do jedzenie ewentualnie flipsy zwykłe i ryżowy rosołek w małych ilościach:-(Może tak przeżywac:-(
No i ma niełdne gardziołko i sama pani doktor powiedziała,że po oczach widać,że coś mu dolega.
Jak się pogorszy alboe nadal będzie wymiotować to jutro się pokazać.Jak nie będzie wymiotować to jutro włączyć calcium i wit.C i w piątek na kontrole...No i jak go odstawić w takich warunkach???
Nas troszke deszczyk podlał.Lolo cały czas w wózku leżał, nie gadał, nie zaczepiał, aż mi się serducho kroi jak na niego p[atrze...

reklama
Witam kochane! Nie mialam czasu pisac ale troszke Was czytalam.

Karolinka bawila sie klawiatura i nie dziala mi ALT wiec nie moge robic polskich liter :angry::wściekła/y::angry::wściekła/y:

Mam teraz chwile czasu, moja mala rozrabiara spi a ja ide do pracy dopiero na 16.

Karolinna nie martw sie kochana, na pewno wszystko bedzie dobrze. Trzymamy z Twoja imienniczka :-) kciuki!!!

Justyna wiem co czujesz, moja mala jest mlodsza a tez juz potrafi niezle mnie wkurzyc, musimy jakos przetrwac te bunty naszych malych ksiezniczek.

Basia Ciebie tez doskonale rozumiem. Moja Karolinka robi jeszcze gorzej, bo jak sie buntuje na dworze to potrafi sie polozyc na ziemi, dzis na spacerze zrobila to dwa razy :wściekła/y:i nie patrzy czy jest bloto, kaluza.... :wściekła/y:Oczywiscie zachowuje sie tak tylko jak jest ze mna, jak z Rysiem, albo jak jestesmy w trojke to jest grzeczniutka :sorry2:prawie jak aniolek. Prawie bo takie male bunty tez jej sie zdarzaja. Z dziadkami tez jest grzeczna.

Bodzinka zdrowka dla Karollka, oby szybko wyzdrowial!!!!

MamaBoo sliczna masz fryzurke :tak::-). Co do tatuazy ja nie mam i nie bede raczej nigdy miala (chyba ze cos mi odbije :rofl2:) ale u innych jak najbardziej mi sie to podoba :tak:

Gwioletta piekne to Twoje arcydzielo. Naprade bardzo mi sie podoba, super pomysl :tak:Moze tez kiedys zrobie cos takiego mojej malej :tak:.

Bodzinka.... zdrowia dla maluszka....

Kaśka76... Olek też by na samym mleku jechał więc witaj w klubie.... ale na szczęście jak już nic innego nie chce to jeszcze zupkami się ratuję :wściekła/y:

gaga... witaj w klubie... szczytny cel życzępowodzenia

Baśka... nie przejmuj się nie tylko twoje dziecię odstawia protesty.... Alex zawsze jak nie ma tego co chce umie to odpowiednio podkreślić:wściekła/y::no: wież mi.... i sama zastanawiam się jak go nauczyć posłuszeństwa więc jak wpadniesz na jakiś sposób to podziel się nim.... w ostateczności zostanie "niania";-)

Bodzinka... POWODZENIA i dużo cierpliwości.... mnie to na szczęście zostało odpuszczone bo Oluś od początku był na butelce....

A myśmy wczoraj chcieli jechać do PONY LANDU za Rybnikiem... ale niestety było zamknięte i Olek niepocieszony jechał w autku i biadolił "nie było konika.... konik nie chciał Olusia.... konik sobie poszedł"... i tak przez całą drogę aż nam go żal było... ale stwierdziliśmy że po drodze pojedziemy do Rud Raciborskich na pociągi... i znowu klapa.... też nieczynne.... i jak wracaliśmy do Rybnika po drodze jest ośrodek hipoterapi czyli stadnina... i weszliśmy tam tak po drodze i okazało się że tam koniki wożą dzieci:-p i ku wielkiej radości naszego syna dostaliśmy kucyka... Oluś dostał dżokejkę na główkę Przemo uzdę do ręki i mogliśmy jeździć do woli.... 15 plz na pół godziny..... POLECAM a na dowód wkleję parę fotek:tak:

Załączniki

• DSC00124.JPG
    DSC00124.JPG
    214,9 KB · Wyświetleń: 29
  • DSC00123.JPG
    DSC00123.JPG
    206,7 KB · Wyświetleń: 26
  • DSC00121.JPG
    DSC00121.JPG
    290,1 KB · Wyświetleń: 21
  • DSC00088.JPG
    DSC00088.JPG
    310,9 KB · Wyświetleń: 26
  • DSC00109.JPG
    DSC00109.JPG
    326,9 KB · Wyświetleń: 24
Iza1... ja tak sobie zawituję od czasu do czasu.... a ostatnio mam wielką wolę poprawy że będę częściej pisać:-D nie wiem na ile uda mi się trzymać w postanowieniu.... ale bardzo mi brakuje tych pogaduszek z Wami no i nie ukrywam że czasami też ponarzekania sobie na forum jak mnie coś wkurzy.... ostatnio szlag mnie trafia z tymi moimi studiami bo w dziekanacie mają straszny bałagan efektem czego ostatnio zamiast na grupie magisterskiej to wylądowałam na grupie inżynierskiej ... miałam co prawda uczucie małego dejawu jeżeli chodziło o przedmioty ale myślałam że takie mają być....:wściekła/y: ale to wogóle całkiem ciekawa historia i nawet śmieszna ... opiszę Wam ją kiedyś jak już będę mogła z humorem o tym myśleć....

a Twoje fotki też są bardzo fajne.... a buciki i mebeli superowe..... ale co do mebelków też mam anegdotkę ale to następnym razem:szok:

Witajcie !!!

Nie wiem ile naskrobałyście jak mnie nie było
ale narazie nie mam siły czytać
jestem padnięta, Mała daje popalić,
zatwardzenia dalej są i to nie po tym nowym
mleku jednak bo już nie dostaje,
nie wiem więc od czego, może poprostu
jej gęstnieją już te kupki :dry:

Ściskam Was mocno ;-)

Witam

Baska u nas jest to samoi jest juz tak od 2 m-cy upartyi straszni złosliwy i wszystko robi odwrotnie.

Kaska podaj mi namiary albo stronke jak masz na Ustronie Morskie gdzie bylas w zeszlym roku. Masakra szuamy juz 3 tydzien i brak miejsc. Mamy jeden na razie wstepnie zarezerwowany pensjonat w Mielnie ale daleko do morza :-(

U nas chorobsko w domu. Ja przeziebiona , mąz tez a Fifi...
W sobote od 15 byla taki placz prez 2 godziny ze nie dalo sie go uspokoic wiec dawaj na pogotowie. Skarzyl sie na bol w bzi u gory.
Z pogotowia skierowanie na oddziałpediatryczny , tam rtynowe badania i ......zapalenie dziąsła. Przepisali tylko Nurofen. Niedziela dziecko lepsze ale dalej skarży sie na bół w jamie ustnej. Dzis odiwedzilismy naszego pediatre i okazalo sie ze lekkie zapalenie gardelka...ale dlaczego przy kazdym posilku mowi ze "ała".
Moze zabek ????????Jakis ubytek albo co.
A do tego goraczka- 3 dniówka znów niby panuje.
Zobczymy jak jutro , najwyzej w srode znow konsultacja u lekarza.

Iza - Filip ma identyczny stolik i krzeselka nawet te samae kolory.....:-):-):-):-)

Bodzinka z odstawieniem Tobie nie pomoge bo u nas tylko 1,5 miesiaca był karmiony ...ale z tego co slyszalam i czytalam ze jest roznie.
Oby i Tobie szybko i bez zadnych kompliacji udalo sie odstawic

Ewcik, Diablica - no widzicie ja już czasami niewiem jak mam postepować. Dziś mnie nawet ugryzł ale krzykłam na niego i o dziwo na chwilę posłuchał. Nawet go dałam na łożko i kazałam mu siedzieć i chwilę posiedział. Muszę przemyśleć jaka taktyke stosować na mojego małego łobuza. Czyżby to już bunt dwulatka:crazy::baffled::crazy:

iza - widzę, że wybralaś kolorki stoliczka i krzesełka ten co ma Kamilek ;-)Widze że sie przekonalaś do Ikeowskich bo chciałaś coś innego...

reklama
Do góry