reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hej

Ja miałam straszną awarie Netu :-( ale na szczęście juz jest oki,bo dłuzej to bym chyba zwariowała ;-)

A ja kupiłam dla Emilci sukieneczke na święta na allegro
icon_smile.gif
udało mi się ją upatrzyć raz jeszcze
icon_lol.gif
icon_cool.gif

all.jpg

reklama
Wiatm

czarnulka, widzę, że tworzenie kartek w toku....ładna ta Twoja i kartka i sukienki dla Twoich panienek na święta.:happy:

baska jaki super pomysł miał Twój mąż....chyab zazdroszczę:happy:

oliwka nareszcie znalazłaś czas żeby zajrzeć:-)

karolinnko, zasiedziałaś sie na naszej-klasie :confused::baffled:

monysia i jak Milenka, przeszła już jej gorączka:confused:

A ja dziś mega zrelaksowana (jak można taką być po paru godzinach zakupów). Wybyła SAMA na przedświąteczne zakupy i prawie wszystko już mam. Największy problem było znaleść lalkę dla Młodej....ale udało mi się i mam nadzieję, że będie ucieszona.
A jutro trzeba iść do pracy, buuuuuuuuuuuuuuu
Miłej nocki - jak tu jeszcze ktoś zajrzy:sorry2:

Mam ochote potrząsnąć tym dzieckiem a jednocześnie
serce mi płacze, nie wiem co robić
Mała ma zatwardzenie po bebilonie którym lekarz kazał dokarmiać w razie draki poza tym ma sapke podobno
i wogóle wydaje mi się ostatnio że dziwnie oddycha

A dajecie smoczka dziewczyny ???
Bo ja zaczynam mieć wyrzuty sumienia że przyzwyczaiłam

No i mojego męża bym sprała i to mocno :wściekła/y:
Zalazł mi za skóre i to jeszcze on gada że
ostatnio się dogadać nie możemy
Nic nie robi a mnie to już przerasta
Wczoraj opiekowałam się wyjącym dzieckiem,
jednocześnie robiłam pierniczki, potem ciasto piekłam,
sprzątanie gotowanie, sranie mam dość serdecznie
Mam doła wielkiego i rycze o byle *****,
nie odzywam się do męża, no chyba że coś chce
i wogóle mi źle :-(

Monysiu kochana chyba większość z nas przechodziła takie wielkie doły zaraz po urodzeniu :-( Wiem że ci ciężko i wszystko cię wkurza,ale musisz jakoś to przejść! JEsteś silną kobietą i dasz rade! Pomyśl że jutro będzie nowy dzień i bęzie inaczej! Będe trzymała za ciebie baardzo mocno kciuki byś nie łapała więcej takich dołków ;-) A smoczka ja mojej małej też dałam baaardzo szybko jak pierwszej tak i drugiej ;-) i z pierwszą nie było wielkich problemów z oduczaniem ;-) Zobaczymy jak będzie z drugą ;-) Jeżeli ci pomaga to daj! Nie przemęczaj się! I nie miej z tego powodu wyżutów sumienia!!! Większośćdzieci cycka smoczka ;-)

czarnulka ale twoje panienki slicznie bedą wyglądać w tych sukienkach :tak:kartka super:tak:
anian mnie jutro czeka wypad na miasto ,do zusu i na sklepy:happy::happy: Twoja Patusia juz taka duza ,śliczna dziewczynka;-):tak:
monysia ja nie daje smoczka Sarze tzn. nawet nie kupowałam bo Oliwia to nie chciała a miałam dla niej kupiony .Przynajmniej jeden problem z głowy bedzie ,jak odzwyczaić. .Ja karmie piersią to też dzieci nie bardzo chcą ale nie wiem jak jest w przypadku karmieniem z butli czy nie powinno dawać dziecku smoka :baffled:
Są czasami takie dni że czujesz sie bezradna ale nie martw się będzie dobrze też to przechodziłam za pierwszym razem ,miałam wrażenie ,że ze wszystkim jestem pozostawiona samej sobie:tak:Mnie wykańczało wstawanie do Oliwi bo budziła się co chwilkę..

reklama
Czarnulko rewelacyjne te sukieneczki :-) Ja wlasnie przegladam Allegro ale nie widze nic ciekawego :baffled::-(no a kartka swietna bo Wy jestescie swetni!! ;-):-)

Monysiu tak jak Dziewczyny pisaly, kazda z nas jakis czas po porodzie przezywa takie dolki, wiec nie martw sie, wszystkow roci do normy ;-)A jesli az tak martwisz sie o Milenke to najlepiej poprostu skonsultuj sie z lekarzem i nie czekaj az cos sie z tego rozwinie. Zobaczysz-niedlugo poczujesz sie lepiej ;-):-)

Co do prezentow to Oliwia dostanie od nas pod choinke odkurzacz :-p:-D slonia z Fisher Price (tego z klockami) i cala skrzynie klockow ;-)Od tesciow dostanie lalke Agatke (taka placzaca) a od mojej mamy konia na biegunach :-) Pozatymw iem ze rodiznka szykuje jeszcze jakies paki pampersow zeby zrobic nam zapas. wiec bardzo sie ciesze :tak:A te kucyki tez mi sie podobaly :cool2:

Mnie dzis popoludniu czeka robienie pierniczkow :tak:CIekawe co z tego wyjdzie bo pierwszy raz robie je sama :baffled: zawsze robila to dla mnei babcia :-p

Do góry