reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
.Hejka.

.U nas po staremu:tak:. Oprócz tego że Lence idzie ząbek:happy:(jakiś czas temu pisałam wam że ma 2 dni gorączki i to właśnie z tego było) no i ja zaczynam 8 tydzień ciążowy:happy:.

.Fotki z weekendu macie super:tak: taka fajna atmosferka na tych zdjęciach:tak:.

.trysia ja nie odpisałam bo mnie też nie będzie na tym koncercie;-). Buziaki dla ciebie :-*.

.monysia wysłałam ci zaproszenie na nk:tak:.

.ewcik oj to biedaczek się męczy teraz:-( buziaki dla niego i niech wszystko szybciutko się goi!. Ty to rekordzistka wśród nas na nk jesteś:-D skąd ty znasz tylu ludzi?:laugh2:.

.bodzinka nie podejrzewałam że ty taka waleczna jesteś:-p.

.Miłego wieczoru.

reklama
.No i was nie ma:no: a ja mam jeszcze chwilkę na necie ,bo mąż przychodzi za pół godziny z pracy i nie ma mi z kim popisać:-p.

.Czy mi sie wydaje czy nk zmieniła szatę graficzną? ;-).

No Karolcia akurat Ciebie nie mialam na myśli mówiąc o tym ze nie odpowiadacie mi na zadanie pytanie :-D:-Djestes wytłumaczona podwójnie!!
Ewcik bidulek Twoj Synek..ja mojemu ...tzn mam na myśli synka :sorry2::sorry2:też ściągam napletek i czasami mam wrażenie ze za słabo mu schodzi..a boję sie do lekarza bo nie chce aby sie zraził,mam nadzieję że sama sie z tym uporam robiąc mu to nieco delikatniej...choć i tak ma opory za każdym razem kiedy po kąpieli myjemy siuraka...no ale co tłumacze mu ze jak nie będzie mył to go będzie bolał bo robaczki mu będą zjadać siusiaka i nawet działa...a czasami bierzemy to smiechem ale jak z nim rozmawiam to może nie zacytuje, bo może się ktoraś z Was oburzyć jak jak mogę tak rozmawiać z dzieckiem :-p:-p
Czarnulka co to za link wstawiłaś, nie chce się otwierać :-(
Bodzinka ale powstawiałas fotek, jejuuu a później się dziwić dlaczego NK tak powoli chodzi :-D:-D Fajniusi ten Twój synek
Baśka a jak Ty się nazywasz po mężu bo może znam Twojego lubego :-):-)?? skoro masz teściow w Goleszowie to podejrzewam, ze dosyć często tam bywasz??? Jeju ja mam same miłe w sumie wspomnienia związane z Goleszowem...babcia...pierwsze wakacyjjne miłostki...hehehehe no i spacer wieczorem w okolicach gory Chełm...ulalaa to były czasy :-D:-D
Pozdrowionka dla Wszystkich i buziaki!!

Ja byłam z córciami w sklepie i myślałam że kupie pączusie
icon_smile.gif
Ale były same takie brzydkie mocno spieczone że za nic bym moim niuniom takich nie dała
icon_evil.gif
Normalnie aż prawie czarne były
icon_eek.gif
No i w droge powrotną dopadł nas deszcz ze śniegiem i zmokłyśmy troszke
icon_confused.gif
Emilka teraz śpi,Wiki bajke ogląda a ja idę obiadek zrobić
icon_smile.gif

reklama
Do góry