reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hej

Ja miałam straszną awarie Netu :-( ale na szczęście juz jest oki,bo dłuzej to bym chyba zwariowała ;-)

A ja kupiłam dla Emilci sukieneczke na święta na allegro
icon_smile.gif
udało mi się ją upatrzyć raz jeszcze
icon_lol.gif
icon_cool.gif

all.jpg

reklama
Wiatm

czarnulka, widzę, że tworzenie kartek w toku....ładna ta Twoja i kartka i sukienki dla Twoich panienek na święta.:happy:

baska jaki super pomysł miał Twój mąż....chyab zazdroszczę:happy:

oliwka nareszcie znalazłaś czas żeby zajrzeć:-)

karolinnko, zasiedziałaś sie na naszej-klasie :confused::baffled:

monysia i jak Milenka, przeszła już jej gorączka:confused:

A ja dziś mega zrelaksowana (jak można taką być po paru godzinach zakupów). Wybyła SAMA na przedświąteczne zakupy i prawie wszystko już mam. Największy problem było znaleść lalkę dla Młodej....ale udało mi się i mam nadzieję, że będie ucieszona.
A jutro trzeba iść do pracy, buuuuuuuuuuuuuuu
Miłej nocki - jak tu jeszcze ktoś zajrzy:sorry2:

Mam ochote potrząsnąć tym dzieckiem a jednocześnie
serce mi płacze, nie wiem co robić
Mała ma zatwardzenie po bebilonie którym lekarz kazał dokarmiać w razie draki poza tym ma sapke podobno
i wogóle wydaje mi się ostatnio że dziwnie oddycha

A dajecie smoczka dziewczyny ???
Bo ja zaczynam mieć wyrzuty sumienia że przyzwyczaiłam

No i mojego męża bym sprała i to mocno :wściekła/y:
Zalazł mi za skóre i to jeszcze on gada że
ostatnio się dogadać nie możemy
Nic nie robi a mnie to już przerasta
Wczoraj opiekowałam się wyjącym dzieckiem,
jednocześnie robiłam pierniczki, potem ciasto piekłam,
sprzątanie gotowanie, sranie mam dość serdecznie
Mam doła wielkiego i rycze o byle *****,
nie odzywam się do męża, no chyba że coś chce
i wogóle mi źle :-(

Monysiu kochana chyba większość z nas przechodziła takie wielkie doły zaraz po urodzeniu :-( Wiem że ci ciężko i wszystko cię wkurza,ale musisz jakoś to przejść! JEsteś silną kobietą i dasz rade! Pomyśl że jutro będzie nowy dzień i bęzie inaczej! Będe trzymała za ciebie baardzo mocno kciuki byś nie łapała więcej takich dołków ;-) A smoczka ja mojej małej też dałam baaardzo szybko jak pierwszej tak i drugiej ;-) i z pierwszą nie było wielkich problemów z oduczaniem ;-) Zobaczymy jak będzie z drugą ;-) Jeżeli ci pomaga to daj! Nie przemęczaj się! I nie miej z tego powodu wyżutów sumienia!!! Większośćdzieci cycka smoczka ;-)

czarnulka ale twoje panienki slicznie bedą wyglądać w tych sukienkach :tak:kartka super:tak:
anian mnie jutro czeka wypad na miasto ,do zusu i na sklepy:happy::happy: Twoja Patusia juz taka duza ,śliczna dziewczynka;-):tak:
monysia ja nie daje smoczka Sarze tzn. nawet nie kupowałam bo Oliwia to nie chciała a miałam dla niej kupiony .Przynajmniej jeden problem z głowy bedzie ,jak odzwyczaić. .Ja karmie piersią to też dzieci nie bardzo chcą ale nie wiem jak jest w przypadku karmieniem z butli czy nie powinno dawać dziecku smoka :baffled:
Są czasami takie dni że czujesz sie bezradna ale nie martw się będzie dobrze też to przechodziłam za pierwszym razem ,miałam wrażenie ,że ze wszystkim jestem pozostawiona samej sobie:tak:Mnie wykańczało wstawanie do Oliwi bo budziła się co chwilkę..

reklama
Czarnulko rewelacyjne te sukieneczki :-) Ja wlasnie przegladam Allegro ale nie widze nic ciekawego :baffled::-(no a kartka swietna bo Wy jestescie swetni!! ;-):-)

Monysiu tak jak Dziewczyny pisaly, kazda z nas jakis czas po porodzie przezywa takie dolki, wiec nie martw sie, wszystkow roci do normy ;-)A jesli az tak martwisz sie o Milenke to najlepiej poprostu skonsultuj sie z lekarzem i nie czekaj az cos sie z tego rozwinie. Zobaczysz-niedlugo poczujesz sie lepiej ;-):-)

Co do prezentow to Oliwia dostanie od nas pod choinke odkurzacz :-p:-D slonia z Fisher Price (tego z klockami) i cala skrzynie klockow ;-)Od tesciow dostanie lalke Agatke (taka placzaca) a od mojej mamy konia na biegunach :-) Pozatymw iem ze rodiznka szykuje jeszcze jakies paki pampersow zeby zrobic nam zapas. wiec bardzo sie ciesze :tak:A te kucyki tez mi sie podobaly :cool2:

Mnie dzis popoludniu czeka robienie pierniczkow :tak:CIekawe co z tego wyjdzie bo pierwszy raz robie je sama :baffled: zawsze robila to dla mnei babcia :-p

Do góry